Polska, Jeziorany
Finlandia, Turku
...frytki, warzywa, napoje gazowane oraz nabiał. Jako firma dostarczająca żywność i oleje, Foratia Europe OU dostarcza oleje jadalne i produkty mrożone do ponad 100 krajów na całym świecie. Działamy głównie w Europie, Afryce, Azji, na Bliskim Wschodzie, w Ameryce Południowej oraz na Karaibach. Dostarczamy nasze usługi i produkty do naszych klientów w następujących sektorach żywnościowych: producenci...
Hiszpania, O Porriño-Pontevedra
PORTALCONSA stawia na typowe produkty galicyjskie, takie jak tradycyjna kiełbasa i cebulowa, łopatka, boczek, głowa wieprzowa…, ale nie zapomina o bardziej ogólnych produktach, takich jak hamburger, kiełbasa czy criollo, oczywiście z jakością surowców z naszej ziemi oraz z umiejętnościami ekspertów i infrastrukturą technologiczną, która tylko przyczynia się do doskonałości naszych artykułów.
Francja, La Fouillade
... zewnątrz, co sprzyja ich rozwojowi. U nas hodowla świń i produkcja piwa są w doskonałej synergii. Resztki powstałe w procesie warzenia służą jako źródło paszy dla naszych zwierząt, podczas gdy świnie przyczyniają się do wytwarzania wysokiej jakości kompostu, który wzbogaca nasze użytki rolne. Degustacja naszej ekologicznej wieprzowiny to doświadczenie, które nikogo nie pozostawia obojętnym. Nasze piwa...
Hiszpania, Sant Feliu de Pallerols
FONT-SANS to rodzinna firma specjalizująca się w najlepszych suszonych kiełbasach. W Pirenejach od 1917 roku używamy tylko świeżego mięsa wieprzowego najwyższej jakości od lokalnych dostawców, mieszając je z wyselekcjonowanymi przyprawami i składnikami gastronomicznymi. Klimat Pirenejów umożliwia naturalny proces suszenia, co zapewnia autentyczny smak, aromat i teksturę. Ręcznie kontrolowane jedno po drugim, produkty FONT-SANS gwarantują doskonały prezent, wyjątkowe doświadczenie kulinarne.
Portugalia, Guarda
Tradycję rozpoczęto w 1978 roku w małej wędzarni, gdzie przygotowywano swoje produkty, wykorzystując składniki stosowane przez przodków oraz charakterystyczne dla regionu Guarda metody rzemieślnicze, tak bogate w wędliny. Kontynuujemy pielęgnowanie tradycji regionu Beira Interior, sprawiając, że nasze produkty są doceniane od północy do południa kraju i poza jego granicami.
Francja, Saint-André-Le-Puy
... poszanowaniem tradycyjnego dojrzewania. Dojrzewają przez ponad 9 miesięcy, ujawniając wówczas całą swoją subtelność. KIEŁBASY Kładziemy duży nacisk na wybór najlepszych kawałków do produkcji naszych kiełbas. Pochodzące z łopatki, brzucha lub szynki świń, głównie z Owernii lub Rodanu-Alp, każde wybrane mięso wchodzi w skład starannie dobranej mieszanki. Dzięki temu zapewniamy każdemu z naszych przepisów cechy delikatności i aromatycznej mocy. Naturalne osadzanie w jelitach odbywa się ręcznie.
Hiszpania, Piedrahita-Ávila
Fabryka kiełbas i szynki. Szynki, bez kości i pokrojone. Łopatki, polędwice, kiełbasy i wieprzowina iberyjska.
A TOPITÉU - Alheiras de Mirandela, Lda to firma z 30-letnim doświadczeniem na rynku przetwórstwa mięsnego. Produkuje regionalne wędliny, takie jak Alheira de Mirandela, kiełbasę, salpicão; Produkty wędliniarskie, takie jak szynka, wędlina, boczek i wędzona noga; Wdrożenie Systemu Bezpieczeństwa Żywności od 1998 roku. Firma certyfikowana ISO 9001:2008. PME Lider.
Francja, Saint-Jean-Le-Vieux
... baskijski z papryką Espelette, pasztet wiejski, rillettes, hure, baskijski czernina, konfitowane kiełbasy i konfit z wieprzowiny Ibaïona) oraz dziczyzny (tercje z zająca, tercje z dzika i salmis z gołębia). Na koniec, wędlina Mayté produkuje niezbędne baskijskie przepisy, takie jak axoa, piperade i baskijskie flaki, a także przepisy takie jak cassoulet czy wołowina po burgundzku.
Hiszpania, Bescano
Producent, rzemieślnik i dystrybutor katalońskich wędlin: gama fuets 110g z kawałkami, kiełbasy wiejskie, bułeczki, gama fuets 150g; orzechy szynkowe, szynka wiejska z kością lub bez, szynka serrano z kością lub bez, lomo w próżni. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Zespół do Państwa dyspozycji!
Francja, Vigan (Le)
Firma THOCAVEN specjalizuje się w hodowli kaczek. Kaczki karmimy ziarnem kukurydzy, aby zapewnić zdrowe i naturalne produkty. Oferujemy pełną gamę mięsa z kaczek, w tym foie gras, piersi, konfitury, tournedos, rillettes, kiełbasy, udka...
Portugalia, Belas
Beirã to firma, która ma na celu reprezentowanie, promowanie i sprzedaż niektórych produktów pochodzących od małych producentów z regionu Beira Baixa, takich jak oliwa, sery, wędliny, dżemy i wina. Są to produkty z bogatą historią i tradycją, które odzwierciedlają rzemieślniczą sztukę wytwarzania i zasługują na wyróżnione miejsce na rynkach krajowych i międzynarodowych. Beirã ma zatem na celu dostarczenie tych doskonałych produktów w różne zakątki świata, wspierając rzemieślniczą produkcję ze względu na wartość, jaką reprezentują i która je wyróżnia: ich unikalną i doskonałą jakość!
GOOSIES Claßen Produkcja Wędlin Tutaj znajdziesz pyszne wędliny z gęsi, kurczaka i nie tylko. Na przykład kiełbasa z gęsi pieczonej, sos gęsi, kiełbasa z wątróbki gęsiej, wszystko zrobione z uczciwej 100% gęsi.
Bardzo Gourmand historia dwóch smakoszy: Armel i Emmanuel, dwóch Francuzów i przede wszystkim przyjaciół smakoszy! Miłośnicy dobrych produktów, chcieliśmy podzielić się nimi z jak najszerszym gronem ludzi i wybraliśmy najlepsze francuskie domy w różnych specjalnościach, od delikatesów po wędliny, w tym rzeźnictwo, regionalne sery czy tradycyjne ciasta. Francuskie produkty lokalne Od...
Francja, Aurillac Cedex
La Maison TEIL, z siedzibą w Aurillac, specjalizuje się w produkcji wędlin. La Maison produkuje szynki, kiełbasy, pasztety, smalec, pasztety auvergnackie oraz typowe wyroby cukiernicze, takie jak ciasto z niebieskim serem Auvergne czy placek ziemniaczany. Świeże szynki nigdy nie są mrożone, są solone ręcznie, na sucho, zgodnie z tradycyjną metodą auvergnacką. Suszenie i dojrzewanie szynki trwa 7 miesięcy. Kiełbasy i kiełbasy są wytwarzane w tradycyjny sposób, zgodnie z tym samym rzemiosłem. La Maison łączy nowoczesne techniki z tradycyjnym rzemiosłem, aby produkować wyjątkowe produkty.
Francja, Parlan
La Maison Laborie, założona w 1932 roku, specjalizuje się w wędlinach z Owernii. Produkty Laborie są wytwarzane ręcznie, są autentyczne i smaczne. Mięsa pochodzą z Francji, a wiele produktów Laborie ma medale. La Maison oferuje szeroką gamę tradycyjnych wędlin, w tym: suszone szynki z Owernii, suszone kiełbasy, suszone parówki, boczki, słoiki, konserwy, zestawy prezentowe itp.
Francja, Les Aldudes
Firma PIERRE OTEIZA produkuje regionalne produkty spożywcze. Oferujemy szynki, boczki, piersi, kiełbasy, chorizo, garbures, kremy, foie gras, rillettes, pasztety, konfitury, cassoulet, sery i wino. Dystrybuujemy nasze produkty we Francji oraz na rynkach eksportowych.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play