Hiszpania, Arévalo-Ávila
Jesteśmy firmą rodzinną, która osiągnęła harmonijną równowagę między doświadczeniem naszych przodków a najnowocześniejszymi technologiami, co zaowocowało produktem o wielkim rodowodzie, który szlachetnie podnosi naszą pracę i stawia przed nami wyzwanie do codziennego doskonalenia się. Tradycyjne produkty, które wzbogacają podniebienie, produkty znane od zawsze, szynki, polędwice, kiełbasy przygotowywane z najwyższą starannością, dojrzewające z troską w nowoczesnych suszarniach, aby dostarczyć Państwu produkt o wyjątkowej jakości i niezapomnianym smaku.
Włochy, Sant'egidio Del Monte Albino
... wyłącznie na naturalnych paszach. Cały proces produkcji odbywa się w naszym rzemieślniczym laboratorium, na podstawie dokładnych badań i ciągłego rozwoju, z niezbędnym poszanowaniem tradycyjnej sztuki wędliniarskiej, z jej ustalonymi i dostrzegalnymi cechami. Nasze wędliny są wprowadzane do dystrybucji i konsumpcji z przekonaniem i dumą, oferując produkt o niezaprzeczalnej jakości i wysokiej tradycji kulinarnej.
Francja, Foix
W naturalnym i autentycznym otoczeniu rodzina ROUCH od 1870 roku kontynuuje produkcję prawdziwych produktów regionalnych, rustykalnych i pełnych smaku. Szynka z Ariège, suszona kiełbasa wątróbkowa, kiełbasa pod popiołem z Ariège, foie gras, konfitury z kaczki, pasztety z dzika, jelenia itd... Wędliny ROUCH produkują swoje wyroby w laboratorium zatwierdzonym zgodnie z normami europejskimi, w Ferrières w Ariège.
Wielka Brytania, Birmingham
... Red Tractor oraz spełnianie standardów dobrostanu UE/UK. Dostarczamy wieprzowinę bez kości odpowiednią do: mięs przetworzonych, takich jak kiełbasy, paszteciki, jajka w panierce, ciasta wieprzowe, gotowane szynki, kiełbasy suszone i wędliny kontynentalne; mrożone kurczaki klasy A oraz mrożone kaczki klasy A; wołowinę we wszystkich cięciach, w tym z kością i bez kości, która może być dostarczana...
Francja, OSSES
Z siedzibą w Kraju Basków, firma ARNABAR specjalizuje się w produkcji foie gras oraz produktów baskijskich. W związku z tym produkuje i sprzedaje następujące lokalne specjały: blok foie gras, całe foie gras, foie gras półgotowane, confit z kaczki, axoa, przepisy baskijskie, pasztety i rillettes, kiełbasy, wędliny, papryka z Espelette, wina i napoje z Kraju Basków, słodkie specjały, produkty morskie itd. ARNABAR oferuje również zestawy smakowe, które mogą być wręczane jako prezenty dla firm.
Portugalia, Leiria
... pozwala uzyskać unikalny smak. Wraz z wprowadzeniem produktów wędliniarskich do swojego portfolio, stworzyliśmy nową markę - MANDUCA ®, w której oferujemy różnorodne produkty, takie jak: Morcela de Arroz; Farinheira; Negrito; Salpicão; Barriga Fumada; Presunto; świeże kiełbasy i Merguês; szaszłyki; Roti; Chouriço Caseiro. Zawsze wierni rzemieślniczym procesom produkcji oraz rygorystycznym kryteriom...
Belgia, Baileux
W sercu regionu Chimacienne znajduje się firma Chimay Tradition. Odkryj nasze lokalne wędliny, które są wytwarzane w sposób rzemieślniczy. Nasza oferta obejmuje: kiełbasy, wędliny i gotowane szynki, a także produkty drobiowe. Wszystkie mięsa są wytwarzane rzemieślniczo z poszanowaniem surowców i tradycji. Każdy produkt ma charakter ekskluzywny, wysoką jakość oraz bogaty i unikalny smak.
Francja, Amancy
Maison Alpin La Salaison familiale Maison Alpin produkuje i dystrybuuje produkty regionalne z Sabaudii od ponad 30 lat w Amancy w Górnej Sabaudii. Sprzedaż online: wędliny rzemieślnicze wędzone w tradycyjny sposób, suszone kiełbasy, kiełbaski, dioty, suszone szynki i mięso wieprzowe najwyższej jakości online. W Maison Alpin chcemy, aby w jednym kęsie prawdziwy smak sabaudzkiej duszy został...
Włochy, Ginestreto-Pesaro
Różnorodność przysmaków oferowanych klientom obejmuje lonzę, lonzini, kiełbasy, salami i szynki o różnych cechach smakowych, cenne specjały powstające z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, starannie aromatyzowanego przez doświadczonych rzemieślników. Minimalny czas dojrzewania gwarantowany dla każdej wędliny oraz idealny klimat, w którym jest ona finalizowana, sprawiają, że każdy produkt jest...
Luksemburg, Ehlerange
... połączyć te wartości z nowymi technologiami internetowymi, aby ułatwić Ci codzienne życie. Nasz zaufany i wyłączny partner dostawczy: Artisal i Kern. Nasze produkty: Rzeźnia: wołowina, wołowina Angus, cielęcina, wieprzowina, prosięta, jagnięcina, drób, koń, dziczyzna i mięso egzotyczne. Wędliny: produkty włoskie, produkty gotowane, kiełbasy, salami i wędliny. Catering: sałatki i pasztety. Ryby: szaszłyki rybne, koktajle owoców morza, skorupiaki, filety rybne, steki rybne. Produkty COLOP, TRODAT, REINER, AMANO...
Hiszpania, Lorca-Murcia
Ręczna produkcja, będąca wynikiem bogatej i starej tradycji wędliniarskiej hiszpańskiego Levante, uczyniła te produkty punktem odniesienia w całym regionie.
Belgia, Ingelmunster
Dobbels jest producentem wyrobów mięsnych wysokiej jakości. Oferują: Marynowane mięsa, Bekon, Szynka, Różne (Pasztet mięsny, Galantyny, Smalec), Wołowina, Kiełbasy, Pasty.
Belgia, Chaineux
...Założona w 1978 roku, rodzinna firma D’Argifral specjalizuje się w produkcji i sprzedaży gotowanych wędlin wieprzowych. Wiedza przekazywana przez kilka pokoleń rzemieślników, połączona z nowoczesnym parkiem maszynowym, pozwoliła D’Argifral oferować produkty o wysokiej jakości, dostępne w tradycyjnych i/lub samoobsługowych działach u swoich klientów. Firma D’Argifral, obecnie uznawana i ceniona za swoje gotowane szynki oraz specjały wędliniarskie, zawdzięcza swoją renomę przedsiębiorczości trzech pokoleń.
Austria, Irnfritz
Rzeźnia i ubojnia: Korzenie naszej firmy sięgają roku 1917. Od tego czasu w Irnfritz istnieje specjalistyczny sklep mięsny. Prowadzimy działalność od lipca 1977 roku. Nasza rzeźnia przeżyła duży rozwój, gdy w 1980 roku zaczęliśmy hodowlę i sprzedaż cieląt mlecznych. W 1992 roku dobudowano zakład produkcyjny do wytwarzania wędlin, co poszerzyło ten obszar.
Belgia, Kapelle-Op-Den-Bos
Nasze smarowidła są wytwarzane przez dwóch producentów. Po pierwsze, jest to belgijski Sanpareil, a drugim producentem jest Alimpex Maso s.r.o., z siedzibą w Dobřejovicach niedaleko Pragi. Współpraca z tymi dwoma firmami rozpoczęła się już w 2005 roku, a w 2010 roku firma Sanpareil ostatecznie została włączona do grupy ALIMPEX FOOD a.s. Obecnie obaj producenci ściśle współpracują i eksportują do prawie całej Europy oraz do kilku państw poza nią.
Francja, Lacaune
Założona w 1956 roku, firma OBERTI specjalizuje się w wędlinach i produktach mięsnych. Dysponując 60-letnim doświadczeniem, OBERTI łączy rzemiosło, tradycyjne przepisy i nowoczesny sprzęt. Mięsa używane do produkcji wędlin i produktów mięsnych pochodzą z regionalnych źródeł wysokiej jakości. Firma produkuje i oferuje kiełbasę, coppa, bekon, solone i suszone szynki itp.
Francja, Le Rouget
Firma MAS, z siedzibą w Rouget w Cantal, specjalizuje się w wędlinach, solankach i tradycyjnych konserwach z Centralnego Masywu. Firma oferuje produkty o prostych i autentycznych recepturach. Na przykład, oferuje suszoną szynkę dojrzewającą do 24 miesięcy w ich suszarni w Rouget oraz ręcznie wyrabiany pasztet z czystego wieprzowiny. Dom MAS jest znany z jakości i autentyczności swoich produktów.
Włochy, Crosia
...Mirto Crosia 10/05/2013 Nasza firma powstała w 2006 roku, z celem dostarczenia na Wasze stoły prawdziwych smaków i aromatów naszej ziemi. Wszystko to było możliwe dzięki współpracy czterech małych firm, które dzięki swojemu doświadczeniu w swoich branżach mogły zaoferować szeroką gamę produktów wysokiej jakości, aby zapewnić naszym klientom doskonałą obsługę w jednym pakiecie. Poszukujemy eksporterów, dystrybutorów, agentów, w przypadku zainteresowania prosimy o kontakt z dr. Forcinitim pod poniższym numerem. Tel +390983030247 Cell +39 3339632970...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
Tekstura, aromat i niezrównany smak; naturalne produkty rzemieślnicze, tradycja, intensywne, jasne kolory, pełne życia: to są niezrównane cechy produktów Don Ibérico. Takie są nasze produkty, pokarm dla duszy i przyjemność dla ciała: Ibérico z wyjątkowym Darem. DON IBÉRICO.
Portugalia, Coimbra
... produktów, pasztetów, gotowych posiłków i serów. Produkty PROBAR są przetwarzane w najbardziej rygorystycznych warunkach higieny i bezpieczeństwa żywności. Metodologia HACCP zapewnia nasze zobowiązania dotyczące jakości. PROBAR eksportuje do całej Europy i jest już obecna w krajach portugalskojęzycznych. Chcemy wprowadzać innowacje i odpowiadać na potrzeby rynku, dlatego zawsze poszukujemy możliwości nawiązywania partnerstw z nowymi klientami.
Belgia, Mussy La Ville
Rzeźnia specjalizująca się w wyrobach z pasztetu gourmet i wędzonych kiełbasach w tradycyjnym stylu. Opakowania są oczywiście regulowane przez ścisłe normy AFSCA, które obejmują na etykietach: numer partii, śledzenie pochodzenia mięsa, przypraw, mąki, używanych jaj oraz alergeny zawarte w gotowym produkcie, co wymaga dodatkowej pracy i znacznej uwagi. Frédéric wyraża pragnienie, aby przez długi czas kontynuować tradycyjne wytwarzanie swoich produktów, zachować przepisy przekazane przez jego rodziców i dziadków oraz nadal promować obronę naszych produktów gaumańskich.
Francja, Montreuil Bellay
Dla Państwa przyjemności, Roger BODET, Mistrz Wędliniarstwa, zaprasza do odkrycia swojego talentu i umiejętności poprzez szeroką gamę suchych kiełbas. Formowane w naturalnych osłonkach, kiełbasy są następnie umieszczane w pomieszczeniu do suszenia, gdzie stopniowo osiągają idealną temperaturę sprzyjającą rozwojowi smaków i charakterystycznych dla dobrej suchej kiełbasy kwiatów powierzchniowych...
Włochy, Termeno
Jesteśmy firmą rodzinną od początku lat 80., obecnie z trzecią generacją na pokładzie. Produkujemy szeroką gamę produktów mięsnych. Od wędzonego Speck, przez wędzony boczek, różne szynki i kiełbasy, po salami i inne delikatesy. Specjalizujemy się w produkcji produktów do dalszego przetwarzania, takich jak speck mattonella do krojenia. Jesteśmy również bardzo aktywni w sektorze horeca, oferując...
Belgia, Neufchâteau
W tej typowo ardeńskiej farmie zostaniesz przyjęty, sam, w parze, z rodziną lub w grupie w zabytkowym otoczeniu, a także będziesz mógł skosztować jej produktów w różnych regionalnych i oryginalnych przepisach. Farma Sanglochons pozwala na odkrycie smaków dawnych czasów dzięki swoim tradycyjnym wędlinom (wędzone szynki, kiełbasy Sanglochons,…). Będziesz mógł odwiedzić żywe muzeum szynki, przywitać...
Hiszpania, Archena
...Embutidos "El Cigarrero" to firma rodzinna z siedzibą w Archena (Murcja). Od 1940 roku produkujemy tradycyjne murciańskie szynki i wędliny, starannie dobierając surowce i stosując rzemieślnicze procesy produkcji. W ostatnich czasach postanowiliśmy zainwestować w prezentację tych rzemieślniczych produktów w Internecie, aby móc dostarczać je do domów w innych regionach kraju, a nawet poza naszymi granicami. Dlatego nasza strona internetowa, stworzona rodzinnie, tak jak nasze produkty, jest dostępna w czterech językach: hiszpańskim, portugalskim, francuskim i angielskim.
Belgia, Oostende
...Oczywiście w tym procesie jak najlepiej respektujemy Państwa życzenia. Tak, aby mogli Państwo w pełni odnaleźć się zarówno w wadze cięcia, rodzaju, opakowaniu, asortymencie, jak i obróbce. Dania gotowe: od aperobrochette po zigeurschnitzels. Dział mielonego mięsa: od klopsików, pasztetów po różnorodne hamburgery, kiełbasy… Zimne dania: sałatki na talerzu… Ciepła kuchnia: gulasz, vol-au-vent,… Również Halal, wegetariańskie i rybne produkty.
Francja, Saint-Lizier
...ANDRE CAZAUX CHARCUTIER w Lorp sentaraille czerpie bogactwo ze swojego rzemiosła i od wielu lat z wymagającą starannością opracowuje produkty wędliniarskie wysokiej jakości, w najczystszej tradycji "Terroir". Firma rozwija się w zakresie produktów premium, takich jak: Szynki Suszone, Kiełbasy, Świeża Wędlina itd....
Włochy, Caltrano
...Salumificio Sant'orso znajduje się w Calltreno w prowincji Vicenza, u stóp płaskowyżu Asiago. Produkujemy kiełbasy bez GMO, bez produktów mlecznych, bez glutenu, bez alergenów. Nasza produkcja obejmuje pełną gamę kiełbas słodkich i pikantnych, a także szeroki wybór surowych i gotowanych boczków, wszystkie formowane dla lepszej wydajności podczas użycia. Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony internetowej: www.salumisantorso.it...
Belgia, Vilvoorde
...Luka, z siedzibą w Vilvoorde, jest producentem i dostawcą wyrobów mięsnych, specjalizującym się w gotowanych szynkach. W naszej ofercie znajdują się również produkty emulsyjne (np. gotowane kiełbasy, chleby mięsne, ...) oraz produkty dojrzewające (np. boczek, pancetta, filet d'Anvers).
Bułgaria, Sofia
KEN JSC to bułgarska firma przetwórstwa mięsnego z dużymi i nowoczesnymi zakładami produkcyjnymi, lider rynku w wielu segmentach – hot dogi, kiełbasy, salami, szynki itp. Jesteśmy bardzo elastycznym i opłacalnym dostawcą i możemy w bardzo krótkim czasie opracować produkty pod marką własną lub według receptur klienta, z wymaganym smakiem, opakowaniem i ceną. Jesteśmy w stanie wyprodukować dla...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play