Belgia, Dottignies Mouscron
Le Faisan Gris to zakład zajmujący się rzeźnictwem dziczyzny i drobiu. Oferują szeroki wybór drobiu: kurczaki, perliczki, kaczki, króliki, młode gołębie, przepiórki, koguty i kurczaki. Ale także duży wybór dziczyzny: bażanty, kaczki krzyżówki, gołębie, kuropatwy, jarząbki, zające, dzikie króliki, sarny, łanie, dziki, strusie, kangury i antylopy. Ponadto firma oferuje zarówno całe zwierzęta, jak i ich porcje.
Belgia, Baudour
Nasz koncept: połączenie naszej produkcji masła, twarogu i lodów z świeżymi produktami od małych producentów i rolników, którzy stosują zrównoważone rolnictwo oraz sezonowymi warzywami ekologicznymi. Oferujemy szeroki asortyment, w tym sery, soki owocowe, dżemy, miody, przystawki, herbaty, pasztet z kaczki oraz kosmetyki na bazie mleka osiołka i wiele innych rzeczy... Chcesz podarować oryginalny prezent? Proponujemy paczki prezentowe dostosowane do Twojego gustu lub budżetu.
Wielka Brytania, Birmingham
... Red Tractor oraz spełnianie standardów dobrostanu UE/UK. Dostarczamy wieprzowinę bez kości odpowiednią do: mięs przetworzonych, takich jak kiełbasy, paszteciki, jajka w panierce, ciasta wieprzowe, gotowane szynki, kiełbasy suszone i wędliny kontynentalne; mrożone kurczaki klasy A oraz mrożone kaczki klasy A; wołowinę we wszystkich cięciach, w tym z kością i bez kości, która może być dostarczana...
Belgia, Chatelet
La Poterie Biron de Châtelet oferuje szeroki asortyment wysokiej jakości ceramiki oraz wizyty, które są zarówno pouczające, jak i wzbogacające. Realizujemy wiele produktów: talerze, skrzynki na listy, kaczki, dekorowane kufle, dzbanki, figurki, lampy, serwisy, wazy do zupy...
Francja, OSSES
Z siedzibą w Kraju Basków, firma ARNABAR specjalizuje się w produkcji foie gras oraz produktów baskijskich. W związku z tym produkuje i sprzedaje następujące lokalne specjały: blok foie gras, całe foie gras, foie gras półgotowane, confit z kaczki, axoa, przepisy baskijskie, pasztety i rillettes, kiełbasy, wędliny, papryka z Espelette, wina i napoje z Kraju Basków, słodkie specjały, produkty morskie itd. ARNABAR oferuje również zestawy smakowe, które mogą być wręczane jako prezenty dla firm.
Belgia, Anderlecht
La Maison Matthys dostarcza dzikie mięso i drób zarówno profesjonalistom, jak i osobom prywatnym. Oferuje szeroki wybór produktów: wszelkiego rodzaju dziczyzna, kurczak, indyk, kaczka, królik, przepiórka, drób z certyfikatem, jagnięcina, wątróbka z kaczki i gęsi, irlandzka wołowina oraz różnorodne ręcznie robione pasztety. Prezentuje również gamę produktów halal.
Francja, Vigan (Le)
Firma THOCAVEN specjalizuje się w hodowli kaczek. Kaczki karmimy ziarnem kukurydzy, aby zapewnić zdrowe i naturalne produkty. Oferujemy pełną gamę mięsa z kaczek, w tym foie gras, piersi, konfitury, tournedos, rillettes, kiełbasy, udka...
Węgry, Budapest
... działa zgodnie z systemem ISO 9001-2009 oraz HACCP. Ustanowiliśmy system bezpieczeństwa żywności zgodnie z normami IFS i BRC. Oferujemy również tuczone gęsi, foie gras z kaczki oraz inne części tuczonej kaczki i gęsi. Produkty te wytwarzane są w mniejszym rzeźni i są w większości ręcznie robione, co zapewnia dodatkową, najwyższą jakość. Inną znaczącą gałęzią naszej firmy jest produkcja i eksport...
Portugalia, Sintra-Abrunheira
Dhc, dostępna od 1997 roku, to firma specjalizująca się w handlu produktami spożywczymi: wędzony łosoś, tuńczyk, dorsz, wędzony miecznik, ikra łososia, ikra z morszczuka, węgorz, pasztety i foie gras z kaczki, gęsi, bażanta i przepiórki, magret z kaczki, daktyle z boczkiem, rillettes, ciasta francuskie, kruszone, aready, filo, brick, sery włoskie, greckie i hiszpańskie, mozzarella, mascarpone...
... także produkty AOP i AOC dla serów i win z Cahors, aby włączyć je do naszych przygotowań. Oferujemy mięso kaczki w postaci konfiturowanych ud, żołądków, suszonych piersi solonych solą z Guérande lub foie gras, konfiturowych i/lub suszonych kiełbas, nadziewanych podrobów i wiele innych potraw do skosztowania... Od pięciu lat zdobywamy medale co roku w ramach ogólnokrajowego konkursu rolniczego w...
Belgia, Waterloo
...Producent foie gras, terrin i wyrobów wędliniarskich od 1984 roku. Dla profesjonalistów i osób prywatnych: oferujemy szeroką gamę produktów domowej roboty, aby umilić czas spędzony z gośćmi. W Quality & Tradition znajdziesz wiele flagowych produktów, takich jak foie gras, terriny, dziczyzna, piersi kaczki oraz wiele innych produktów uzupełniających.
Belgia, Schoten
C.T.O. Food jest specjalistą w dziedzinie drobiu i produktów mięsnych zarówno dla przemysłu, jak i gastronomii. Bezpośrednia dystrybucja od nowoczesnych firm (rzeźni i przetwórni) zapewnia najlepszą jakość mięsa z kurczaka, indyka, rosołu, kaczki, gęsi, wołowiny lub wieprzowiny. Możecie Państwo skorzystać z naszej oferty standardowego mięsa, ale nie zapomnijcie zapytać o nasze produkty bio i halal.
... andouille z Guéméné po wędzoną pierś kaczki z Południowego Zachodu, od andouillette z Troyes po pasztety czy rillettes z Le Mans, od foie gras z kaczki po kurczaka z Bresse, od starego Cantal po Saint Maure de Touraine, wołowina z Aubrac po czarne wieprzowinę z Bigorre, od różowych ciasteczek z Reims po czterokrotny bretoński, nie zapominając o winach z Bordeaux, Burgundii czy Loary, znajdziesz...
Francja, Cahors
SUDREAU to firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży foie gras, piersi kaczki, podrobów, rillettes z kaczki, confit z kaczki oraz typowych potraw z Południowego Zachodu, takich jak Coq au Vin z Cahors lub cassoulet.
Belgia, Ronquières
Farma Landrifosse specjalizuje się głównie w foie gras (wątroba surowa i wątroba półgotowana). Oferuje również piersi kaczki mulard, pasztety (na bazie mięsa wieprzowego, cielęcego i mięsa kaczki), rillettes z kaczki, białą kiełbasę bożonarodzeniową, confit z udek kaczki, confit z żołądków, cassoulet, dżemy (cebula, cykoria, szalotka, chutney), sery, miód, oleje, octy,…...
Francja, Figeac
Firma Jean LARNAUDIE specjalizuje się w produkcji regionalnych specjałów na bazie mięsa kaczki. W związku z tym, firma produkuje foie gras, konfitury, pasztety oraz dania gotowe. W Jean Larnaudie, całe foie gras jest nadal przygotowywane ręcznie i w tradycyjny sposób. Zakorzeniona od ponad 60 lat w Lot w Quercy, Jean Larnaudie to przede wszystkim mężczyźni i kobiety związani z regionalnym...
Francja, Frespech
Rodzinna firma SOULEILLES FOIE GRAS produkuje foie gras z pokolenia na pokolenie. Tradycyjne hodowle, zdrowa dieta, szanowanie zwierząt podczas karmienia oraz unikalne rzemiosło pozwalają firmie na produkcję produktów najwyższej jakości. Oprócz foie gras, firma oferuje swoim klientom terriny, pasztety, kremy z foie gras, piersi, kiełbasy, skwarki, żołądki, paski z kaczki, tournedos z kaczki, kiełbasy z kaczki, kotlety z kaczki itd. Oferuje również wykwintne dania.
... wyprodukować. Kilka typowych przykładów; -> Wyroby cukiernicze: autonomiczna maszyna do smarowania jajkiem -> Dania gotowe/Mięso: Ciągły piec 500 kg/h -> Skrobia: Ciągły piec do makaronu, ryżu 2,5 t/h -> Mięso z kaczki/Drób: Proces rozdrabniania ud, skrzydełek, szyi 500 kg/h -> Proces obróbki ziół aromatycznych (bazylia, mięta, pietruszka) przez aero-separację 1,5 t/h -> Mięso: chłodnica mięsa 500 kg/h -> Transport wewnętrzny w zakładzie pakowania mrożonych warzyw (60 octobinów (1,3 t)/h -> Odgromnik do warzyw i owoców mrożonych...
Portugalia, Idanha-A-Nova
A BEIRA SALGADOS to portugalska firma działająca w przemyśle spożywczym, specjalizująca się w produkcji i sprzedaży empanad (beirã, wegetariańskie, z kaczki, z dorsza z bułką tartą, z kurczaka oraz ciastka z cienkiego ciasta), która wkrótce wprowadzi również empanadę z owocami morza: produkcja ciastek, herbatników, tostów oraz ciast konserwowych. Firma znajduje się w Strefie Przemysłowej Idanha-A-Nova (Castelo Branco).
...- Sprzętem do hodowli: Różne typy Poideł, Karmników, Klatek, Sprzętu do hodowli na świeżym powietrzu. - Na zamówienie odbieramy Żywe Zwierzęta, takie jak Kury nioski, Pisklęta, Kury, Indyki, Bażanty, Przepiórki, Kaczki.
NASZA FIRMA Zdobycie zaufania naszych Klientów jest naszym głównym celem. Dlatego każdego dnia angażujemy wszystkie nasze zasoby ludzkie i profesjonalne, które zdobyliśmy przez ponad 40 lat doświadczenia w dziedzinie hodowli drobiu wiejskiego. Naszym celem jest dostarczanie naszym Klientom zdrowych produktów o wysokiej odporności i jakości. Od lat nasza firma stawia na dobrostan zwierząt, dbając o...
Hiszpania, Villamartín De Campos - Palencia
Francja, Vezac
Założona ponad 80 lat temu, firma DELMOND FOIE GRAS jest rodzinnym przedsiębiorstwem specjalizującym się w produkcji foie gras. Firma dysponuje zakładem uboju i rozbioru w Dordogne. Jej działalność w zakresie handlu hurtowego i półhurtowego rozwija się z każdym rokiem. W ten sposób firma produkuje i sprzedaje foie gras, piersi, filety, udka, skrzydełka, żołądki itp. Łącząc rzemiosło z tradycją, DE...
Francja, Montfort En Chalosse
Założona w 1982 roku, spółdzielnia FOIE GRAS DE CHALOSSE zrzesza obecnie 80 producentów. Pragnąc zachować swoje umiejętności, lokalne tradycje oraz podkreślić jakość swoich produktów, hodowcy zaangażowali się już w 1999 roku w proces Label Rouge. Wszystkie zwierzęta są hodowane na wolnym powietrzu, tuczone kukurydzą w zbiorowych wybiegach. Mają co najmniej 104 dni, gdy trafiają do spółdzielni. Spó...
Francja, Sigoules
Przetwarzanie mięsa kaczki Asortyment kiełbas kaczki Pieczenie Suszone i wędzone piersi kaczki Żołądki Piersi kaczki nadziewane foie gras Surowy asortyment...
Hiszpania, Cassà De La Selva-Girona
Specjaliści od przygotowań z kaczki. Foie gras z kaczki. Produkty delikatesowe. Wędliny i potrawy gotowane. Mięso, łopatka i gotowane wędliny. Drób i pasztety. Specjalności z kaczki. Pieczone mięso.
Belgia, Wodecq
... detaliczna lub w paczkach mięsa wołowego, wieprzowego i drobiu (kurczaki i kaczki). Piekarnia oferuje chleb ekologiczny (na drożdżach lub zakwasie pieczonym w piecu opalanym drewnem), a także ciasta, chlebki i quiche na bazie produktów z gospodarstwa.
Bułgaria, Rakovski
... zmusiły mnie do podjęcia tej decyzji. Z biegiem lat nauczyłem się, że wątróbka z kaczki (foie gras) to szlachetny produkt, który wprowadza elegancję i wyrafinowanie na stół. Napędzany pragnieniem oferowania produktów o wyjątkowej jakości, zapewniłem ścisły i rygorystyczny dobór surowców. Każdy składnik jest starannie wybierany. Jestem dumny, że w moich przepisach nie ma dodatków ani barwników. Podziel się z rodziną i przyjaciółmi jakością, odzwierciedleniem aromatów i smaków. Satysfakcja klienta, znaczenie tradycji i autentyczności to fundament moich przepisów.
SEL - SALSICHARIA ESTREMOCENSE, S.A. TRADYCYJNA WĘDLINARNIA Z KACZKI ALENTEJAŃSKIEJ, Wędliny i Szynki z Czarnej Świni Hodowanej na Pastwisku w Alentejo Smak Wiedzy Alentejańskiej, od 1984 roku. SEL jest dziś referencją w krajowym sektorze agrożywnościowym i coraz bardziej istotnym graczem na arenie międzynarodowej. SEL jest jedyną firmą zajmującą się przygotowaniem i przetwarzaniem mięsa, z...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play