... oferujemy pietruszkę najwyższej jakości, starannie suszoną, aby zachować jej żywy kolor i smak. Nasza pietruszka jest idealna do dodawania odrobiny świeżości do Twoich potraw, zarówno na surowo, jak i suszona. Poza zastosowaniami kulinarnymi, pietruszka jest bogata w składniki odżywcze i przeciwutleniacze, które wspierają ogólne zdrowie. Jest bogatym źródłem witamin A, C i K, co czyni ją cennym...
Niemcy, Heidelberg
...Pietruszka 4mm STD to suszona, grubo posiekana pietruszka o świeżym, zielonym smaku. Często używana jest jako dekoracja i przyprawa do zup, sałatek i sosów.
Niemcy, Bad Bramstedt
...prowansalskie pistou, frankfurckie zielone sosy – z niegdyś prostego zioła do zup, rozwinęła się międzynarodowo popularna przyprawa. Pietruszka nadaje niemal wszystkim wytrawnym potrawom zrównoważony smak podstawowy. Zimne dania, takie jak sałatki, jajka, surowe warzywa i dipy na bazie twarogu, serka śmietankowego lub jogurtu, z odrobiną pietruszki zyskują pikantno-świeże wykończenie. Ale także ciepłe potrawy, takie jak jasne sosy, ryby, drób i nadzienia do pieczeni.
Polska, Brzozów
...Jarzynka Spice to uniwersalna przyprawa do wielu potraw. Opiera się na suszonych warzywach, ziołach i kurkumie. Doskonale podkreśla smak potraw i nadaje im przyjemny aromat warzyw. Jarzynka nie zawiera żadnych zbędnych dodatków chemicznych, drożdży ani wzmacniaczy smaku. <strong> skład: </strong> sól, cukier, pasternak, marchew, kukurydza, cebula, por, smalec, pietruszka, kurkuma, naturalna tortuga <strong> zastosowanie: </strong> warzywa dodaje się do zup, sosów, gulaszy, sałatek i innych potraw, nadając im przyjemny aromat warzyw i podkreślając smak przygotowanych dań.
Francja, Malataverne
...Aby pogodzić życie zawodowe z przyjemnością jedzenia, opracowaliśmy szeroką gamę zup do spożywania na ciepło lub na zimno. Wytwarzane w sposób rzemieślniczy, oferują delikatny smak, który zadowoli największych smakoszy. Jakość rzemieślnicza charakteryzuje się rygorystycznym doborem surowców, ręcznym procesem produkcji, brakiem konserwantów i barwników oraz ciągłą kontrolą mistrza rzemieślnika w...
Bułgaria, Sofia
... średniowieczu była używana do przygotowywania napojów tonizujących przez Anglików. Jest to bardzo popularna przyprawa do gulaszy warzywnych i zup, szczególnie tych z rybą. Do przygotowania herbaty: wsyp 1 do 2 łyżeczek na filiżankę (250 ml) wrzącej wody i gotuj Opakowanie: 125g, 250g i vra...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Używać do przygotowania sałatek, przystawek, zup, dań drugiego śniadania. Skład produktu: Sól morska, suszony czosnek, skórka cytrynowa, ziarna czarnego pieprzu, imbir, suszona cebula, kolendra, nasiona kopru, musztarda, suszona pietruszka, suszona mięta. Białko (g / 100g): 26,0 Tłuszcze (g / 100g): 2,0 Węglowodany (g / 100g): 4,5 Wartość energetyczna (kcal / 100g): 140,0...
Francja, Villeneuve Sur Lot
...Świeżo ścięta, umyta i zamrożona po zbiorach. Do potraw gotowanych, sałatek, sosów, zup... Preferowane użycie na zimno. Nadaje się również do użycia na gorąco. Waga: 50g...
Francja, Levallois Perret
...Czarny pieprz mielony to bardzo ceniona przyprawa o palącym i cierpkim smaku, która ma wiele zastosowań w kuchni. Zastosowania czarnego pieprzu mielonego w kuchni: Dodaje się go praktycznie do wszystkich potraw, wszystkich przepisów: zup, mięs, warzyw, sosów, dressingów. Bardzo dobrze komponuje się z: solami aromatycznymi, imbirem, kardamonem, czosnkiem, kminkiem, lawendą, gałką muszkatołową...
Francja, Ham
... świeżości wielu daniom. Jej ziołowy aromat doskonale komponuje się z warzywami, rybami, kurczakiem, omletami, zupami, bulionami, sałatkami i wieloma innymi przygotowaniami kulinarnymi. Niezależnie od tego, czy chcesz dodać subtelny akcent do swoich smażonych warzyw, nutę aromatu do domowych zup, czy świeżą dekorację do sałatek, pietruszka w płatkach jest cennym sojusznikiem w kuchni. Referencja: AR803701 Ean13: 3760306803701...
Włochy, Trento
... zapewnia natychmiastową rozpuszczalność, co daje unikalny i niepowtarzalny smak. Idealny do doskonałych bulionów, można go również dodać do zup lub sosów. Aby uzyskać przyjemny bulion ekologiczny, całkowicie warzywny, rozpuścić 4g Granulatu Warzywnego Bio Bauer (1 łyżeczka) w 250ml wody i gotować przez kilka minut. Produkt można dodawać do potraw (zupy, minestrone, sosy, ragù, mięsa, ryby, risotto, jajka itp.) w trakcie gotowania.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play