Włochy, Bergamo
Włochy, Pasturo
... kilkakrotnie nakłuwana, aby wspomóc rozwój charakterystycznych pleśni gorgonzoli, które decydują o zielonym zabarwieniu (pleśnienie). Pasta jest jednolita, w kolorze słomkowym, z przebarwieniami spowodowanymi obfitym rozwojem błyszczących zielonych pleśni. Smak wyrazisty, pikantny, charakterystyczny. Średnia waga: 12 kg Minimalny czas dojrzewania: 90 dni...
Polska, Warszawa, Poland
... może być lekko kwaśny lub pikantny. Ma zwartą, gładką teksturę i konsystencję. Oferujemy również Goudę o niskiej zawartości soli, co zapewnia bardziej wyrazisty smak. Termin przydatności Goudy 45-48% wynosi około 3-12 miesięcy. Produkt należy przechowywać w temperaturze między 2°C a 10°C. Foodcom dostarcza swoim Partnerom Biznesowym Goudę 45-48% w blokach 3 kg lub euroblokach 15 kg.
Niemcy, Heidelberg
Diafood GmbH jest wiodącą firmą w przetwórstwie surowców roślinnych, specjalizującą się w wysokiej jakości suszonych warzywach, aromatycznych roślinach i produktach ekologicznych. Z ponad 35-letnim doświadczeniem, Diafood zdobył doskonałą reputację dzięki jakości i zrównoważonemu rozwojowi. Firma współpracuje wyłącznie z certyfikowanymi dostawcami, którzy spełniają rygorystyczne standardy jakości ...
Włochy, Fidenza
...Caciotta z mleka koziego, produkowana wyłącznie z mleka pochodzącego z pastwisk Sardynii. Minimalny czas dojrzewania wynoszący 2 miesiące nadaje jej pikantny i aromatyczny smak.
Włochy, Martina Franca
...Ser Pecorino alle Vinacce to pyszny ser, który łączy tradycję z innowacją. Dojrzewający przez około cztery miesiące w dzbanach, przeplatanych warstwami niepalonych wytłoków winogron z odmian Manduria, ten pecorino oferuje unikalne doznania smakowe. Słony i lekko pikantny smak wzbogacony jest intensywnymi owocowymi aromatami śliwki, jeżyny i wiśni, a także kwiatowymi nutami uschniętej fiołka, tamaryndowca, karobu, tytoniu, wanilii, lukrecji i mace. Każdy kęs tego sera to sensoryczna podróż przez zapachy i smaki Apulii, co czyni go idealnym dodatkiem do każdej stołu gourmet.
Włochy, Radicofani
Produkcja Cacio di Pienza to tradycja, która ma bardzo stare korzenie i była przekazywana z pokolenia na pokolenie aż do dzisiaj. Producenci mleka zebrali się w Cooperativa di Cotignano, wykorzystując i zachowując typowe metody przetwarzania: pozyskiwanie mleka z wyjątkowymi aromatami nadawanymi przez zioła typowe dla pastwisk Val d'Orcia, wyrafinowane techniki dojrzewania i, przede wszystkim, szc...
..."Ser tradycyjny z Allgäu"; twardy ser z surowego mleka z min. 50 % tłuszczu w suchej masie; tradycyjnie wytwarzany ręcznie; dojrzewa min. 5 miesięcy; smak: delikatnie pikantny do aromatycznego, lekko orzechowy Zawartość tłuszczu: 50 % Smak: delikatnie pikantny do aromatycznego, lekko orzechowy...
Włochy, Dorgali
...Ser o wyrazistym charakterze, produkowany wyłącznie z całego mleka owczego, gwarantujący zdecydowany i lekko pikantny smak, który wyróżnia się w każdym kęsie. Jego półgotowa, zwarta masa o czystej białej barwie jest zamknięta w cylindrycznej formie z niejadalną skórką, będącą świadectwem starożytnej sztuki i drobiazgowej dbałości o szczegóły. Idealny, aby dodać odrobinę klasy Twoim potrawom, od prostego tarcia po bardziej wyszukane przepisy.
Francja, Mauguio
... jest w 100% organiczna. Zastosowania i aplikacje terpenów Lilium Xtract: Możesz użyć tego produktu, aby dodać zapachy i/lub aromaty konopi do: - E-liquidów - Kwiatów i pyłków CBD - Ekstraktów i koncentratów CBD (destylat, kryształ, crumble, BHO, kalafonia, wosk) - Żywności - Napojów - Kosmetyków (perfumy, krem) - Aromaterapii (olejki eteryczne, dyfuzor, świece) THC: 0% CBD: 0% Kategoria: Odmiana klasyczna Linia Terpenów: Linia Profil Zapach: Jagody, Niebieski ser Aspekt aromatyczny: Ziołowy, Pikantny...
Hiszpania, Madrid
...Emmental od Arla to specjalny ser, wytwarzany z mleka krów pasących się w Alpach. Ma lekko pikantny i bardzo przyjemny smak. Idealny do użycia w kanapkach, pizzach, pieczonych warzywach oraz do topnienia na makaronach i hamburgerach.
...Ser feta w oleju. Wygląd: Biały kolor z czerwonym z papryki. Smak/Aromat: pikantny, przyprawowy z mocnym/nieodpartym smakiem sera, przyjemnie zaokrąglony. Konsystencja: kremowa, ziarnista.
Niemcy, Kimratshofen
...Ser krojony z charakterem – sycąca klasyka na solidną przekąskę.
ufs.country_names.RU, Moscow
...-grzybowym jest nie tylko aromatyczny, ale także niezwykle sycący. Rzeczywiście, pod względem wartości odżywczych grzyby są identyczne z mięsem. Zastosowanie Zupy, sosy, marynaty, dania mięsne, dania z drobiu i dziczyzny. Smak Pikantny grzybowy Wartość odżywcza na 100 g. Białka (g / 100g)… 42 Tłuszcze (g / 100g)… 9,5 Węglowodany (g / 100g)… 1,0 Wartość energetyczna (kcal / 100g)… 260...
Holandia, Zierikzee
... dostarczają swój ser bezpośrednio do naszego magazynu, więc kupujesz rzemieślniczy ser u źródła! Ponieważ smak tego sera wytwarzanego na farmie jest tak wyraźnie pełno-kremowy i pikantny, nazwaliśmy go Naturamel. Wynika to z tego, że krowy pasą się na soczystych łąkach między rowami, które są bogate w koniczynę, mniszek lekarski, zioła i przede wszystkim świeżo zieloną trawę! Naturalne dojrzewanie w...
Ser manchego to produkt spożywczy, którego historia sięga zamierzchłych czasów. Ser manchego, wytwarzany z mleka owiec rasy manchega, ma równie historyczne pochodzenie, tak stare jak bydło tej rasy. Upływ czasu nie zmienił w zasadzie jego produkcji i jakości, będąc serem charakteryzującym się łagodnym smakiem, który intensyfikuje się i przekształca w pikantny w serach długo dojrzewających, jego...
... miesięcy, Ser górski - pikantny, dojrzewający 18 miesięcy, Ser kwiatowy, Ser chili, Ser emmental, Mieszanka sera tartego, Ser z ziołami, Ser dyniowy, Ser jabłkowy, Ser śmietankowy, Specjalny ser pikantny, Ser mleczarza, Ser leśny, Premium masło mleczne, Premium ghee mleczne.
Niemcy, Köln
...Sos barbecue 2650 g. Przyprawa curry. Ketchup 850 ml. Ketchup curry (pikantny) 10 kg. Ketchup curry 10 kg wiadro. Jaja "L" białe/sztuka. Sos francuski 5 kg. Warzywna kostka bulionowa Knorr. Sos hollandaise Knorr 500 g. Sos islandzki 5 kg. Sos myśliwski Knorr 5 kg wiadro. Sos jogurtowy 5 kg. Sos jogurtowy 5 litrów. Sałatka kapuściana 5 kg wiadro. Sos ziołowy 5 kg. Majonez (porcja) 120 szt./karton...
Grecja, Katerini
...dlatego Alpha Gefsi zdołała skorzystać z tego trendu i wprowadzić te składniki do produkcji ponad 30 pysznych dipów i produktów do smarowania. Oficjalna lista produktów do eksportu obejmuje grecki tzatziki z greckim jogurtem, grecką taramosalatę z ikrą dorsza, grecki pikantny dip serowy z fetą i pieczoną czerwoną papryką, grecki serek kremowy z fetą i greckim jogurtem do smarowania, grecki tradycyjny dip z bakłażana z pieczoną czerwoną papryką. Opakowania: 150g, 200g, 250g, 450g, 1kg, 2kg, 3kg. Oficjalne dokumenty certyfikacyjne BRC, IFS i ISO z 2017 roku.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play