...Wyobraź sobie, że możesz stworzyć belgijskie piwo pszeniczne, owocowe piwo, piwo górnej fermentacji itd… bez konieczności robienia czegokolwiek innego, niż skupienie się na swoim zwykłym piwie… CBS to umożliwia! Te marki mogą być dostosowywane na żądanie. Nasza linia produktów o nazwie „final touch” pozwala na produkcję „specjalnych piw” poprzez dodanie marki do zwykłego jasnego piwa tuż przed...
Belgia, Couvin
...La Chevetogne to specjalne bursztynowe belgijskie piwo o wysokiej fermentacji, warzone przez Brasserie des Fagnes, znajdującą się w Couvin-Mariembourg (Belgia) i mające zawartość alkoholu 6,2% obj. Dostępne formaty: 33 cl...
Włochy, Venezia
...Przyjazny i aksamitny. Wysoka jakość słodu jęczmiennego i pszennego oraz finezyjne drożdże górnej fermentacji nadają tej Blanche bogaty i orzeźwiający smak, z delikatnymi owocowymi aromatami. Naturalnie zmętniony. Stanowi doskonałe uzupełnienie do przystawek, dań rybnych i owoców morza, białego mięsa oraz świeżych tart owocowych. Doskonały jako aperitif.
Niemcy, Waltenhofen
EDS - dobry wybór - dla stali nierdzewnej. Planujemy, budujemy i dostarczamy instalacje browarnicze oraz maszyny dla małych i średnich przedsiębiorstw. Wspieramy Państwa w planowaniu, realizacji i uruchomieniu projektu browarniczego, a także w dalszych etapach. Niezależnie od tego, czy jesteś nowicjuszem, stowarzyszeniem browarnym, gastronomią czy przemysłem - znajdziemy rozwiązanie dla Twojego pr...
Belgia, Brunehaut
... również zapewnić przywiązanie do lokalnych tradycji, jęczmień używany do produkcji piw jest uprawiany na naszej własnej farmie w Gaurain. Nowoczesność, ponieważ nowoczesne i wydajne narzędzie pracy pozwala na skrupulatne przestrzeganie zasad higieny oraz produkcję o stałej jakości i smaku. Nowoczesność również w podejściu do rynku: wiele piw Brunehaut zostało nagrodzonych w międzynarodowych konkursach i jest obecnie dostępnych w 25 różnych krajach. Odkryj nasze piwo Brunehaut oraz piwo klasztorne Saint Martin.
Francja, Boulogne Billancourt
DISTRIDRINQ oferuje gamę rzadkich i ekskluzywnych produktów, dostępnych we Francji lub na eksport. IDRINQ - Unikalny napój energetyzujący na bazie kwasu R (+) - alfa-liponowego i L-Argininy. Opakowanie 12 puszek po 0,33. SVIJANY – Piwo rzemieślnicze z Czech, w beczkach, puszkach, butelkach. TZARINE Kawiory z rosyjskiego sturiona, puszka od 50 do 500 g. Miód akacjowy – pochodzenie Ukraina, słoik 250 i 500 g. Kubki papierowe - pochodzenie Ukraina, 110 ml, 270 ml i 560 ml. Pudełko na pizzę z kartonu - pochodzenie Ukraina. Folia stretch przemysłowa - pochodzenie Ukraina.
Francja, La Fouillade
... BEL’ AVEY są owocem naszego zaangażowania w autentyczne rzemiosło browarnicze, produkowane lokalnie i certyfikowane jako ekologiczne. Każdy etap naszego procesu produkcji w wysokiej fermentacji jest starannie monitorowany, a nasze piwa są chronione przed filtracją i pasteryzacją, aby zapewnić prawdziwie autentyczne doznania smakowe. Każde z naszych piw BEL’ AVEY, warzone z inspiracją na podstawie belgijskich receptur, podkreśla zrównoważone profile smakowe. Nasze zaangażowanie odzwierciedla naszą pasję do tworzenia wyjątkowych produktów.
Browar Opactwa Val-Dieu jest niezależnym belgijskim producentem specjalnych piw górnej fermentacji. Piwa Val-Dieu to jedyne piwa klasztorne, które są nadal warzone i butelkowane w opactwie. Piwa klasztorne Val-Dieu: Val-Dieu Blonde 6 %, Val-Dieu Brune 8 %, Val-Dieu Triple 9 %, Val-Dieu Grand Cru 10,5 %, Val-Dieu Noël 7 %, Rader Blonde 6,5 %, Rader Ambrée 10,5 %. Uznawane belgijskie piwo klasztorne.
Francja, Auriolles
Jesteśmy producentem, w południowo-zachodniej Francji, rzemieślniczych piw górnej fermentacji na bazie słodowanych zbóż i chmielu. Filtrując, mają one błyszczący wygląd z lekko utrzymującą się pianą. Każde z nich ma inną typowość, z nutami kwiatowymi, żółtych owoców, karmelu, kakao i słodowanych zbóż. W ustach delikatne musowanie i wytrawny charakter bez resztkowych cukrów, połączone z wysokiej...
Belgia, Templeuve
Browar Cazeau to rzemieślnicza browarnia. TOURNAY to rzemieślnicze piwo warzone w najczystszej tradycji belgijskich piw górnej fermentacji. TOURNAY to jedyne piwo warzone w gminie Tournai. Refermentowane w butelce, niefiltrowane i niepasteryzowane, TOURNAY to naturalne piwo bez dodatku przypraw.
Belgia, Kortrijk-Marke
Goedendag należy do typu mocno blond piw. Jest to piwo górnej fermentacji z wtórną fermentacją w butelce. Jasnozłote piwo tworzy ładną, solidną pianę podczas nalewania. W aromacie wyczuwalna jest owocowość, która przypomina dojrzałego banana, w połączeniu z kwiatowym chmielem. W smaku również można znaleźć owocowość i chmielowość. Jest to pięknie wspierane przez delikatną, szlachetną goryczkę. Zawartość alkoholu wynosząca 8% podkreśla mocny charakter Goedendag.
Dwanaście różnych piw, w tym Bockor, Blauw, Kriek Max, Omer Traditional Blond i Brasserie LeFort. OMER. Traditional Blond to wyśmienite piwo górnej fermentacji, z wtórną fermentacją w butelce, warzone według tradycyjnej receptury. OMER. ma delikatny, owocowy aromat i subtelną goryczkę.
Belgia, Ruddervoorde
...De Leite utrzymuje rzemieślniczy charakter i zdecydowanie stawia na jakość. 'Chcemy nadal czerpać przyjemność z warzenia piwa. Wszystkie nasze piwa są piwami górnej fermentacji z wtórną fermentacją w butelce. Każde piwo ma artystyczną etykietę, zaprojektowaną przez artystów. Nasze piwa: Femme Fatale, Bon Homme, Enfant Terriple, Cuvée Mam'zelle, Ma mère spéciale, Cuvée Jeun'homme, Cuvée Soeur Ise, Fils à Papa.
Belgia, Sibret
La Trouffette, piwo z regionu Bastogne, występuje w wersjach Blonde, Brune i Rousse, a w zależności od pory roku, także Belle d’Été i Givrée. BPA Bastogne Pale Ale, lekka blond IPA z orkiszowym słodem, to najnowszy produkt browaru. Wszystkie te piwa górnej fermentacji są niefiltrowane i poddawane wtórnej fermentacji w butelkach.
Belgia, Le Roeulx
Od 1873 roku rodzina Friart kontynuuje produkcję różnych piw, w tym St-Feuillien. Piwa z Browaru St-Feuillien: piwa z opactwa ST-FEUILLIEN Blonde, Brune Réserve, Triple, Cuvée de Noël, Saison z St-Feuillien, St-Feuillien Grand Cru, Grisette Blonde, Blanche, Fruits des Bois, Cerise. Specyfika: naturalne piwa fermentacji górnej bez dodatków, aromatyczne chmiele najwyższej jakości, starannie wyselekcjonowane słody, tradycyjna fermentacja,…...
Belgia, Steenhuffel
...Przejęcie Browaru De Gouden Boom w Brugii w 2001 roku poszerzyło ofertę piw górnej fermentacji w segmencie piw degustacyjnych o BRUGGE Tripel oraz piwa klasztorne STEENBRUGGE (Wit – Dubbel Bruin – Blond i Tripel).
Belgia, Purnode
Browar du Bocq, założony w 1858 roku przez Martina BELOT-a, jest obecnie jednym z nielicznych belgijskich browarów, które są w 100% rodzinne. Położony w sercu wspaniałego regionu turystycznego, jakim jest Condroz, ta dynamiczna firma pozostała wierna tradycyjnym procesom produkcji piw górnej fermentacji z refermentacją w butelce. Dziś szóstą generacją zarządza Browarem du Bocq, który z ufnością patrzy w przyszłość. Kilka liczb, które pozwalają lepiej zrozumieć firmę: Przychody: 9.200.000 €; Roczna produkcja: 74.500 hektolitrów; Zatrudniony personel: 45 osób.
Belgia, Warsage
To w samym sercu Euregio, w małej wiosce Warsage, warzone są nasze piwa rzemieślnicze. W tradycyjny sposób: w kotle na żywym ogniu! Produkujemy piwa górnej fermentacji, które pochodzą z długiej tradycji browarniczej Belgii. Są naturalne, niefiltrowane, niepasteryzowane i ponownie fermentowane w butelkach. Nasze piwa: Bière de Warsage Triple, Bière de Warsage Brune, Bière de Warsage Blonde.
Belgia, Irchonwelz
La Brasserie des Géants łączy tradycję z technologią, aby produkować piwa górnej fermentacji, bogate w smaki i spełniające najsurowsze normy jakości oraz higieny żywności. Piwa: la Gouyasse Tradition, la Gouyasse Triple, la Saison Voisin, l’Urchon, la Ducassis. Nasze piwa warzone są wyłącznie z wysokiej jakości surowców (słód, chmiel, czysta woda i drożdże). Są całkowicie naturalne i nie zawierają żadnych dodatków. Refermentacja w butelce lub w beczce nadaje im 100% naturalne musowanie.
...). Narodziło się SLAG PILS. W czasie wojny w latach 1940-1945 powrócono do piwa górnej fermentacji (24°C). Wymagało to mniej energii do schłodzenia. Minęło do 1958 roku, zanim ponownie zaczęto produkować piwa SLAG PILS, HELLES i TAFELHELL dolnej fermentacji. Od 1979 roku trzej kuzyni rozpoczęli warzenie WITKAP·PATER na prośbę browaru "De Drie Linden" z Brasschaat. W 1981 roku WITKAP·PATER został oficjalnie przejęty.
Czechy, Moravská Nová Ves
...Wszystkie piwa z naszej produkcji są typu ALE, czyli górnej fermentacji. Piwa warzone w ten sposób wyróżniają się różnorodnością i kolorystyką w aromacie, smaku i barwie, a do ich produkcji używamy wyłącznie uczciwych surowców, takich jak woda, słód, chmiel i drożdże do piw górnej fermentacji. Piwa warzone są w minipiwowarze o pojemności warzelni 280 litrów, co czyni je "manufakturą piwną", tworzącą unikalne egzemplarze, wszystkie niefiltrowane i niepasteryzowane.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play