Hiszpania, Tomelloso
...% Tempranillo, 50% Cabernet Sauvignon Produkcja: Zbiornik ze stali nierdzewnej w temperaturze 28-30º. Nasz coupage dojrzewa przez cztery miesiące w beczkach z dębu francuskiego i amerykańskiego, gdzie kończy się proces winiarski, który rozpoczął się rok temu. Wizualnie, zauważamy...
Francja, Gondrin
... Armagnac Assemblages: - 3 lata - 6 lat - 9 lat - 12 lat ... oraz Armagnac rocznikowy! Nasze produkty są nagradzane: - Przewodnik Hachette des Vins - Konkurs Général Agricole de Paris - Konkurs Mondial du Sauvignon - Berliner Wein Trophy - Decanter - IWC - Mundus Vini - Konkurs International des Vins de Lyon - itd... Szukamy możliwości rozwoju we Francji, Europie i na całym świecie! Poszukiwany...
... Victoria-Italia. Produkcja i handel oliwkami stołowymi z Chalkidiki. Produkcja i handel oliwą z oliwek z lokalnych odmian oliwek. Produkcja i handel winem z odmiany Sauvignon Blanc uprawianej ekologicznie, zarejestrowanej w państwowym programie uprawy ekologicznej i certyfikowanej przez firmę "FIZJOLOGICZNA". Produkcja tradycyjnego tsipouro z odmiany winogron Sauvignon Blanc przy użyciu tradycyjnych metod destylacji.
Niemcy, Aschaffenburg
HERDADE DOS TEMPLÁRIOS to winnica o powierzchni 30 ha, położona w Valdonas, Tomar. Spółka QUINTA DO CAVALINHO - VINHOS, LDA, właściciel HERDADE DOS TEMPLÁRIOS, rozpoczęła swoją działalność w 1989 roku. Herdade uprawia szeroką gamę odmian winorośli, w tym: Odmiany czerwone: Touriga Nacional, Aragonês, Castelão, Alicante Bouschet, Syrah, Cabernet Sauvignon i Merlot. Odmiany białe: Arinto, Fernão Pires, Boal, Moscatel Galego, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling, Gewürztraminer. Nasze wina wyróżniają się i są doceniane w krajowych i międzynarodowych konkursach.
Hiszpania, Galilea
... Sauvignon blanc i Chardonnay), różowe (25% tempranillo i 75% chardonnay) oraz czerwone crianza minimalnej interwencji (100% tempranillo), a na koniec nasze wino autorskie Arzobispo Diego de Tejada (100% tempranillo), aby móc zaoferować naszym klientom różnorodną gamę win.
... połączyć tradycję naszych ojców z nowymi technikami i wiedzą, które oferuje nam współczesna technologia, osiągając w ten sposób doskonałą równowagę, którą stawiamy do dyspozycji naszych klientów. Winnice tempranillo, posadzone od 1977 roku, w tym czasie nabyły cechy swojego otoczenia, nadając im cechy, które przyczyniają się do kolorów i aromatów dojrzałej winorośli. Różnorodne tekstury gleb zapewniają złożoność aromatów i smaku naszych winogron. Musimy dodać do tej różnorodności winogron Merlot, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Airén, Macabeo i Verdejo, które uzupełniają nasze winnice.
Francja, Broze
...Domaine de GAYSSOU znajduje się w sercu pierwszych wzgórz winnicy Gaillacois. Winnica rozciąga się na 35 hektarach, składających się z winorośli czerwonych i białych. Używane odmiany to Mauzac, Loin de l'Oeil, Muscadelle, Sauvignon, Duras, Fer Servadou i Syrah. Domaine de GAYSSOU produkuje wina różowe, czerwone, białe wytrawne i białe słodkie. Zaangażowane w ochronę środowiska i jakość win, gospodarstwo stosuje zrównoważoną walkę ze szkodnikami, obsiewanie trawą oraz usuwanie liści z winorośli.
Francja, Moulis En Médoc
WINA VIGNOBLES LALAUDEY I POMEYS znajdują się między Margaux a Saint-Julien, w najmniejszej AOC Médoc: AOC MOULIS. Całość dwóch winnic rozciąga się na 25,5 hektara. Skład winorośli Château Lalaudey AOC Moulis to 45% Merlot, co zapewnia okrągłość i owocowość, oraz 55% Cabernet Sauvignon, co dodaje finezji i taniny winu. Skład winorośli Château Pomeys AOC Moulis również wynosi 45% Merlot i 55% Cabernet Sauvignon. Zamki Lalaudey i Pomeys angażują się na rzecz środowiska, nie stosując herbicydów i uprawiając swoje terroir w sposób zrównoważony.
Albania, Koplik
... Malesia e Madhe. Ten region ma długą tradycję w uprawie autochtonicznej odmiany winogron Kallmet. Położenie winnicy, która znajduje się 300 m nad poziomem morza, klimat oraz położenie geograficzne tworzą idealne warunki do produkcji win o wysokiej jakości. Na produkcję takich aromatycznych win wpływa również odbicie światła z Jeziora Szkoderskiego, które zapewnia optymalną temperaturę w uprawie owoców premium. Vera e Zagorës jest produkowana z winifikacji trzech odmian w niemal równych ilościach: Kallmet, Cabernet Sauvignon i Ançelota.
Bułgaria, Rakovski
... linia produkcyjna soków owocowych. Fabryka jest wyposażona w wagi o nośności 50 ton, dział księgowości, biura korporacyjne oraz laboratoria fizykochemiczne i mikrobiologiczne. Roczna zdolność produkcyjna wynosi 12 000 t. Sieć dystrybucji jest dostosowana do trendów rynkowych w Bułgarii. Kartin-Ko Ltd. dba o uprawę 1 500 000 m² winnic, w których posadzono Cabernet Sauvignon, Merlot, Mavrud, Syrah, Temprenilo, Aromatico Classico, Barbera, Cabernet Franc, Pinot Noir.
Włochy, Porchia Di Montalto Delle Marche
...Kompetencja i technologia są wykorzystywane do zachowania i podkreślenia autentyczności winogron z Marche, które z natury są cenione. Wina Poderi dei Colli są szczerym wyrazem terenu sprzyjającego uprawie winorośli i coraz bardziej doceniane na rynkach międzynarodowych. Oto więc aktualność wielkich win z Marche: Offida Pecorino DOCG i Offida Passerina DOCG, Falerio DOC, Rosso Piceno DOC, harmonijne i zdecydowane połączenie Sangiovese i Montepulciano, oraz Marche Rosso IGT, pełne połączenie Montepulciano i Cabernet Sauvignon. A także delikatność różowych win, z uwodzicielskimi aromatami Marche Rosato IGT.
Francja, St Laurent Medoc
Usytuowany w Médoc, w pobliżu Bordeaux, Château BARATEAU specjalizuje się w produkcji win czerwonych. Zamek dysponuje winnicą o powierzchni 24 hektarów, a obecne szczepy to Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot i Petit Verdot. Jako gwarancja jakości, Château regularnie zdobywa nagrody w różnych krajowych i międzynarodowych konkursach. Château BARATEAU znajduje się w czołówce najlepszych w apelacji.
Francja, Cabanes
... szczepy to Sauvignon, Listan oraz 3 szczepy gaillacois: Mauzac, Lenc del El i Muscadelle. W ten sposób LES VIGNES DE GARBASSES produkują wina białe, różowe, czerwone, sok winogronowy oraz ocet na bazie wina czerwonego.
Francja, Villenave De Rions
CHATEAU LEZONGARS produkuje wina wysokiej jakości, nowe technologie są wykorzystywane, aby jak najlepiej wykorzystać terroir naszych winnic. Nasze gleby gliniasto-wapienne zapewniają świeżość niezbędną do prawidłowego dojrzewania merlotów, a nasze żwirowe stoki pozwalają na piękne wyrażenie Cabernet Sauvignon.
VIGNERONS REUNIS DE MONSEGUR to winiarnia spółdzielcza z Bordeaux. Całość winnic winiarzy z Winiarni Monségur rozciąga się na prawie 1300 hektarów winorośli czerwonej i 100 hektarów winorośli białej. Znajdują się tam następujące odmiany winorośli: Merlot, Cabernet Franc i Cabernet Sauvignon dla win czerwonych oraz Sauvignon, Sémillon i Muscadelle dla win białych. Winiarnia spółdzielcza...
Francja, Neac
CHATEAU VIEUX CHEVROL to rodzinny winnica o powierzchni 21 hektarów. Château posiada kontrolowane oznaczenie pochodzenia LALANDE DE POMEROL. Odmiany winogron to 80% Merlot, 10% Cabernet Franc i 10% Cabernet Sauvignon.
Francja, Blaignan
CHÂTEAU LA GORCE, położony w Médoc, dysponuje winnicą o powierzchni 45 hektarów. Winnica składa się z szlachetnych szczepów, w tym 45% Cabernet Sauvignon, 50% Merlot i 5% Cabernet Franc. Właściciele produkują dwa wina: CHÂTEAU LA GORCE oraz CHÂTEAU CANTELOUP. Produkowane wina charakteryzują się wysoką jakością.
Hiszpania, San Clemente
Jesteśmy hiszpańską winnicą, która produkuje i sprzedaje wina wysokiej jakości z D.O. La Mancha oraz Wina z Ziemi Kastylijskiej. Mamy bardzo szeroką gamę produktów, z wieloma odmianami win: Syrah, Tempranillo, Sauvignon Blanc, Airén, Macabeo, Bobal, Moravia... Aby uzyskać więcej informacji i odkryć naszą pełną gamę produktów, prosimy o odwiedzenie naszej strony internetowej.
Francja, St Estephe
Château Saint-Estèphe produkuje i sprzedaje wina z regionu Médoc. Zamek uprawia kilka odmian winorośli, takich jak cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot, petit verdot oraz, co bardziej niedawno, malbec. Château La Haye jest klasyfikowane jako Cru Bourgeois Supérieur od 1932 roku. Wina z zamku charakteryzują się jakością i solidnością.
Francja, Saint-andelain
Usytuowany w gminie Saint Andelain, 3 kilometry od POUILLY SUR LOIRE, Domaine Bonnard, firma rodzinna od 1951 roku, ewoluował na przestrzeni lat, aby stać się dzisiaj zarówno producentem zbóż, jak i win. Obecna powierzchnia wynosi 8,10 hektara i rozciąga się na trzech odrębnych terroirach. Ich główną produkcją jest wino z odmiany sauvignon (7,8 ha), z trzema różnymi Pouilly Fumé, o różnych...
...A empresa produz o “Quinta do Poço do Lobo – Bairrada”, um Barraida Tinto com uvas das castas Baga, Moreto e Castelão; o “Quinta do Poço do Lobo – Cabernet Sauvignon”, um vinho varietal com a casta de maior prestígio em todo o mundo; e o “Espumante Quinta do Poço de Lobo”, um espumane natural, com uvas das castas Arinto e Chardonnay.
Francja, Belves De Castillon
W CLOS PUY ARNAUD Thierry Valette produkuje i sprzedaje wina z Bordeaux. Winnica składa się w 70% z Merlot, w 25% z Cabernet Franc i w 5% z Cabernet Sauvignon. CLOS PUY ARNAUD angażuje się na rzecz środowiska i produkuje wina ekologiczne. Dzięki temu zaangażowaniu winogrona są bardzo dobrej jakości. CLOS PUY ARNAUD produkuje 3 linie win: Grand Vin, które jest winem do długiego leżakowania, Cuvée Pervenche, które jest winem owocowym i średnio leżakowanym, oraz Cuvée Bistrot, które jest winem owocowym.
Bułgaria, Marikostinovo Village
Lozenitsa 2018 to nowy projekt na mapie winiarskiej Bułgarii. Nasze winnice znajdują się w okolicy miasta Sandanski, w miejscach, gdzie klimat, gleba, słońce i wiatr pomagają winogronom w produkcji najlepszego wina. Posiadamy ponad 500 arów własnych winnic odmian Merlot, Cabernet - Sauvignon, Syrah, typowych dla regionu są Shiroka Melnishka, Melnik 55, Melnishki Rubin, Mavrud, Ruen, Melnik 1300...
Francja, Pomport
Usytuowane w pobliżu Bergerac, winnice GRANGE NEUVE produkują różnorodne i typowe wina. Winnica rozciąga się na 70 hektarach, z czego 26 hektarów przeznaczone jest na produkcję win czerwonych, a 44 hektary na produkcję win białych. W skład białego wina wchodzi 80% Sémillon, 10% Muscadelle i 10% Sauvignon. W skład czerwonego wina wchodzi 60% Merlot, 20% Cabernet Franc i 20% Cabernet Sauvignon. W...
Francja, Lisle Sur Tarn
ZAMEK SAURS znajduje się w sercu winnicy Gaillacois. Winnica zamku rozciąga się na wzgórzach dominujących nad prawym brzegiem Tarnu, zajmując 42 hektary. Winnica Zamku Saurs produkuje wina AOC GAILLAC. Winnica zawiera 4 hektary winorośli białych, takich jak Mauzac, Loin de l’œil i Sauvignon, oraz 38 hektarów winorośli czerwonych, w tym Duras, Fer Servadou (Braucol), Syrah, Merlot i Gamay. Winifikacja, dojrzewanie i butelkowanie win odbywają się w zamku. Zespół ZAMKU SAURS łączy tradycję, rzemiosło i nowoczesność, aby produkować wina najwyższej jakości.
WINA GARZARO zarządzają 70 hektarami winnic położonych w Baron, w regionie Entre-Deux-Mers, oraz 10 hektarami rozlokowanymi w najbardziej prestiżowych apelacjach Libournais: Pomerol, Lalande-de-Pomerol i Saint-Emilion-Grand-Cru. Winnice w Baron, usytuowane na wzgórzach gliniasto-wapiennych, pozwalają szlachetnym odmianom, takim jak Merlot, Cabernet franc i Sauvignon, dać z siebie to, co najlepsze. W Pomerol i St Emilion, głębokie i żwirowe piaski dają eleganckie wina o wyrazistym charakterze.
Francja, Parleboscq
Od 1820 roku DOMAINE DE LABALLE produkuje wina i Bas Armagnac. DOMAINE DE LABALLE zajmuje 17 hektarów na terroirze zwanym Sables Fauves, które są preferowanymi glebami Bas-Armagnac. Używane szczepy winorośli to dla armagnac: ugni blanc i baco, dla win białych wytrawnych: colombard, ugni blanc, sauvignon blanc, sauvignon gris, gros manseng, chardonnay, dla win białych słodkich: petit manseng i gros manseng, dla różowego: cabernet franc, a dla czerwonego: merlot, cabernet sauvignon i tannat. Wina i Bas Armagnac produkowane przez DOMAINE DE LABALLE są regularnie nagradzane.
Turcja, Manisa
... zastosowaniem specjalnego systemu filtracji. W produkcji win wybrano i starannie przetworzono wysokiej jakości winogrona, takie jak Sultaniye, Cabernet Sauvignon, Sauvignon Blanc, Öküzgözü, Boğazkere, Misket, które są odpowiednie do produkcji wina, w zakładzie wyposażonym w najnowszą technologię. Raki i wino są butelkowane w najsmaczniejszej formie, bez kompromisów w jakości, i prezentowane...
Francja, Saint-Ciers-Sur-Gironde
Château HAUT GRELOT znajduje się w apelacji Blaye Côtes de Bordeaux. Zamek dysponuje winnicą o powierzchni 62 hektarów, której wiek wynosi około 25 lat. 24 hektary przeznaczone są na produkcję win białych, a 38 hektarów na produkcję win czerwonych. Wśród czerwonych szczepów znajdują się Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc i Malbec. Do produkcji win białych wykorzystuje się szczepy Sauvignon Blanc, Muscadelle i Sémillon. Château HAUT GRELOT angażuje się na rzecz ochrony środowiska oraz wprowadza system kontroli jakości zwany Śledzeniem.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play