Polska, Poniec
...Typ: Mięso owcze Styl: Konserwowane Proces konserwacji: Woda Część: Tusza Cechy: Skuteczne, Natura, Beznikotynowe, Bez cukru, Witaminy Opakowanie: Pudełko Klasa: A Termin przydatności: TYDZIEŃ Waga (kg): 4.5000 DO 8.000...
Polska, Lublin
... potraw, co czyni go wszechstronnym dodatkiem do każdego kulinarnego repertuaru. Niezależnie od tego, czy przygotowujesz kebab roślinny, czy soczysty pasztet mięsny, VG Hostly P-M C1 oferuje pyszny i satysfakcjonujący zamiennik. Zawierający 30g białka na 100g, VG Hostly P-M C1 Pea Meat Analog jest zarówno odżywczy, jak i pełen smaku. Jego wygląd przypominający szarpane mięso oraz aromat kurczaka...
Polska, Węgorzewo
...Korzystanie z gotowych dań jest często najlepszym wyborem, gdy brakuje Ci czasu lub gdy Twoja lodówka jest pusta. Brak inspiracji do gotowania? Dobrze jest mieć zawsze pod ręką przetworzone i konserwowane mięso. Mają długi okres przydatności do spożycia i nie wymagają przechowywania w niskiej temperaturze. Mogą czekać kilka miesięcy na półce w spiżarni, ale gwarantujemy, że gdy tylko poznasz ich smak, sięgniesz po nie znacznie szybciej!
Polska, Brzozów
...Ciecierzyca to inaczej cieciorka lub groch włoski, pochodzi z grupy roślin strączkowych. Ciecierzyca to doskonałe źródło białka i niezbędnych aminokwasów dlatego też może zastępować mięso. Jest źródłem węglowodanów złożonych, błonnika. Ciecierzyca dostarcza organizmowi różnorodnych witamin i minerałów, w tym znaczne ilości fosforu, witaminy B9, żelaza, cynku, magnezu oraz potasu. Zawiera również...
Polska, Kielce
Polska, Warszawa, Poland
... świeżego żółtka jaj w różnych potrawach, aby dodać koloru, tekstury i zdolności emulgującej, szczególnie w przygotowywaniu majonezu, sosów, dressingów i croissantów. Z drugiej strony, proszek z albuminy jaj jest używany w różnych produktach, takich jak ryby, mięso i przygotowania ziemniaczane, wyroby piekarnicze oraz słodycze.
Polska, Bydgoszcz
Jesteśmy dystrybutorem wysokiej jakości produktów z łososia, mintaja, dorsza i czarniaka. Wykonujemy mrożone kostki, porcje, bloki i burgery z tych ryb, zarówno w kawałkach jak i skrobanego. Ponadto produkujemy mączkę rybną i olej rybny, głównie z łososia certyfikowanego: GG, ASC, MSC. W ofercie naszego zakładu posiadamy również produkty z dziczyzny takie jak sarna, jeleń i dzik. Zaopatrujemy w na...
Polska, Zawiercie
...Najwyższa jakość . Wytworzone w bardzo wysokim reżimie sanitarnym . Wiele smaków: mięsne, kapusta i grzyby, kapusta i mięso, fetai brokuły, ser, ser i rodzynki,owoce ,vegańskie i wegetariańśkie chłodzone i mrożone...
Polska, Starogard Gdański
...Rozwiązania barier ekologicznych pozwalają na wyeliminowanie plastiku z opakowań, zachowując ich kluczowe właściwości. Dzięki temu producent zyskuje alternatywne rozwiązania w 100% z tektury – łatwe do recyklingu, wygodne dla konsumenta i korzystne dla środowiska. Akomex skutecznie wyeliminował materiały plastikowe z opakowań barierowych w branżach takich jak mięso, nabiał, piekarnictwo czy gastronomia. Wprowadzając alternatywne rozwiązania monomateriałowe na bazie celulozy, bez udziału plastiku, opakowania barierowe są w pełni recyklingowalne, przyjazne dla konsumenta i korzystne dla środowiska.
Polska, Kolbuszowa
...Ten rodzaj folii jest przeznaczony do pakowania produktów w atmosferze próżniowej oraz w zmodyfikowanej atmosferze ochronnej (MAP). Pakowane mięso zachowuje swoją jakość i świeżość. Ponadto folia zapobiega krzyżowej kontaminacji oraz przenikaniu obcych zapachów z zewnątrz. Najczęściej stosowane struktury w produkcji to PETPE i BOPAPE. Najwyższe właściwości barierowe oferują folie z warstwą EVOH, które uniemożliwiają przenikanie gazów. Istnieje możliwość zastosowania powłoki antyfog, która eliminuje efekt kondensacji wody od wewnętrznej strony folii.
Polska, Warszawa
Aktualna strona: Strona główna Witamy w Abaris! Stwórz przestrzeń życiową dla swojej rodziny, ciesz się naturą nawet w złej pogodzie w swoim własnym ogrodzie zimowym. Oferujemy indywidualne rozwiązania, staranne planowanie oraz rzemieślniczą precyzję. Skorzystaj z naszego wieloletniego doświadczenia w budowie ogrodów zimowych. Zadowolenie naszych klientów jest dla nas najwyższym priorytetem. Dlat...
Pasujące produkty
Produkt testowy
Produkt testowy
Polska, Tychy
Firma zajmuje się produkcją mięsa z nogi kurczaka oraz mięsa z uda indyka. Produkcja odbywa się ręcznie z wykorzystaniem doświadczonej kadry pracowniczej. Trybujemy również maszynowo urządzeniami najwyższej światowej klasy. Oferujemy nasze produkt w formie schłodzonej oraz mrożonej. Zapewniamy transport na terenie całej Europy.
Polska, Jedlinsk
Sprzedaż Ślimaków Żywych, schłodzonych i Mrożonych. Mięso ślimaka Helix Aspersa Maxima oraz Helix Aspersa Muller Produkcja na najwyższym poziomie! Escargots to spółka z wielkim kapitałem wiedzy w przetwórstwie ślimaków. Wszystkie nasze produkty tworzyliśmy przy współpracy francuskich i hiszpańskich partnerów. Zakład produkcyjny przetwarza ponad 60 milionów Polskich ślimaków hodowlanych...
Polska, Warszawa
Nasza historia rozpoczęła się w 2004 roku. Od tego czasu dostarczamy świeże i mrożone mięso naszym klientom na całym świecie. Robimy to z zaangażowaniem, pasją i poczuciem odpowiedzialności. Każdego dnia staramy się rozwijać naszą działalność i poszerzać nasze kontakty. Dzięki naszej sile i wartościom, które kierują naszą pracą, budujemy jakość na rynku. Jesteśmy ogniwem między producentami a...
Michna Food is a company established in Pelplin, the Pomeranian Voivodeship, in 2009. We draw on the centuries-long tradition of our families in meat processing and production, which dates back to the interwar period. We have been working closely with our sister company, Micha Rao. Our plant manufactures meat products made of pork meat. These products are characterised by high flavour and health v...
Polska, Rzeszów
Prowadzony przez nas zakład przetwórstwa drobiowego nieustannie się modernizuje i wprowadza nowoczesne technologie przetwórcze. Działamy jako prężnie rozwijająca się firma, która swoje produkty sprzedaje nie tylko w Polsce, ale również za granicą. Wyroby eksportujemy między innymi do Niemiec, Francji i Czech, ale nie ograniczamy się do Europy i drób eksportujemy również do Hong Kongu czy krajów Af...
Polska, Skała
Zakład Rozbioru Mięsa AL-EM Od 30 lat jako firma rodzinna zajmujemy się produkcją mięsa wieprzowego, wołowego cielęcego i drobiowego. Codziennie rozbieramy około 60 ton mięsa. Zaopatrujemy hurtownie, zakłady mięsne, sklepy, restauracje i hotele jak również stołówki, szkoły czy szpitale. Dla gastronomii proponujemy porcjowane elementy mięsa o odpowiedniej gramaturze, co znacznie usprawni pracę w Pa...
Pochodzącą tylko z polskich lasów i pól zwierzynę łowną, pozyskujemy poprzez sieć własnych skupów. Zapewnia to najwyższej jakości surowiec. Posiadamy stały, zgodny z kalendarzem łowieckim, dostęp do mięsa dzikich zwierząt: jelenia szlachetnego, sarny, muflona, daniela czy dzika. Przez ponad 15 lat funkcjonowania Gobarto Dziczyzna wypracowała pozycję jednego z liderów na rynku. Wyjątkowe walory szl...
Polska, Dębno
Izmir to producent kebabów działający w branży mięsnej od ponad 35 lat, firma szczyci się 100% Polskim kapitałem, a lata spędzone na rynku pozwoliły zebrać doświadczenie, dzięki któremu firma uplasowała się na pozycji lidera w swojej branży. Producent kebabów oferuje mieszanki mięs w wielu różnych konfiguracjach smakowych, oraz objętościowych, jednak sam skład mieszanki może zostać dostosowany w z...
Polska, Warszawa
... rynku handlowym, oferując najlepszą konkurencyjną cenę, jakiej możesz zapragnąc, aby Cię usatysfakcjonować. W swojej ofercie posiadamy artykuły wielu znanych marek oraz szeroką gamę najpopularniejszych produktów, takich jak: Produkty spożywcze: Hurtowe słodycze luzem, Ferrero, Mars, Nestlé, Ovomaltine, Lotus Biscoff, Hipp, Aptamil, Mentos, olej słonecznikowy, mąka, mięso. Produkty niespożywcze...
Firma Kaptan Food Sp. z o.o. została założona przez pasjonatów swojej pracy - ekipę, która posiada wieloletnie doświadczenie w branży gastronomicznej. Jesteśmy hurtownią wyrobów z mięsa i zajmujemy się dystrybucją kebabu. Posiadamy szeroką ofertę produktów niezbędnych przy prowadzeniu restauracji lub lokali typu fast food. Znajdują się w niej zarówno produkty świeże, jak i mrożone: frytki, mięso...
Firma Podolski to zakład rozbioru drobiu. Łączymy tradycję i doświadczenie z nowoczesnością i rozwojem. Aby jakość naszych produktów była wysoka w zakładzie prowadzimy dzielenie tuszki bazując na maszynach wiodących producentów. Oferujemy kurczaka i jego elementy: - filet - noga - mięso z nogi - ćwiartka - skrzydełko Firma dysponuje własną nowoczesna bazą transportową. Codziennej naszej pracy...
Polska, Olsztyn
Wipasz S.A. jest największym polskim producentem pasz. Wykorzystując nasze doświadczenie rozpoczęliśmy produkcję zdrowej żywności. Aktualnie Zakład Drobiarski w Mławie oferuje mięso z kurczaka najwyższej jakości (tuszkę, elementy, podroby). Jest to możliwe dzięki naturalnemu programowi karmienia, wyselekcjonowanej, kontrolowanej holowli i nowoczesnemu przetwórstwu. Nasze hasło przewodnie- Z polskich pól na polski stół.
ECG Sp. z o. o. jest polską firmą handlową, zajmującą się zarówno handlem krajowym jak i zagranicznym. Intensywnie rozwijamy eksport i import produktów rolno-spożywczych. W naszej ofercie znajdą Państwo mięso, nabiał, bakalie, soki owocowe i warzywne, konserwy drobiowe i wołowe, kiełbasy. ...
Jesteśmy, firmą rodzinną, zajmującą się ubojem, obróbką pozyskanego surowca oraz sprzedażą gotowych produktów. Nasze mięso jest wysokiej jakości, ponieważ posiadamy wysoko wykwalifikowaną kadrę pracowniczą, a także zaufanych hodowców, z którymi współpracujemy od wielu lat. Oferujemy świeże mięso z kością lub bez kości, a także bogaty asortyment elementów mrożonych. Posiadamy wdrożony system HACCP, GPP, GHP.
... na celu zapewnienie bezpieczeństwa naszych produktów. Dzięki temu mają Państwo pewność, że oferowane przez nas wyroby są najwyższej jakości. Do produkcji naszych kebabów stosowane jest najwyższej jakości mięso wyłącznie polskiego pochodzenia. Zdobyte doświadczenie oraz ceniona przez klientów wysoka jakość naszych produktów sprawiają, że obecnie zaopatrujemy punkty gastronomiczne na terenie całego kraju. Zapewniamy Państwu szybką realizację zamówień oraz terminowe wywiązywanie się z nich, a w przypadku dobrej długoterminowej współpracy również atrakcyjne rabaty. Zapraszamy do współpracy.
Polska, Warszawa
... paliwowe. Mięso (kurczaki). Piwo. Napój energetyczny. Przyprawy. Nawóz. Pasze (owies, jęczmień, rzepak, kukurydza, proso, pellety...). Orzechy (migdały, orzechy laskowe, orzeszki ziemne...). Gluten. Ziarna i zboża (ryż, jęczmień, żyto, rzepak, pszenica...). Tłuszcze. Mąki (owies, kukurydza, soja, pszenica...). Nabiał i produkty mleczne (mleko skondensowane, mleko krowie, mleko sojowe, mleko roślinne...
Ubojnią zwierząt rzeźnych w Starych Kobiałkach zarządza Bożena Kebej. Od początku działalności w 1992 roku zajmujemy się profesjonalnym ubojem bydła, skupem żywca oraz sprzedażą mięsa. Oferujemy najwyższej jakości mięso wołowe i cielęce. Prowadzimy także sprzedaż m.in. ćwierci wołowych i podrobów, tłuszczów, półtusz, tusz cielęcych czy mięsa wołowego w elementach. Działamy w oparciu o wdrożony system HACCP.
Polska, Goczalkowice Zdroj
Polska, Mokobody
Zakłady Mięsne Mokobody sp. z o.o. w Mokobodach powstały w 2008 r. Zakład zajmuje się skupem żywca wołowego, ubojem zwierząt oraz sprzedażą ćwierci, skór i podrobów wołowych. Poza eksportem do krajów Unii Europejskich, od marca roku 2010 uzyskaliśmy uprawnienia weterynaryjne do produkcji na rynek państw trzecich: Malezja, Irak, Iran, Kazachstan, Zjednoczone Emiraty Arabskie. Posiadamy również upr...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play