...Izolat białka serwatkowego uzyskuje się poprzez koncentrację i oczyszczanie koncentratu białka serwatkowego (WPC).
WPI składa się z co najmniej 85% białka i mało laktozy (poniżej 1%), co może być dużą zaletą dla osób z nietolerancją laktozy. Ponadto produkt ma niską zawartość sodu resztkowego i niską zawartość lipidów.
Izolat białka serwatkowego charakteryzuje się neutralnym smakiem, wysoką rozpuszczalnością i szybkim trawieniem, dzięki czemu jest doskonałym uzupełnieniem napojów sportowych i żywienia. Dodatkowo, jego wysokazawartość aminokwasów czyni go idealnym składnikiem dla żywności dla dzieci.
...Fasola Biała Bianchi di Spagna pochodzi z Ameryki Środkowej i Południowej. Jest szeroko uprawiana w południowo-wschodniej Polsce. Odmiana ta charakteryzuje się wysoką zawartością składników odżywczych, takich jak fosfor, wapń i potas. Piękna Jaś Karłowy jest idealnym substytutem mięsa w diecie wegetariańskiej, ma bardzo wysokązawartość łatwo przyswajalnego, wartościowego białka. Doskonale nadaje się jako dodatek do potraw jednogarnkowych. Jest powszechnie stosowana w kuchni wegetariańskiej.
...Babcia psyllium, znana również jako babcia śródziemnomorska, jest doskonałym źródłem błonnika i ma również wysokązawartośćbiałka. Jest stosowana w celu poprawy funkcjonowania układu pokarmowego. Ponadto błonnik zwiększa uczucie sytości. Po kontakcie z wodą nasiona pokrywają się śluzem i tworzą żel, co pomaga w dolegliwościach jelitowych. Poprawia florę bakteryjną jelit, działa osłonowo i...
...
Rozmiar opakowania: 1 kg
niski zapach
100% australijska produkcja
100% wyprodukowane w Australii
100% naturalne
opakowanie wartościowe 1 kg
od 60 do 80 sztuk w torbie 1 kg
bez dodatków
bez sztucznego barwienia
bez dodatku chemikaliów lub konserwantów
Nasz Wołowy Jerky jest wytwarzany z premium australijskiej wołowiny, układany płasko i naturalnie suszony, co produkuje smakołyk, który psy uwielbiają!
Używaj jako gryzak do czyszczenia zębów lub pokrój na mniejsze kawałki jako doskonały smakołyk treningowy lub nagrodę. Wysokazawartośćbiałka, niska zawartość tłuszczu.