Polska, Lędziny
Irlandia, Dunshaughlin
Największy wschodnioeuropejski przetwórca mięsa w Irlandii. Eksportujemy wieprzowinę, wołowinę i drób. Mówimy po angielsku, polsku, rosyjsku i ukraińsku.
Hiszpania, Lugo
Rzeźnia bydła i trzody chlewnej. Rozbiór bydła dużego, bydła i trzody chlewnej. Sprzedaż mięsa hurtowo. Sprzedaż detaliczna w naszej rzeźni. Z ponad 30-letnim doświadczeniem w branży mięsnej, każdego dnia z entuzjazmem podchodzimy do nowych projektów, pasjonuje nas ciągłe uczenie się, uwielbiamy odkrywać nowe kawałki... OBCHODZIMY SIĘ Z MIĘSEM Z DUŻĄ STARANNOŚCIĄ.
Hiszpania, St. Vicenc de Torello, Barcelona
Rzeźnia i sala przetwórstwa wieprzowego. Sprzedaje mięso wieprzowe zarówno na rynku krajowym, jak i międzynarodowym. Dostawca: mięso, wieprzowina, przetwarzanie, świnie, rzeźnia.
Belgia, Torhout
Wild Vermeersch BVBA specjalizuje się w oferowaniu dziczyzny. Dzieje się to w różnych rodzajach cięcia, opakowaniach oraz cenach. Staramy się przynieść kawałek natury na Twój stół. Przy tym uwzględniamy następujące aspekty: - Jakość: Dla nas to nie jest tanie słowo marketingowe, ale termin z rzeczywistym znaczeniem. Nasza firma posiada certyfikat IFS na wysokim poziomie i codziennie zatrudniamy os...
Belgia, Gistel
W Laeremans działalność początkowo ograniczała się do zakupu żywych świń, ich uboju, a następnie samodzielnego porcjowania. Teraz oferują różne produkty: Szynka, Gotowane Kiełbasy, Bekon, Smalec, Pasztet.
Belgia, Bruxelles
Good Meat to firma zajmująca się przetwórstwem mięsa, która ma wielowiekową tradycję w dziedzinie bydła i mięsa, specjalizująca się w produkcji porcji oraz pakowaniu mięsa wysokiej jakości importowanego. Oprócz tego posiadamy również szeroki asortyment produktów na bazie mielonego mięsa oraz produktów gotowych do gotowania, które są codziennie wytwarzane z zachowaniem wszelkiej świeżości.
Belgia, Ciney
Niezbędna firma w handlu mięsem hurtowym. Wydajne narzędzie: Ubojnia i zakład przetwórczy zgodne z normami CEE. Dostawy na cały rynek belgijski. Specjalizujemy się w hodowli, ubojowi i przetwórstwie mięsa wołowego rasy Białe Niebieskie Belgijskie. Nasza działalność obejmuje również przetwarzanie i sprzedaż mięsa cielęcego, wieprzowego i jagnięcego...
Luksemburg, Ehlerange
...Założona w 1985 roku, firma Artisal & Kern, specjalizująca się w krojeniu i dostarczaniu świeżego mięsa oraz mięsa pakowanego próżniowo, wędlin oraz produktów mrożonych, stanowi zaufanego partnera dla wszystkich profesjonalistów w branży gastronomicznej. Również specjalizująca się w handlu drobiem oraz w produkcji i zakupie wędlin, nasza firma zapewnia codzienne dostawy na terenie całego Wielkiego Księstwa Luksemburga oraz w niektórych sąsiednich regionach Francji, Belgii i Saarbrücken.
Francja, Luc La Primaube
BOUSQUET A. SARL to firma rodzinna założona w 1992 roku, specjalizująca się w cięciu i przetwarzaniu mięsa wysokiej jakości. BOUSQUET A. SARL nie współpracuje z wielką dystrybucją. Firma posiada również certyfikat na dystrybucję mięsa BIO i Label Rouge od 2010 roku i jest obecna w 5 departamentach: Aveyron, Lot, Lozère, Tarn, Haute-Garonne.
Belgia, Liège
Cobelvian to belgijska spółdzielnia producentów mięsa. Cobelvian rozwija dwie linie wieprzowe: „Wieprzowina Cobelvian”: mięso tradycyjne, śledzone i produkowane z zachowaniem ścisłych przepisów prawnych, które podkreśla troskę hodowców o dostarczenie produktu wysokiej jakości. „Wieprzowina z Kraju Herve”: mięso o zróżnicowanej jakości, produkowane zgodnie z wymaganiami specyfikacji, certyfikowane przez zewnętrzną kontrolę przeprowadzoną aż do rzeźni.
Rumunia, Bucharest
Luksemburg, Ehlerange
RVS SERVICES SA, działalność w zakresie rozbioru, podziału i obsługi wszystkich produktów mięsnych. Każdy ma swoje rzemiosło… to wielka prawda, która doskonale wyraża znaczenie kwalifikacji. Dlatego oferujemy naszym klientom wysoko wykwalifikowanych rzemieślników, którzy oczekują od naszych rzeźników rozbieraczy usług tak szybkich, jak i skutecznych. Oznacza to optymalną wydajność. W związku z tym...
Francja, Fruges
Firma Macquet to francuska firma rodzinna specjalizująca się w mięsie owczym. Nasze mięso jagnięce jest znane w całej Francji i Europie. Dysponujemy najszerszą gamą mięs na rynku, aby jak najlepiej zaspokoić Twoje potrzeby, od tradycyjnego cięcia po najbardziej wyszukane produkty. Nieustannie innowujemy nasze techniki i środki, aby zapewnić najwyższą jakość naszych produktów.
Belgia, Lessines
Beauval specjalizuje się w mięsie wołowym, jagnięcym oraz w przetworzonych i krojonych produktach mięsnych. Firma kieruje swoją ofertę do szerokiego grona klientów, od restauratorów po dystrybutorów. Klient ma zatem do wyboru szeroką gamę produktów (gotowych do krojenia, porcjowanych i przetworzonych), pakowanych na różne sposoby (w folii, w atmosferze, próżniowo lub mirabella).
Hiszpania, Ribarroja Del Turia
Jesteśmy zakładem zajmującym się odkostnianiem (EC 10.23402/V CE) elementów wieprzowych, wołowych i jagnięcych, specjalizujemy się w podrobach oraz w krojeniu w kostkę, plastry itp. Współpracujemy z kanałem Horeca, kanałem przemysłowym oraz z dużą dystrybucją (sieci supermarketów, cash & carry). Nasz zakład jest zatwierdzony na rynek UE, Hongkongu, Wietnamu i Filipin, a także w krajach zachodniej ...
Hiszpania, SAN AGUSTIN DEL GUADALIX
Firma zajmująca się produkcją, rozbiórką, pakowaniem i dystrybucją wszelkiego rodzaju produktów mięsnych, której główną produkcją jest zarówno mięso wieprzowe, jak i wołowe. Od początku naszej działalności stawiamy na eksport dużych wolumenów produkcji, wspieranych rygorystycznymi normami jakości, co pozwoliło na uzyskanie różnych międzynarodowych zezwoleń. Większość naszej produkcji jest skierowa...
Hiszpania, Peñacastillo-Cantabria
Codzienny rozbiór wieprzowiny w naszych zakładach. Produkujemy wszystkie rozbiórki wieprzowiny, w chłodzeniu i mrożeniu. Dla zakładów przetwórstwa mięsnego, suszarni szyn, itd... Dystrybuujemy na poziomie krajowym i międzynarodowym własnymi pojazdami oraz zatwierdzonymi agencjami transportu chłodniczego.
Niemcy, Kirchberg
W 1958 roku Fritz Rock założył firmę w małym stylu, na początku głównie handlując futrami małych zwierząt. Z biegiem lat firma z siedzibą w Kirchberg-Jagst przekształciła się w nowoczesny zakład, który może przejąć prawie wszystkie produkty uboczne rzeźni (skóry, tłuszcze rzeźne, kości, słonina, kości spożywcze, podroby, skóry głowy) z rzeźni za pomocą własnego taboru, aby następnie dostarczyć je...
Niemcy, Hockenheim
Ahir GmbH Dönerproduktion dostarcza niemieckiemu rynkowi jeden z niezbędnych elementów kuchni tureckiej - döner. I to przy użyciu nowoczesnych technologii produkcji oraz norm zdrowotnych. Staranna kontrola jakości i ubój zgodny z przepisami Halal gwarantują optymalny proces produkcji surowca w najsurowszych warunkach higienicznych. Ahir GmbH Dönerproduktion przetwarza codziennie ponad 10 ton wysok...
Turcja, Samsun
Austria, Ybbs An Der Donau
Bośnia i Hercegowina, Gradacac
Irlandia, Naas
Norwegia, Eidsvoll
Norwegia, Oslo
Norwegia, Kristiansand S
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play