Luksemburg, Ehlerange
... połączyć te wartości z nowymi technologiami internetowymi, aby ułatwić Ci codzienne życie. Nasz zaufany i wyłączny partner dostawczy: Artisal i Kern. Nasze produkty: Rzeźnia: wołowina, wołowina Angus, cielęcina, wieprzowina, prosięta, jagnięcina, drób, koń, dziczyzna i mięso egzotyczne. Wędliny: produkty włoskie, produkty gotowane, kiełbasy, salami i wędliny. Catering: sałatki i pasztety. Ryby: szaszłyki rybne, koktajle owoców morza, skorupiaki, filety rybne, steki rybne. Produkty COLOP, TRODAT, REINER, AMANO...
Hiszpania, Madrid
ÁNGEL AREVALO, S.A. Doskonały wybór mięs Wszystkie z nich są najwyższej jakości i spełniają rygorystyczne normy sanitarno-epidemiologiczne, potwierdzone certyfikatem CE. Usługi dostawcze dla przemysłu. Oferujemy mięsa własnej produkcji: - Jagnięcina. - Młode jagnięta i kotlety jagnięce. - Wołowina, koźlęcina, wieprzowina. - Prosięta, różnorodne wędliny. Hurtownia mięs. Magazyn chłodniczy i sala rozbioru. Fabryka wędlin. Dystrybucja do hoteli, restauracji, szkół i instytucji.
Rumunia, Suceava
... porównaniu do rynku pracy w regionie, co doprowadziło do stworzenia zespołu pracowitego i chętnego do osiągania wyników zarówno na płaszczyźnie zawodowej, jak i materialnej. Wyposażenie techniczne fabryki w pełni odpowiada obowiązującym normom UE. Najnowocześniejsze maszyny i instalacje zapewniają ubój, rzeź i produkcję wędlin na najwyższym poziomie. Usługi oferowane Uboj zwierząt (ubój) – bydło, owce Sprzedaż tusz (bydlęcych, owczych) Przetwarzanie mięsa z własnej rzeźni (bydlęcego, owczego) Produkcja i sprzedaż wędlin Zlecenia na produkty rzeźnicze, przetwory i półprodukty pod własnymi markami klienta...
Hiszpania, Pontevedra
... nowe referencje poza sektorem drobiowym, takie jak wieprzowina i jagnięcina w mrożonkach. W styczniu 2007 roku rozpoczęła działalność nowa automatyczna linia do cięcia, będąca jedną z najnowocześniejszych w Europie. Specjalizuje się w rozbiorze kurczaka zarówno w wersji świeżej, jak i mrożonej, rozbudowano obiekty i zaczęliśmy importować jagnięcinę z wieloma nowymi referencjami i specjalnościami...
Hiszpania, Baeza
...Nasza firma zbiera podroby i jelita z kilku hiszpańskich rzeźni (wieprzowina, kurczak, jagnięcina, wołowina). Nasze numery zakładów to ES 10.08033/TO CE i ES 10.14976/J CE.
Belgia, Bruxelles
... Etablissements Allaert to jedna z naszych priorytetów. Dzięki etykietowaniu konsument ma możliwość zidentyfikowania związku między produktem a zwierzęciem lub grupą zwierząt, z których pochodzi, rzeźnią, w której zostało ubite, oraz warsztatem, w którym zostało przetworzone. Cięcia i pakowanie naszych produktów odbywają się na życzenie klienta, z zachowaniem zasad bezpieczeństwa żywności. Jakość jest naszym hasłem przewodnim, dlatego z największą uwagą wybieramy nasze produkty.
Belgia, Lessines
Beauval specjalizuje się w mięsie wołowym, jagnięcym oraz w przetworzonych i krojonych produktach mięsnych. Firma kieruje swoją ofertę do szerokiego grona klientów, od restauratorów po dystrybutorów. Klient ma zatem do wyboru szeroką gamę produktów (gotowych do krojenia, porcjowanych i przetworzonych), pakowanych na różne sposoby (w folii, w atmosferze, próżniowo lub mirabella).
Włochy, Torre De Passeri
Włoska przemysłowa produkcja mięsa - Jagnięcina, Owca, Koza, Arrosticini, Wieprzowina, Wędliny - Certyfikacja Halal Włochy...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play