Hiszpania, La Coruña
Jesteśmy producentami Tequeños (serowych paluszków owiniętych w delikatne i chrupiące ciasto pszenne), które smażymy w temperaturze 180º przez 4-5 minut, co daje nam chrupiącą przekąskę, podwieczorek lub kolację z roztopionym serem w środku. Robimy również Empanaditas, Arepas i Pan de Jamón, typowe produkty kuchni wenezuelskiej. Oferujemy nasze produkty mrożone, które sprzedają się bardzo dobrze w sklepach z mrożonkami, supermarketach oraz w całej branży gastronomicznej.
Wielka Brytania, Crewe
Artykuły piekarnicze i cukiernicze, produkcja chleba, produkcja świeżych wyrobów ciastkarskich i ciast. Oferujemy wysokiej jakości mrożone produkty niepieczone i pieczone: zapakowane kanapki i ciastka owsiane, przekąski (ciasta, bułeczki, paszteciki, quiche, puddingi, ciasto i skorupki), jedzenie wysokiej jakości (przekąski, ciasta, desery, tex mex, brytyjskie klasyki, oferta włoska, sous-vide...
Chorwacja, Zagreb
... Ledo – lody, mrożone owoce i warzywa, mrożona ryba, ciasto, dania gotowe i mięsa – jest nieustannie uzupełniany o nowe innowacyjne produkty, które spełniają wysokie standardy konsumentów Ledo. Rozpoznawalne, zawsze lubiane i bardzo popularne, Ledo zdobywa klientów dzięki doskonałej ofercie różnorodnych produktów, premium jakości oraz nowoczesnemu wyglądowi.
Nasza rzemieślnicza cukiernia produkuje tradycyjne klasyczne słodycze sycylijskie, takie jak cannoli z ricottą i cassata sycylijska, słodycze z świeżą ricottą, kremem, czekoladą, słodycze pistacjowe, słodycze z masy migdałowej, a także rzemieślnicze Panettoni i Colombe Pasquali. Oferujemy ograniczoną produkcję typowych sycylijskich słodyczy, dostępnych w rodzinnej cukierni, która przygotowuje wypi...
Piekarnia Quartararo zajmuje się produkcją wszelkiego rodzaju chleba i wyrobów piekarniczych, pizzy z pieca opalanego drewnem oraz typowych słodkości sycylijskich i nie tylko. Produkujemy wyroby piekarnicze, takie jak chleb wszelkiego rodzaju, ciepły aż do wieczora, grissini, focacce, pizze na blachę, sfincione, palermitańskie dania garmażeryjne oraz jedzenie na wynos, produkty słodkie i słone, wy...
Hiszpania, Malagón
Dulymaz to hiszpańska firma z ponad 30-letnim doświadczeniem w produkcji i sprzedaży marcepanów, słodyczy, nugatów oraz produktów przeznaczonych dla sektora cukierniczego, piekarniczego i lodziarskiego. W obszarze rzemieślniczym oferujemy szeroką i starannie wyselekcjonowaną gamę produktów cukierniczych najwyższej jakości, które profesjonaliści z branży mogą dokończyć według własnego gustu i stylu...
Włochy, Salerno
Nasza piekarnia działa od trzydziestu lat, jest rodzinna i nie mogło być inaczej, biorąc pod uwagę nasze pochodzenie. Jesteśmy z Gragnano, stolicy makaronu, gdzie zapach semoliny pszennej wypełnia powietrze. Robienie chleba, ciast i wszystkiego, co pochodzi z mąki, to dla nas wielka pasja, którą przekształciliśmy w naszą pracę. Ślady tej pasji są widoczne w dbałości i autentyczności wszystkiego,...
Wielka Brytania, Newbury
Cake & Lace weddings to nowa firma z siedzibami w Newbury w Berkshire oraz Leicester w Leicestershire. Tworzymy piękne torty weselne, pyszne czekoladowe trufle jako upominki, piękne, ręcznie robione tiary oraz przyciągające wzrok zaproszenia ślubne, które można dostosować do indywidualnych motywów kolorystycznych.
Włochy, Lazise
Il Germoglio powstał w latach dziewięćdziesiątych dzięki zakupowi przemysłowego pieca do produkcji chleba i wyrobów piekarniczych. W 2004 roku nowa grupa wspólników dołączyła do rzemieślniczej wiedzy, wnosząc nową siłę przedsiębiorczości. Inwestycje w technologię, maksymalna uwaga na jakość oraz obsługę klienta przyczyniły się do stałego wzrostu w ciągu lat. Dziś Il Germoglio jest ugruntowaną ma...
Hiszpania, Marchena, Sevilla
Produkty wytwarzane ręcznie w Cukierni Klasztoru La Purísima Concepción (Santa María) w Marchenie, Sewilla, Hiszpania. Wybór słodyczy, które produkujemy, powstaje z naturalnych składników najwyższej jakości. Używamy przepisów, które przez setki lat stały się ulubionymi. Powidła, słodycze migdałowe, kokosowe, marcepan, ciasta francuskie... Nasze słodycze klasztorne nie smakują jak z fabryki, jak z ...
Włochy, Asolo
Asolodolce produkuje pyszności z ciasta francuskiego oraz słodkie specjały, polegając na nowoczesnych i zaawansowanych metodach oraz procesach, jednocześnie dbając o jakość i autentyczność rzemieślniczą. Asolodolce to firma rodzinna, obecnie w drugiej generacji, która osiąga duże wyniki, ale utrzymuje wartości i podejście z początków, które Sergio Gallina, założyciel wciąż aktywny w firmie, potraf...
Grecja, Agrinio
Firma Bariamis to rodzinna firma zajmująca się produkcją ręcznie robionych słodyczy (wanilia i loukoum) z wieloletnim doświadczeniem w branży oraz miłością do tradycyjnego cukiernictwa. Wanilia Bariamis, w smakach: klasycznym i mastykowym, a także loukoum w smakach różanym i mieszanym (róża, bergamotka i mastyk), jest wytwarzana z materiałów najwyższej jakości, starannie wybranych przez producentó...
Hiszpania, Barcelona
Spełniamy Twoje marzenie, oferując spersonalizowane torty, ciastka i babeczki na wesela, chrzciny, komunie, urodziny, wieczory kawalerskie/panieńskie, rocznice, wydarzenia korporacyjne oraz na wszelkiego rodzaju specjalne okazje.
Cukiernia, która produkuje słodycze w indywidualnych opakowaniach do sprzedaży hurtowej. Wszystkie produkty są dostępne świeże lub mrożone.
Francja, Bohain En Vermandois
BISCUITERIE DUTOIT specjalizuje się w gotowych do napełnienia spodach z ciasta francuskiego i kruchego, przeznaczonych dla rzemieślników rzeźników, wędliniarzy i cateringu, a także w mini spodach przeznaczonych na rynki eksportowe. Naszą misją jest rozwijanie bardziej technicznych i innowacyjnych gotowych do napełnienia produktów, dostosowanych do wymagań naszych klientów: odporność na nadzienia, ...
Szwajcaria, Gunzgen
Zainspirowani jakością - Nasza podstawowa działalność jest słodka i inspirująca. Patiswiss AG produkuje półprodukty w branży słodyczy na bazie orzechów i nasion, które nasi klienci przetwarzają na wspaniałe kreacje. Nasza filozofia jakości „Zainspirowani jakością” - w dzisiejszym świecie nadmiaru i masowej produkcji jest kluczowym czynnikiem w wytwarzaniu wyjątkowych półproduktów. Nazwa Patiswiss ...
Turcja, Izmir
AROL FOODS, założona w 2004 roku, prowadzi produkcję z wykorzystaniem nowoczesnych technologii w Aegean Free Zone w Izmire, Turcja, z myślą o 100% rynkach międzynarodowych. Mamy 8-letnie doświadczenie z markami: LINZ®, LIMRA® i TURKTAT®, w dziedzinie produkcji bulionów (kostek rosołowych), zup, przypraw, makaronów, deserów oraz proszków do napojów instant, wszystko produkowane w TURCJI. Jesteśmy d...
Hiszpania, MIRANDA DE EBRO
Dedse 1.952 poświęcamy 17.427 m2 na magazynowanie, produkcję i zarządzanie naszymi produktami. Nasz zespół składa się z 65 osób, z których każda jest wykwalifikowana do doskonałego wykonywania swoich zadań. Dysponujemy nowoczesną technologią, którą łączymy z tradycją naszych galleteros, aby opracować najbardziej wyszukane odmiany produktów. Rygorystyczna kontrola jakości surowców i procesów produk...
Od trzech pokoleń codziennie obdarowujemy Was słodkimi chwilami dzięki naszym ciasteczkom, przygotowywanym codziennie z tą samą pasją i starannością, co kiedyś. Poranne, loki, ciasteczka, tricotti, taralle, savoiardi, te z figami i migdałami, bauletti, burrì, gocciolosi, cookies, mandorlotti, reginette, pełnoziarniste cruscolotti oraz pancacao to proste i naturalne produkty, które powstają z nasz...
Produkujemy ciastka przemysłowe. W naszych produktach nie ma tłuszczów trans, a są one wytwarzane z naturalnego cukru. (Syrop cukrowy, syrop glukozowy są surowo zabronione.) Oferujemy ponad 40 rodzajów produktów, zarówno słodkich, jak i słonych. Nasze produkty są wytwarzane z mleka. Jakość mleka jest najważniejsza. Używamy tylko mleka marki Teksüt w naszych produktach. Nasze mini galetki są produk...
Austria, Sollenau
WEWALKA to dwudziestoletnia, wysoko profesjonalna firma, która produkuje świeże ciasta, ciasta francuskie, duńskie i kruche, ciasta na pizzę oraz płynne ciasto o najwyższej jakości, wykorzystując najnowocześniejszą technologię. Świeże ciasta od WEWALKA są produkowane w Austrii i konsumowane w ponad 25 krajach europejskich oraz w Rosji. Nasze schłodzone ciasta są doceniane przez rynek detaliczny zarówno za wysoką jakość, jak i bogaty wybór oferowanych produktów.
Graphpack, lider w produkcji i sprzedaży ozdobnych pudełek, został założony w 1999 roku z celem produkcji opakowań z tektury. Siedziba firmy znajduje się w strategicznej Strefie Przemysłowej w Maia, specjalizuje się w pudełkach do cukiernictwa oraz na okresy świąteczne (ciasto królewskie, biszkopt, itp.). Posiada pełną autonomię produkcyjną, co pozwala jej oferować klientom: *Innowacyjne...
Niemcy, Großpostwitz
...Założona w 1924 roku, jako saksońska firma tradycyjna specjalizujemy się w produkcji produktów do łatwego i szybkiego przygotowywania słodkich potraw. Jako rodzinna firma tradycyjna zaopatrujemy hurtowników i detalistów oraz sieci handlowe w nasze różnorodne produkty. Produkujemy mieszanki do pieczenia i suszenia, takie jak budynie, proszki do lodów, desery, sosy, kisiele, kaszę manną/ryż na mleku, naleśniki i ciasto na gofry itd.
Belgia, Courcelles
GUY SCHOONHEYT & FILS to Twoja piekarnia-cukiernia. Od trzech pokoleń z pasją serwujemy produkty najwyższej jakości. Nasze specjalności: pieczywo wypiekane na kamieniu, domowe ciasta i lody, ciasta personalizowane komputerowo, różnego rodzaju torty (chrzest, komunia, wesele itp.), tradycyjne wypieki,...
Francja, Aurillac Cedex
La Maison TEIL, z siedzibą w Aurillac, specjalizuje się w produkcji wędlin. La Maison produkuje szynki, kiełbasy, pasztety, smalec, pasztety auvergnackie oraz typowe wyroby cukiernicze, takie jak ciasto z niebieskim serem Auvergne czy placek ziemniaczany. Świeże szynki nigdy nie są mrożone, są solone ręcznie, na sucho, zgodnie z tradycyjną metodą auvergnacką. Suszenie i dojrzewanie szynki trwa 7 miesięcy. Kiełbasy i kiełbasy są wytwarzane w tradycyjny sposób, zgodnie z tym samym rzemiosłem. La Maison łączy nowoczesne techniki z tradycyjnym rzemiosłem, aby produkować wyjątkowe produkty.
Francja, Artigues-Près-Bordeaux
Firma LA TOQUE CUIVRÉE specjalizuje się w produkcji cannelés, specjału z Bordeaux. Cannelé to małe, pyszne ciasto karmelizowane, które można cieszyć się przez cały dzień, jako deser, na podwieczorek lub na uroczysty posiłek. Można je jeść na zimno lub lekko ciepłe, a jego smak utrzymuje się przez kilka dni bez utraty jakości.
Belgia, Wavre
Belgaufra oferuje świeże i gorące gofry luksemburskie, bezpośrednio na ulicy. Warsztat produkcyjny w Brukseli dostarcza ciasto do sklepów kilka razy dziennie. Tylko sklepy na wybrzeżu nadal produkują swoje ciasto. Ciasto gofrowe Belgaufra jest wytwarzane w sposób „ręczny”, aby uzyskać jakość odpowiadającą jej reputacji. Surowce używane w jego składzie pochodzą od dostawców o europejskiej renomie. Jeśli chodzi o tłuszcze, są one w 100% roślinne.
Turcja, Konya
różne wizje i rozwiązania #dolap #dolapdizajn #lody #sklep #kawiarnia #patisserie #projektowanie #chłodzenie #designermarket #projekty #chłodziarka #Istanbul #marketdolabi #supermarket #serwis #montaż #siesogutucu #sutluk #sarkuteridolabi #chłodzenie #systemchłodzenia #serwis #przemysłowy #jedzenie #napój #ciasto #tort #sarkuteri #życie #lubię #IQF...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play