• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • ciasto

Wyniki dla

Ciasto - Włochy

Włochy
  1. PASTICCERIA CHANTILLY

    Włochy

    Firma PASTICCERIA CHANTILLY, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wyroby cukiernicze. Jest również obecna w dziedzinach Biszkopty, panettone, panettoni na sposob domowy, ciasto, i Biszkopty. Ma siedzibę w Cuneo, Włochy.

  2. AMICI DELLA BUFALA

    Włochy

    Firma AMICI DELLA BUFALA, jest Dystrybutor, roku i działającą w sektorze Potrawy gotowe mrożone. Jest również obecna w dziedzinach mozzarella z mleka bawolego, i ciasto. Ma siedzibę w Montecorvino Rovella, Włochy.

  3. DOLCE UNIVERSO TORTE NUZIALI

    Włochy

    Firma DOLCE UNIVERSO TORTE NUZIALI, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wyroby cukiernicze. Jest również obecna w dziedzinach ciasto, i torty ślubne. Ma siedzibę w Latina, Włochy.

  4. GELSERVICE S.R.L.

    Włochy

  5. DI ROSA GROUP

    Włochy

    Verified by europages badge

    Firma DI ROSA GROUP, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wyroby cukiernicze. Jest również obecna w dziedzinach Drożdżówki, rożki, słodkie bułeczki i podobne wyroby piekarskie, Wyroby czekoladowe, wyroby cukiernicze neapolitańskie, wyroby cukiernicze sycylijskie, panettoni na sposob domowy, wyroby cukiernicze produkcji rzemieślniczej, Wyroby cukiernicze neapolitańskie, ciasta - hurt, i ciasto bożonarodzeniowe. Ma siedzibę w Giuliano, Włochy.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. BISCOTTIFICIO SARTORELLI

    Włochy

    Nasza piekarnia została stworzona w 1952 roku w Costalissoio, małej wiosce w górach, będącej wyżej położoną częścią gminy Santo Stefano di Cadore, leżącej w sercu Dolomitów. W sektorze cukierniczym wyróżniamy się produkcją klasycznych ciastek „I Sartorelli”, które stały się już wysokogatunkowym produktem, znanym i docenianym zarówno we Włoszech, jak i za granicą. Nasza piekarnia wciąż coraz bardziej specjalizuje się w produkcji ciastek słynących z pysznego smaku. Stara i szlachetna receptura, wyszukana, jednak wciąż rzemieślnicza metoda produkcji, składniki najwyższej jakości, wszystko to razem tworzy wyjątkowy charakter naszych produktów. Z połączenia przeszłości, której wyrazem jest umiejętne zaadaptowanie przepisów w z dawnych czasów i teraźniejszości, przejawiającej się w technice i bardziej nowoczesnej metodzie produkcji, zrodziła się szeroka gama ciastek dla najbardziej wymagających smakoszy.

  2. SPERANDRI

    Włochy

    Poszukiwanie najwyższej jakości oraz pragnienie zaoferowania najlepszych produktów - te dwie idee przyświecały przedsiębiorstwu Cioccolateria Artigianale Sperandri z Turynu już od czasów jego powstania w 1979 r. W poszanowaniu tradycji produkcji czekolady w tym mieście, największą wagę przyłożono do doboru urządzeń pozwalających na przetwarzanie najszlachetniejszego składnika z okolic Piemontu, orzeszkόw Tonda Gentile Piemonte IGP, które są prażone i mielone w naszym laboratorium.. Codziennie poszukujemy idealnej równowagi między szacunkiem dla tradycji a atrakcyjnością innowacji; dzięki temu stworzyliśmy przysmaki, które składają się na naszą ofertę, wraz z klasykami z turyńskiej fabryki czekolady, takimi jak wytłaczany Gianduiotto, produkowany tylko przez niektóre miejskie fabryki czekolady, Cremino Classico i delikatny nugat orzechowy. Sperandri oferuje możliwość personalizacji produktów, takich jak: opakowania gianduiotti, cremini i jajek wielkanocnych dekorowanych ręcznie lub unikatowo zdobionych.

  3. CAFFE' PASTICCERIA ZAGARA

    Włochy

    Bar-ciastkarnia Zagara odpowiada na wszystkie wymagania stawiane wypiekom robionym z autentycznych składników. Ciasta na uroczystości, ciastka bufetowe i wiele innych produktów na różnego typu imprezy. Sprzedajemy nasze typowo sycylijskie produkty we Włoszech i za granicą: masa migdałowa, ciastka, ciasteczka kruche rzemieślnicze i wiele innych. Oferujemy usługi cateringowe na uroczystości i imprezy. Przyjdź i posmakuj w gronie przyjaciół nasze przekąski! Przyjmiemy Was serdecznie i profesjonalnie.

  4. UCCARUCI SRL

    Włochy

    Firma Uccaruci oferująca różnorodne wyroby typowe dla Sycylii została założona w Pachino latem 2016 r. i posiada bogate doświadczenie sięgającego 1972 roku. Ciasteczka i biszkopty z rzemieślniczą czekoladą z Modica i różnorodne gatunki świeżego pieczywa i focaccia. Firma Uccaruci szybko zdobyła uznanie wyróżniając się swoją jakością i została wybrana przez różnorodne przedsiębiorstwa we Włoszech i zagranicą, wśród których znajdują się bary, hotele, pokoje gościnne, skrzepy spożywcze i wiele więcej.

  5. PANIFICIO PASTICCERIA GIOACCHINO QUARTARARO

    Włochy

    Piekarnia Panificio Quartararo wytwarza różne rodzaje chebów i peiczywa, produkty piekarnicze, pizze wypiekane na drewnie, typowe ciastka sycylijskie i wiele innych. Do późnego wieczora produkujemy wyroby piekarnicze takie jak różnorodne ciepłe chleby, paluszki, zapiekanki, pizze na płycie, sfincione, pieczywa z Palermo i wyroby gastronomiczne na wynos, a także wyroby słodkie i słone, używając składników świeżych, autentycznych i doskonałej jakości.

  1. PANIFICIO LE BONTA' TRECCHINESI SRL

    Włochy

    Piekarnia Le Bontà Trecchinesi od ponad dwudziestu lat sprzedaje swoje produkty klientom wiernym nam od lat oraz nowym, których liczba nieustannie rośnie. Z biegiem lat piekarnia Le Bontà Trecchinesi zdywersyfikowała swój asortyment produktów, oferując nie tylko chleb, lecz także produkty takie jak carasau fresa, tozzetti (chrupki z ochechami laskowymi i anyżowe), pizze białe i klasyczne, panettoni, bułkę tartą.

  2. AMARETTI VIRGINIA SRL

    Włochy

    Virginia jest historyczną marką, utworzoną w 1860 roku, synonimem wysokiej jakości i wyrafinowania w sztuce cukierniczej. Stała się słynna dzięki produkcji miękkich Amaretti, a dziś oferuje także szeroką gamę eleganckich i wyśmienietych specjalności. Piec, który wytwarzał te pyszne Amaretti, szybko stał się atrakcją dla mieszkańców i turystów, a także miejscem, które z czasem stało się "Placem Amaretti Virginia".

  1. EXCELSIOR SNC DI TARALLO LUIGI

    Włochy

    Ograniczona produkcja typowych ciastek sycylijskich, pieczonych przez ciastkarnię sycylijską prowadzoną przez rodzinę, która przygotowuje ciastka na miejscu, specjalnie dla was, jak tylko otrzyma wasze zamówienie przez Internet lub telefonicznie. Dlatego nie dostarczamy ciastek do ciastkarni, a tylko osobom prywatnym, dla których przygotowujemy nasze ciasta indywidualnie.

  2. ROBERTO MACRI' NON SOLO DOLCE

    Włochy

    Cukiernia Non Solo Dolce oferuje szeroką i zróżnicowaną gamę słodkich specjalności krajowych i międzynarodowych. Od świeżychh wyrobów cukierniczych po przygotowywanie kawy, poprzez lody, naszym mottem jest „jakość rzemieślnicza". Staranny dobór naszych surowców jest z pewnością jednym z kluczy sukcesu naszej renomowanej cukierni.

  3. FOOD VALLEY S.R.L.

    Włochy

    Firma FOOD VALLEY S.R.L., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Makarony. Jest również obecna w dziedzinach Pierożki ravioli, Pierożki tortellini, Pierożki ravioli, Pierożki tortellini, ciasto makaronowe faszerowane dynią, i tortelli. Ma siedzibę w Collecchio, Włochy.

  4. ASOLO DOLCE SPA

    Włochy

    Firma ASOLO DOLCE SPA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Herbatniki. Jest również obecna w dziedzinach Biszkopty, Ciasteczka suche, słone i słodkie, wyroby piekarskie, Biszkopty, ciasto francuskie, i Ciasteczka suche, słone i słodkie. Ma siedzibę w Asolo, Włochy.

  5. UNIESPORT SRL

    Włochy

    Firma UNIESPORT SRL, jest Hurtownik, roku i działającą w sektorze Suszone owoce. Jest również obecna w dziedzinach orzechy laskowe, migdały, ciasto migdałowe, i orzechy laskowe prażone. Ma siedzibę w Soriano Nel Cimino, Włochy.

  6. PASTIFICIO BATTAGELLO SRL

    Włochy

    Firma PASTIFICIO BATTAGELLO SRL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Makarony. Jest również obecna w dziedzinach lasagne, ciasto makaronowe na lazanie, ciasta biologiczne, i makarony suche. Ma siedzibę w Riese Pio X, Włochy.

  7. TROPPOGOLOSO DI MANZO PASQUALINO

    Włochy

    Firma TROPPOGOLOSO DI MANZO PASQUALINO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Pieczywo, chleb, wyroby piekarskie i cukiernicze. Jest również obecna w dziedzinach Herbatniki, Ciasteczka suche, słone i słodkie, Herbatniki, Ciasteczka suche, słone i słodkie, ciasto bożonarodzeniowe, i makaroniki. Ma siedzibę w Scafati, Włochy.

  8. PANIFICIO RECCHIA S.R.L.

    Włochy

    Firma PANIFICIO RECCHIA S.R.L., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Pieczywo, chleb, wyroby piekarskie i cukiernicze. Jest również obecna w dziedzinach piekarnia rzemieślnicza, produkty świeże pieczone w piecu, ciasto bożonarodzeniowe, i ciasto wielkanocne. Ma siedzibę w Monopoli, Włochy.

  1. CIBOTEC SRL

    Włochy

    Firma CIBOTEC SRL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Pizze mrożone. Jest również obecna w dziedzinach ciasto na pizzę. Ma siedzibę w Candelù Di Maserada, Włochy.

  2. PRILLO

    Włochy

    Firma PRILLO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Pizze mrożone. Jest również obecna w dziedzinach ciasto na pizzę, i mrożone potrawy z makaronu. Ma siedzibę w Prevalle, Włochy.

  3. VERGANI SRL

    Włochy

    Firma VERGANI SRL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Pieczywo, chleb, wyroby piekarskie i cukiernicze. Jest również obecna w dziedzinach panettone, i ciasto wielkanocne w kształcie gołębia. Ma siedzibę w Milano, Włochy.

  4. PASTIFICIO AL PONTE

    Włochy

    Firma PASTIFICIO AL PONTE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Pierożki tortellini. Jest również obecna w dziedzinach ciasto makaronowe faszerowane dynią. Ma siedzibę w Valeggio Sul Mincio, Włochy.

  5. PANIFICIO CLEFRA

    Włochy

    Świadczymy usługi kateringowe i bufetowe, z odbiorem w sklepie, na przyjęcia, inauguracje, uroczystości urodzinowe. Oferujemy ciasta typu panettone, colomba i inne wyroby o średniej konserwacji, na zamówienie złożone telefonicznie lub w naszej siedzibie głównej. Zamówienia na produkty specyficzne takie jak pastiera napolitaine, panettone, colomba lub ciasto genueńskie powinny być składane z wyprzedzeniem.

  6. TRIVI SRL

    Włochy

    Projektowanie i budowa maszyn oraz linii produkcyjnych do wyrobu produktów do pieczenia oraz do mrożonek w przemyśle spożywczym. Komory do wyrastania ciasta i do chłodzenia. Zamrażanie płytowe i liniowe, urządzenie do wyładunku szpilkowe lub przyssawkowe i do obracania wszelkich produktów. Ciasto francuskie i zaczyn, ciasto na pizzę wstępnie wyrośnięte. Spółka TRIVI zajmuje się importem-eksportem w Europie i za granicą. Skupia się głównie na rynku korporacyjnym i prywatnym.

  7. ALBERGO BELLAVISTA SAS DI DALSASS GIOVANNI & C.

    Włochy

    Smaki z Trentin: weź ze sobą kawałek nieba, przyjdź spróbować ciasta z ziemniakami pieczonego w piecu opalanym drewnem. Ciasto z ziemniakami zrobione z ziemniaków uprawianych przez samego właściciela, pieczonych w piecu na drewno, z dodatkiem wędlin, fasolki coco i jarzyn. Nasze pokoje wyposażone w TV i łazienkę są do dyspozycji gości na krótkie pobyty.

  8. ELISA FOOD

    Włochy

    Ciasto na pizzę... naturalnie wyrastające. Duże zdolności produkcyjne, terminowość dostaw i wysoka jakość jego produktów czynią z Elisa Food wiarygodnego partnera.