...Maszyna rozkładająca Velati, w całości wykonana ze stali nierdzewnej, jest urządzeniem specjalnie używanym w produkcji salami, zaprojektowanym do wstępnego mieszania i oddzielania składników każdego rodzaju mięsa, które zostało już zmielone. Dzięki podziałowi i jednolitemu oddzieleniu części tłustych od chudych możliwe jest osiągnięcie znaczących popraw w estetycznej jakości gotowego produktu...
Turcja, Istanbul
...pudełka na makaron, opakowania na kanapki, pojemniki na kiełbasy i salami. To idealny materiał opakowaniowy dla kubków dla zwierząt i innych produktów spożywczych. Produkcja specjalna jest realizowana zgodnie z próbkami płyt naszych klientów. APET jest w 100% poddawany recyklingowi i przyjazny dla środowiska. APET (amorficzny politereftalan etylenu) to plastik termiczny i należy do rodziny produktów poliestrowych.
Włochy, Martina Franca
...Salsiccia Martinese to typowy wędlin z tradycji apulijskiej, produkowany z mięsa wysokiej jakości i aromatyzowany lokalnymi przyprawami. Ta wędlina charakteryzuje się wyrazistym i aromatycznym smakiem, co sprawia, że jest idealna do spożywania samodzielnie lub jako część deski wędlin. Salsiccia martinese to produkt rzemieślniczy, wytwarzany według tradycyjnych metod i z naturalnych składników. Jej unikalny smak i rzemieślnicza produkcja czynią ją produktem doskonałym w apulijskiej gastronomii.
Włochy, Castelnuovo Rangone
...Krojone wędliny w tackach Waga pojedynczej tacki: 100 g Produkcja: Ciągła Produkty: Szynka gotowana, szynka surowa, salami milano, salami węgierskie, coppa, mortadella i bresaola.
Pasujące produkty
Krojone wędliny w tackach
Krojone wędliny w tackach
Włochy, Villafranca Piemonte
... włoskich wędlin. Firma zajmuje się ubojem, przetwarzaniem i handlem mięsem wieprzowym, zawsze zapewniając świeży i naturalny asortyment. W ofercie znajdują się: świeże i mrożone mięso wieprzowe, kiełbasy, szynki, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta i cotechino.
Włochy, Mugnano Del Cardinale
... gwarantowane w czasie i przestrzeni. Dziś, mimo że produkcja znacznie wzrosła, a rynek stał się bardzo szeroki i wciąż wyraźnie się rozwija, nauki przekazywane przez pokolenia pozostały te same. Przetwarzanie mięsa odbywało się w małym budynku, gdzie szczególną uwagę poświęcano produktowi rzemieślniczemu, jakim jest salami Mugnano. Ten rodzaj wędliny charakteryzuje się selekcją mięsa, rodzajem obróbki oraz...
Wędliny Paul Peeters i synowie oferują detalistom (rzeźnikom, cateringom, ...) szeroki i starannie dobrany asortyment wędlin i produktów. Nasze produkty: wędliny drobne, sałatki drobne, dania gotowe, sosy, aperitify, ... Główną działalnością pozostaje jednak specjalistyczna produkcja salami. Produkty, a zwłaszcza salami Wędlin Peeters, są niezaprzeczalnym wzbogaceniem Twojego asortymentu!
Vleeswaren De Baets to firma z dwoma głównymi działalnościami: - produkcja wędlin, takich jak różne rodzaje salami, wędliny gotowane i pasztety. - rzeźnictwo specjalizujące się w świeżych wędlinach i własnych wyrobach. * Rodzaje salami Finałowe, wiejska kiełbasa, salami bez czosnku, salami z czosnkiem, kopenhager, bloende lub boulogne… * Wędliny gotowane Kiełbasa szynkowa, kiełbasa cielęca, kiełbasa pieczarkowa, kiełbasa na lunch… * Pasztety Pasztet do smarowania, pasztet wiejski, pasztet sezonowy… * Wyroby solone Sólona słonina, wędzona słonina, szynka, filet d’anvers…...
Niemcy, Überherrn
Przetwarzanie i produkcja zrównoważonych mieszanek przypraw z szlachetnych przypraw najwyższej jakości z najlepszych lokalizacji na całym świecie. Niezależnie od tego, czy są to najdelikatniejsze przyprawy surowe, harmonijnie dopasowane mieszanki do tradycyjnych wyrobów wędliniarskich i mięsnych, takich jak pasztet, szynka piwna, salami czy surowa szynka, czy też nasze własne kreacje do aromatycznego wytwarzania innych produktów spożywczych - z naszymi produktami i wykwalifikowanym zespołem oferujemy Państwu niezbędną wiedzę technologiczną oraz pożądane, skuteczne rozwiązania.
... synowi Antonino. Od samego początku rzeźnia, norcineria Galvano od 1971 roku oferuje mięsa i wędliny rzemieślnicze najwyższej jakości, będące wynikiem stałego dialogu z odpowiednimi hodowcami, a z tej głębokiej pracy i miłości powstaje wyjątkowa produkcja wysokiej jakości wędlin rzemieślniczych, od typowej dojrzewającej kiełbasy po różne odmiany salami, oferując pyszne cacciatorini, capocolli, culatelli, lonze, pancetta i wiele innych. Produkcja przysmaków z dawnych czasów, aby zaspokoić podniebienia swoich klientów i ich gości.
Hiszpania, Huesca
- Produkcja rzemieślniczych i premium jakości produktów mięsnych na zimno. - Specjalizacja w salami, chorizo i szynce Duroc (najlepsza rasa świń). - Własny zakład ubojowy, specjalnie wybrane mięso. - Produkt dostosowany do potrzeb, wybierasz format i specyfikacje produktu.
Włochy, Milano
Trend Studio znajduje się w Mediolanie przy Via Giovanni da Milano 7. Nasze studio fotograficzne do wynajęcia dysponuje dwiema salami o powierzchni 240 m² z prywatnymi przymierzalniami. Jedna sala jest urządzona i idealna do sesji zdjęciowych, nagrań wideo, castingów, prezentacji, kursów i warsztatów, a druga jest dedykowana do przygotowań technicznych. Posiadamy obszerną bazę modelek i modeli...
Włochy, Ginestra Fiorentina
... GDO i Normal Trade. Salumificio Lombardi wyróżnia się na tle konkurencji swoją elastycznością w przyjmowaniu i produkcji artykułów dostosowanych do indywidualnych potrzeb w bardzo krótkim czasie, dzięki wsparciu młodego i efektywnego zespołu współpracowników, którzy mogą oferować interesujące usługi. Salumificio Lombardi dysponuje zakładem o powierzchni około 1200 m², nowocześnie rozbudowanym i zmodernizowanym zgodnie z normami CE. Zatrudnia około 15 pracowników, a roczna produkcja nieustannie rośnie.
Włochy, San Demetrio Corone
Nata stworzona specjalnie do produkcji wędlin, takich jak capocollo i pancetta D.O.P., Madeo Industria Alimentare zajmuje się również produkcją szynki i salami z czarnej świni kalabryjskiej. Stosowane techniki są głównie rzemieślnicze, jak solenie, które wciąż odbywa się ręcznie w typowych solankach, tak jak kiedyś. Niemniej jednak, tam gdzie to konieczne, nie gardzi się wykorzystaniem nowoczesnych technologii, tak że suszenie powierza się maszynom entalpicznym, które wykorzystują warunki klimatyczne na zewnątrz, aby wewnątrz odtworzyć idealną wentylację.
Włochy, Crema
... strategicznym oraz świadczeniu usług wsparcia technicznego (zarządzanie desktopami, administracja systemami, pełne outsourcing systemów) dla małych i średnich przedsiębiorstw. Oprócz naszych usług dla firm, posiadamy punkt sprzedaży detalicznej z materiałami informatycznymi. Nasza siedziba w Crema (CR) dysponuje dużymi, wyposażonymi laboratoriami technicznymi, biurami oraz salami szkoleniowymi. Poniżej...
... zbudowanych zgodnie z normami ISO 22000:2005 dotyczących bezpieczeństwa żywności oraz ISO 9001:2000 dotyczących jakości, produkcja odbywa się zgodnie z tureckim kodeksem żywnościowym. Nasz zakład jest licencjonowany zgodnie z rozporządzeniem o czerwonym mięsie i produktach mięsnych oraz rozporządzeniem o białym mięsie i produktach mięsnych.
Rumunia, Filipestii De Targ
Zajmujemy się produkcją wyrobów mięsnych. Kiełbasy, salami, gotowane i wędzone specjały, mrożone mielone mięso, mrożone mici.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play