Polska, Lublin
... zawartość białka i błonnika, w połączeniu z wszechstronnością, sprawiają, że jest doskonałym wyborem do wzbogacania wartości odżywczej różnych kulinarnych kreacji. Pozyskiwane z grochu niegenetycznie modyfikowanego, VG Titans P65-M jest produkowane z zaangażowaniem w zrównoważony rozwój i jakość. To teksturowane białko grochu jest idealne dla firm, które chcą wprowadzać innowacje i rozszerzać swoją...
Polska, Warszawa, Poland
...Proces produkcji proszku jajecznego zaczyna się od świeżych jaj, które przechodzą przez kilka zaawansowanych maszyn. Po usunięciu skorup jaj, mieszanka jest filtrowana i przechowywana w zbiornikach w temperaturze około 4 stopni, następnie jaja są pasteryzowane i suszone na drobno w procesie rozpylania. Ostateczny produkt ma formę suchego proszku. Produkt ten często nazywany jest "proszkiem jajecznym", "suchym jajkiem" lub "odwodnionym proszkiem jajecznym". Zawiera około 30-37% białka. Kolor waha się od jasnego do ciemnego żółtego. Produkt oferowany przez Foodcom jest wolny od GMO.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play