Włochy, Bergamo
Włochy, Misano Adriatico
...Provolone piccante o wadze 2 kg to idealny włoski ser, który wzbogaca każde danie. Dzięki swojemu intensywnemu i pikantnemu smakowi, ten ser dodaje wyjątkowego smaku każdemu posiłkowi, czyniąc go unikalnym doświadczeniem dla podniebienia. Wykonany z dbałością i tradycją, provolone piccante o wadze 2 kg to doskonały wybór dla prawdziwych miłośników sera.
Włochy, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., obecny na rynku od czterech pokoleń, oferuje doskonałe jakościowo sery dojrzewające i świeże. Jesteśmy punktem odniesienia dla wielu europejskich firm w zakresie dostaw nie tylko Parmigiano Reggiano dojrzewającego od 12 do 60 miesięcy, ale także serów kozi i owczych z tradycji włoskiej. Jesteśmy również dostawcami typowych wędlin, takich jak salame, fiocchetto, mortadella...
Włochy, Codogno
Włochy, Noci
...Provolone stagionato to ser dojrzewający z ciasta podpuszczkowego, produkowany wyłącznie z mleka krowiego, tradycyjnie obrabiany i formowany ręcznie, a następnie dojrzewający przez około 9 / 12 miesięcy. Prezentuje się w żółtym kolorze, o bardzo pastowatej konsystencji, twardy na zewnątrz i o bardzo intensywnym, lekko pikantnym smaku, doskonały do spożycia w plasterkach lub w towarzystwie doskonałego kieliszka wina.
Włochy, San Donaci
...Wino uzyskane z winogron 100% Primitivo. Obszar produkcji: Salento, między prowincjami Brindisi i Lecce. Winifikacja w czerwonym z kontrolą termiczną procesu fermentacji. Charakteryzuje się miękkością swoich tanin oraz długotrwałym smakiem i aromatem. W zapachu wyczuwalne są nuty dojrzałych owoców czerwonych, takich jak truskawki, maliny i jeżyny, także w formie galaretek. Idealne do serów dojrzewających, takich jak Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, makaron z sosem bolognese, białe mięsa po myśliwsku.
Sprzedaż i eksport bezpośredni do cash and carry na całym świecie, sprzedaż bezpośrednia do restauracji na całym świecie, produkty made in Italy, mozzarella z bufala, mozzarella do pizzy, fior di latte, pomidory San Marzano do pizzy, świeże makarony, makaron dla włoskich restauracji za granicą. Niezrównane ceny na typowe włoskie produkty, zamów na naszej stronie internetowej, a otrzymasz produkty ...
Włochy, Sonnino
Francia Latticini S.p.A - Zakład w Sonnino W zakładzie w Sonnino, działającym od 1987 roku, produkowane są: mozzarella z mleka krowiego, ricotta, masło, sery świeże, mozzarella Zarina. Francia I.L.C. s.r.l. - Zakład w Pontinia Zakład w Pontinia to pierwszy zakład wybudowany przez firmę, w którym produkuje się mozzarella z mleka bawolego, ricotta i masło z mleka bawolego; należy do konsorcjum mozza...
W miejscowości Isca dell'Abate w Perito, w prowincji Salerno, znajduje się Fattoria dell'Alento, zakład mleczarski działający na poziomie krajowym i międzynarodowym. Produkcja jest różnorodna i w całości oparta na lokalnych produktach, w ofercie znajdują się: bocconcini z bufala, ciliegine z bufala, mozzarella, warkocze mozzarelli, sery bufali, caciocavallo, ricotta z bufala, scamorza, wędzony cac...
Włochy, Casoria
... i dystrybucji produktów kampanijskich, hurtowo i detalicznie, z dostawą do domu własnymi, schłodzonymi i certyfikowanymi środkami transportu, z poszanowaniem łańcucha chłodniczego, aby produkty zawsze docierały świeże.... nasze specjały: mozzarella di bufala DOP, fior di latte z Ageroli, mięso bawole, provolone del monaco, mozzarella w julienne i w kostkach, caciotta z bawolego mleka, pecorino...
Włochy, Busto Arsizio
La Castellanza spa zajmuje się produkcją i dystrybucją nabiału oraz serów, w tym mozzarelli, burraty, taleggio, quartirolo, primosale, ricotty, masła, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzoli, z czystego koziego mleka oraz wielu innych przysmaków, zawsze używając tylko świeżego mleka. Jedną z naszych specjalności są sery kozie, które charakteryzują się lepszą strawnością niż inne sery. Produkujemy również masło i mascarpone najwyższej jakości.
... mozzarella i ricotta di Bufala, a szczególnie zakładów mleczarskich do produkcji wszelkiego rodzaju "pasta filata"… serów, takich jak mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata itd. Specjalizujemy się również w produkcji i modernizacji mini linii mleczarskich o różnych zdolnościach produkcyjnych. -Wszystkie nasze MINI Dairy są "szyte na miarę" zgodnie z konkretnymi wymaganiami klienta.
Hiszpania, Sant Cugat Del Valles
Biuro handlowe i logistyka producentów mozzarelli oraz serów importowanych do Hiszpanii i Portugalii. Specjaliści w sektorze gastronomicznym, zorganizowanej restauracji oraz sektorze przemysłowym. Bezpośrednia obsługa z fabryk w Europie, Szwajcarii i Wielkiej Brytanii. Eksperci w zakresie mozzarelli do pizzy, europejskich serów tartych, serów włoskich (Grana Padano DOP, Provolone, Parmigiano...
Włochy, San Cesario Sul Panaro
Almac jest wiodącą firmą w projektowaniu i realizacji maszyn, instalacji oraz automatyzacji dla przemysłu serów topionych (np. mozzarella i provolone) i stanowi preferowanego partnera dla głównych grup spożywczych w Polsce i za granicą. Almac opracował, we współpracy z wysoko wykwalifikowanymi specjalistami, system zarządzania przedsiębiorstwem, który niedawno uzyskał certyfikat od DNV ITALIA, zgodny z międzynarodową normą UNI EN ISO 9001-2008.
Produkuje mozzarellę, ricottę, provolone...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play