Belgia, Heppignies
Założona w 2000 roku, FOOD PARTNERS CO specjalizuje się w projektowaniu i produkcji świeżych, sterylizowanych lub pasteryzowanych dań gotowych dla sektora Food Services oraz wielkiej dystrybucji. Produkujemy i oferujemy: - Produkty spożywcze pod Twoją własną marką - Szeroką gamę dań gotowych na bazie produktów rybnych, warzyw i mięsa, które wytwarzamy w formie dań pasteryzowanych lub sterylizowa...
Włochy, Capo D'orlando
... przeciwutleniaczy, witamin i minerałów. Jest bogaty w witaminę C, witaminę K oraz witaminę B6, a także ma wysoką koncentrację polifenoli, związków roślinnych o silnych właściwościach przeciwutleniających. W KUCHNI Granat jest często wykorzystywany w kuchni do przygotowywania soków, dżemów, sosów oraz do dekoracji potraw. Dodatkowo, jego małe ziarenka mogą być używane do dodawania koloru i smaku do różnych przepisów, takich jak sałatki, risotta, mięsa i desery.
Hiszpania, Peñalba, Segorbe
...Trufla czarna mrożona, znana również jako Tuber melanosporum, to idealny wybór, aby cieszyć się unikalnym smakiem i aromatem trufli czarnej przez cały rok. Starannie mrożona tuż po zbiorach, ta trufla zachowuje wszystkie swoje cechy organoleptyczne oraz charakterystyczną świeżość. Jej intensywny smak i niepowtarzalny aromat sprawiają, że jest idealna do dań gourmet, takich jak makarony, risotta, mięsa i sosy, oferując możliwość dodania luksusu i wyrafinowania do każdej receptury o każdej porze roku.
Polska, Andrychów
... oliwą z pierwszego tłoczenia EXTRA VIRGIN "MANZANO" i wtedy można w pełni docenić ich smak. Oliwki stanowią również smakowite uzupełnienie dań. Dodatek do mięs, wędlin, ryb, makaronów, risotta, pizzy, spaghetti i do sałatek. Oliwki są bogate w witaminy z grupy B, prowitaminę A oraz witaminę C i E, związki mineralne - przede wszystkim fosfor, potas i żelazo. Jednocześnie są lekko strawne.
...Jest tak wiele możliwych przepisów z ryżem... To pewne, trzeba umieć go przygotować. Porzućcie myśl, że to tylko dodatek, z nami ryż staje się daniem samodzielnym: Risotto, podawane na różne sposoby, aby zawsze być na czasie na waszych stołach. Od intensywnego i wyrafinowanego smaku trufli, przez ciepło i otulenie czterema serami, po wyrafinowany smak szafranu i BIO, Casa Di Cecco przedstawia swoje risotta: każde inne, ale każde z własnym stylem.
Włochy, Mortara
Gospodarstwo rolne Ferraris Luigi, położone w prowincji Pavia, w sercu Lomelliny (królestwo ryżu), produkuje na powierzchni 130 hektarów ryż, kukurydzę i topole. Firma, działająca od 1988 roku, specjalizuje się w produkcji klasycznych odmian ryżu: Carnaroli, Baldo, S. Andrea, Arborio i Originario, z roczną produkcją wynoszącą około 700/800 ton ryżu surowego. W firmie inwestuje się w znaczną selek...
Come organizzazione di governo, ITPC Milano rappresenta il Ministero del Commercio indonesiano e opera direttamente sotto la Direzione Generale dello sviluppo di esportazione Nazionale. La relazione commerciale ed economica tra il governo indonesiano e italiano è stata stabilita dal 17 gennaio 1973. ITPC Milano, secondo il Memorandum of Understanding firmato dai rappresentanti del governo indonesi...
Włochy, Asigliano Vercellese
Portugalia, Leiria
Nasze DNA! Aromas e Boletos powstało w 2012 roku, to młoda i dynamiczna firma, która została stworzona z pasji jej założycieli do mikologii, środowiska i zrównoważonego rozwoju. Naszą misją jest docenienie grzybów i lasów, rozwijanie produktów z wykorzystaniem biotechnologii, ze szczególnym uwzględnieniem mikologii, stosując techniki, które pozwalają na ekologiczne, zrównoważone i społeczn...
Niemcy, München
... Twoim sosom i potrawom jednogarnkowym niezwykłą słodycz oraz doskonałe risotta. W kolekcji Dr. Ana oferujemy suszone borowiki pochodzące z ekologicznie czystych lasów, które zawierają wspaniały aromat, którym możesz cieszyć się przez cały rok. Przed użyciem suszone grzyby należy zalać wodą i pozostawić na około 30 minut do napęcznienia. Grzyby wchłoną część płynów, przez co staną się większe i...
Francja, Saint Lambert De La Potherie
... 140°C, podgrzewanie i gotowanie Twoich składników. Dzięki temu będziesz miał możliwość przygotowania wielu przepisów na ciepło lub na zimno oraz pobudzenia swojej wyobraźni, takich jak sosy, kremy, musy, terriny, risotta, ciasta parzone,... Moc Robota Cook opiera się na przemysłowym silniku asynchronicznym o niezrównanej wytrzymałości. Łączy on efektywność z precyzją, ponieważ jego prędkość obrotowa wynosząca 4500 obrotów na minutę zapewni Ci finezję i szybkość wykonania. Wymiary: L226 x P338 x H 522mm...
Włochy, Gussago
...Greco di Tufo Denominacja pochodzenia kontrolowanego i gwarantowanego Obszar produkcji: Kampania Szczep winny: Greco Zawartość alkoholu: 13% obj. Kolor żółty słomkowy Zapach przyjemny, intensywny, finezyjny, charakterystyczny Smak wytrawny, harmonijny Dopasowanie gastronomiczne risotta, dania rybne, sery Temperatura podawania 8°- 10° C.
Hiszpania, Móstoles
... dla Twojego spokoju oraz pełnym oznakowaniem naszych produktów, zarówno fizycznych, jak i w sieci. Oferujemy menu składające się z 24 dań, które aktualizujemy co tydzień. Zaspokajamy prawie wszystkie gusta: różne rodzaje mięsa (polędwiczki, udka, pieczony kurczak itp.), pyszne risotta, gulasze z soczewicy, oryginalne dania rybne oraz kuchnię międzynarodową. Bądź czujny, ponieważ w nadchodzących tygodniach wprowadzimy nowe przepisy.
Lokal, zarządzany przez rodzinę Zambon od czterdziestu lat, dysponuje 50 miejscami w trzech salach, a także kolejnymi stu w przestronnym ogrodzie na Campo Santo Stefano. Kuchnia proponowana przez szefa kuchni to tradycyjna kuchnia wenecka. Rzut oka na menu: mieszane przystawki rybne i włoskie, różne risotta, linguine z owocami morza, grillowane ryby; desery na łyżkę i domowe tarty. Typowe dania to gnocchetti alla Santo Stefano oraz pieczony branzino. Duża różnorodność pizz dopełnia już bardzo kuszące menu.
... zawsze świeży i aromatyczny biały ryż. Nasze przetwarzanie ryżu odbywa się zgodnie z tradycją: ryż jest stopniowo przetwarzany poprzez bielenie, mielenie kamienne i wykończenie w temperaturze pokojowej, aby zachować integralność organoleptycznych właściwości naszego ryżu o wysokiej wartości odżywczej i gastronomicznej. Produkty crespiriso: ryż Carnaroli, ryż Vialone nano, ryż Baldo, ryż Arborio, ryż Roma, ryż Aromatyczny, ryż czarny Venere, ryż czerwony Ermes, mąka kukurydziana, mąka ryżowa, ciastka ryżowe, gotowe risotta z Carnaroli z czarnym truflem, z grzybami, makaron ryżowy.
... stanowi fundament menu naszej restauracji. Doskonałe jedzenie. Przyjazna obsługa. Wielka rodzina. Styl brescjański, nasze menu koncentruje się na typowych daniach tradycji brescjańskiej. Zatem doskonałe risotta, casoncelli i spiedo bresciano, ale dla miłośników ryb również doskonała katalońska z owoców morza. Będziecie witani i obsługiwani przez profesjonalny personel, który z sympatią i uprzejmością...
Jesteśmy młodym rzemieślniczym laboratorium zajmującym się produkcją, pakowaniem i sprzedażą hurtową typowych włoskich produktów. Oferujemy wiele produktów: zioła aromatyczne i zioła lecznicze, przyprawy, mieszanki przypraw, sole aromatyzowane ziołami, różową sól himalajską oraz sole specjalne, herbaty, ziołowe napary, owocowe napary oraz napary do picia i jedzenia, suszone sosy, risotta...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania