ufs.country_names.RU, Saratov
... fasoli można przygotować zupy, dania boczne oraz konserwy. Dzięki wysokiej zawartości potasu jest stosowana w diecie przy miażdżycy i arytmii serca. Łuski fasoli są powszechnie stosowane w medycynie i znane są jako Phaseoli pericarpium. Ekstrakt z łusek obniża poziom cukru we krwi i zwiększa diurezę. Fasola haricot jest częścią kolekcji "Arfazetin", stosowanej w leczeniu cukrzycy.
ufs.country_names.RU, Penza
...Kuchenka termiczna jest przeznaczona do przygotowywania syropów, marmolady, pianek i polewy czekoladowej. Została zaprojektowana do przygotowywania i podgrzewania różnych mas cukierniczych: - polewa czekoladowa; - syropy; - nadzienia, dżemy; - pianki, marmolada; - ciasto parzone; - zupy, itd. Produkujemy kuchenki o pojemności do 2000 litrów. W stanie fabrycznym zainstalowane są mieszadło ramowe...
ufs.country_names.RU, Pogar
...{"Anwendungen von Kartoffelflocken":"Zastosowania płatków ziemniaczanych\n- Produkcja puree ziemniaczanego\n- Podstawa zupy kremowej i zupy puree\n- Chipsy ziemniaczane i przekąski\n- Sfera półproduktów mięsnych\n- Półprodukty\n- Regulator wilgotności w pieczywie\n\nVorteile von Kartoffelflocken aus Pogar: \n- Produkcja zgodnie ze specyfikacją klienta\n- Odpady z frytek nie są wykorzystywane\n...
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Skrobia ziemniaczana jest wykorzystywana w produkcji różnych produktów, takich jak makaron, galaretki, chipsy ziemniaczane, kiełbasy, słodycze, zupy instant, sosy i ketchupy. Dodanie skrobi ziemniaczanej do ciasta pozwala na dłuższe zatrzymywanie wilgoci i sprawia, że struktura jest bardziej miękka. Mielenie na kamieniach pozwala zachować naturalny zrównoważony skład ziaren, co umożliwia obniżenie indeksu glikemicznego, co jest ważnym wskaźnikiem dla tych, którzy dbają o swoje zdrowie. Waga: 400 g...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Suszone grzyby to idealny dodatek na każdą okazję. W przeciwieństwie do świeżych grzybów, suszona i zmielona mieszanka nie wymaga przechowywania w lodówce ani zamrażarce. Wystarczy hermetycznie zamknięty pojemnik, który nie pozwoli, aby intensywny, grzybowy smak zniknął. Im drobniejsza frakcja, tym smaczniejsze będą zupy i sosy puree. Zastosowanie Zupy, sosy, marynaty, dania mięsne, drób i dziczyzna. Smak wyraźny grzybowy smak Wartość odżywcza na 100 g. Białka (g / 100g)… 45 Tłuszcze (g / 100g)… 1,5 Węglowodany (g / 100g)… 23 Wartość energetyczna (kcal / 100g)… 290...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play