Włochy, Fidenza
Włochy, Mesoraca
...Pancetta arrotolata jest wytwarzana z chudej części brzusznej wieprza, która jest starannie masowana ręcznie i przyprawiana naszymi charakterystycznymi kalabryjskimi przyprawami. Pozostawia się ją do dojrzewania przez ponad 70 dni w kontrolowanej temperaturze i wilgotności. W przeciwieństwie do pancetty tesa, pancetta arrotolata jest zwijana na siebie i ręcznie związana. Na końcu prezentuje się...
Włochy, Treviso
...Salami pozyskiwane z anatomicznej części brzucha wołowego, jest solone przez krótki czas, następnie myte w bieżącej wodzie, przyprawiane pieprzem i naturalnymi ziołami, dojrzewane i naturalnie wędzone. SKŁADNIKI: mięso wołowe certyfikowane halal, sól, pieprz (słodki lub ostry). Konserwanty E 250, E 252, E 300, przyprawy i naturalne aromaty. CECHY: bez laktozy i innych produktów mlecznych...
Włochy, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Przygotowany z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, średnio mielonego i pokrojonego w kostkę słoniny, pakowany w jelito kolagenowe i dojrzewający. PROSCIUTTO - noga wieprzowa "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Przygotowana z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, to typowa toskańska wędlina w jelicie kolagenowym, aromatyzowana nasionami kopru. PANCETTA z czystego wieprzowiny, zwinięta lub rozłożona, solona i dojrzewająca po toskańsku.
Francja, Pessac
...Kiełbasy, salami, lonza, szynka owcza, szynka kozia, lokalne specjały, guanciale, pancetta, surowa szynka, coppa, szynka z Desulo, dzik, kiełbasa z borowikami, salami cannonau, salami z oliwkami...
Włochy, Villafranca Piemonte
... włoskich wędlin. Firma zajmuje się ubojem, przetwarzaniem i handlem mięsem wieprzowym, zawsze zapewniając świeży i naturalny asortyment. W ofercie znajdują się: świeże i mrożone mięso wieprzowe, kiełbasy, szynki, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta i cotechino.
Salumificio Bovo od 1987 roku, prowadzony przez Bortolazziego Massimo, w Weronie, oferuje produkty rzemieślnicze takie jak soppressa, salami, wędliny, pancetta arrotolata, salamella, cotechino, świeże mięso, produkty dojrzewające. Salumificio Bovo to wybór wszystkich, którzy chcą zaoferować swoim klientom najwyższą jakość i smak, ponieważ firma stawia się w roli uprzywilejowanego partnera klienta...
Francja, Villefranche De Rouergue
Od momentu swojego powstania w 1962 roku, firma SACOR specjalizuje się w suchych wędlinach z południowo-zachodniej Francji. SACOR oferuje produkty spożywcze oparte na tradycyjnych i regionalnych przepisach. W ofercie znajdują się więc kiełbasa suszona, suchy salami, talerze wędlin, chorizo, szynka suszona, coppa, pancetta, salami, wędzony boczek itd. Firma zobowiązuje się do przejrzystości i doskonałości smaku.
Belgia, Casteau
... kryteriów jakości. Ponadto, wszystkie nasze wędliny są suszone w tradycyjny sposób, co oznacza, że stosujemy powolne dojrzewanie, gwarantujące wyjątkowy smak i aromat naszych produktów. Nasza wędlina jest bardzo zróżnicowana: różne rodzaje salami, pancetta, coppa, lonza, porchetta, ... i to dla każdego gustu, oryginalnego lub nie!
... synowi Antonino. Od samego początku rzeźnia, norcineria Galvano od 1971 roku oferuje mięsa i wędliny rzemieślnicze najwyższej jakości, będące wynikiem stałego dialogu z odpowiednimi hodowcami, a z tej głębokiej pracy i miłości powstaje wyjątkowa produkcja wysokiej jakości wędlin rzemieślniczych, od typowej dojrzewającej kiełbasy po różne odmiany salami, oferując pyszne cacciatorini, capocolli, culatelli, lonze, pancetta i wiele innych. Produkcja przysmaków z dawnych czasów, aby zaspokoić podniebienia swoich klientów i ich gości.
Włochy, Bagnolo San Vito
... kostki Wędliny ogólnie: speck, mortadela, bresaola z udźca, salami Milano, salami Napoli słodkie i pikantne, spianata romana pikantna, pancetta Kremy serowe: z grzybami, z truflami, z octem balsamicznym, z 4 serami, z Parmigiano Reggiano Natomiast jeśli chodzi o napoje, sprzedajemy wina pochodzące z różnych regionów Włoch: Wenecja: Prosecco i Amarone Emilia-Romania: Lambrusco, Sangiovese i Pignoletto Marche: Passerina...
Włochy, San Demetrio Corone
Nata stworzona specjalnie do produkcji wędlin, takich jak capocollo i pancetta D.O.P., Madeo Industria Alimentare zajmuje się również produkcją szynki i salami z czarnej świni kalabryjskiej. Stosowane techniki są głównie rzemieślnicze, jak solenie, które wciąż odbywa się ręcznie w typowych solankach, tak jak kiedyś. Niemniej jednak, tam gdzie to konieczne, nie gardzi się wykorzystaniem nowoczesnych technologii, tak że suszenie powierza się maszynom entalpicznym, które wykorzystują warunki klimatyczne na zewnątrz, aby wewnątrz odtworzyć idealną wentylację.
... suche salami, suche kiełbasy, żołądek tolmiński, pancetta, karkówka, szynka, szynka wołowa. Wytwarzamy również produkty półtrwałe oraz wędzone. Coraz bardziej popularne stają się również chrupki. To smażone skórki wieprzowe i prawdziwe źródło białka.
Włochy, Irgoli
Od 1965 roku wielka pasja do smaku Od ponad 40 lat Salumificio Murru w Irgoli łączy tradycyjne sardyńskie rzemiosło wytwarzania wędlin z nowoczesnymi zasadami produkcji, które założyciel Antioco Murru poznał w Niemczech. Jesteśmy dumni, że możemy zaoferować Państwu nagradzane wędliny i specjały szynkowe z Sardynii w szerokiej gamie, od Salsiccia, Salami, Prosciutto, Lardo po Pancetta. Nowość: Porchetta Murru - sardyńska pieczona prosię!
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play