Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
...Cerdo ibérico starszy niż 10 miesięcy. Tapa z dolnej części brzucha (Barriguera). Kawałek o wadze około 250 g. "El Secreto/Barriguera" z cerdo ibérico to wyśmienity kawałek mięsa pozyskiwany z dolnej części brzucha cerdo ibérico, znany również jako "barriguera". Ten kawałek, pochodzący z cerdo ibérico starszych niż 10 miesięcy, charakteryzuje się intensywnym smakiem i soczystą teksturą, z...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
César Nieto to fabryka wędlin i szynki, która oferuje następujące produkty: Ibéricos curados: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Ibéricos frescos: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play