Włochy, Orbassano
...Rodzaj ravioli w kształcie okrągłym, przysmak, który łączy elegancję trufli, z jej niepowtarzalnym aromatem, z solidnością pecorino (ser owczy), dla niezapomnianego doświadczenia kulinarnego. 'Bogaty' to najbardziej odpowiedni termin do opisania tych ravioli o innej formie, okrągłej i nieco większej niż klasyczne ravioli.
Włochy, Bergamo
Słowacja, Košice
...Milkyland trappista grated to ser twarogowy, który łączy wygodę i smak w jednym opakowaniu. Znany ze swojego łagodnego i kremowego smaku, ten ser idealnie nadaje się do topienia na pizzach, makaronach i zapiekankach. Jego gładka tekstura i zrównoważony smak sprawiają, że jest wszechstronnym wyborem do szerokiej gamy potraw. Wykonany z wysokiej jakości mleka, Milkyland trappista grated został...
Włochy, Martina Franca
...Ser Pecorino alle Vinacce to pyszny ser, który łączy tradycję z innowacją. Dojrzewający przez około cztery miesiące w dzbanach, przeplatanych warstwami niepalonych wytłoków winogron z odmian Manduria, ten pecorino oferuje unikalne doznania smakowe. Słony i lekko pikantny smak wzbogacony jest intensywnymi owocowymi aromatami śliwki, jeżyny i wiśni, a także kwiatowymi nutami uschniętej fiołka, tamaryndowca, karobu, tytoniu, wanilii, lukrecji i mace. Każdy kęs tego sera to sensoryczna podróż przez zapachy i smaki Apulii, co czyni go idealnym dodatkiem do każdej stołu gourmet.
Włochy, Radicofani
...Jest to ser produkowany z mleka owczego w temperaturze około 30/32°C. Dzięki temu rodzajowi przetwarzania uzyskuje się owczy ser o białej konsystencji, lekko kruchy, o suchym i delikatnym smaku. Produkcja przewidziana jest w dwóch formatach: jeden w formie miski o wadze około 1,450 kg, a drugi w prostym kształcie o wadze około 1,900 kg. Przed wprowadzeniem na rynek, jest traktowany na skórce czarnym plastikoatem. Dojrzewanie trwa około 60/70 dni.
Włochy, Misano Adriatico
...SEPI Pecorino Gran Sepi, opakowanie 1,5 kg, to ser wysokiej jakości pochodzący z Sardynii. Dzięki swojemu unikalnemu i wyrazistemu smakowi, te sery są idealne do wzbogacenia każdego dania i zaspokojenia najbardziej wymagających podniebień. Wykonany z lokalnego mleka owczego, SEPI Pecorino Gran Sepi to doskonały wybór dla miłośników sera.
Włochy, MILANO
...Miękki, jasnosłomkowy ser Pecorino, o krótkim dojrzewaniu, delikatnym i świeżym smaku, odpowiedni na każdą okazję konsumpcyjną i o każdej porze dnia. CENA ZA KG EURO 12,99 DATA WAŻNOŚCI 30/01/2025 MINIMALNE ZAMÓWIENIE 500 SZT.
Włochy, Dorgali
...Ser o wyrazistym charakterze, produkowany wyłącznie z całego mleka owczego, gwarantujący zdecydowany i lekko pikantny smak, który wyróżnia się w każdym kęsie. Jego półgotowa, zwarta masa o czystej białej barwie jest zamknięta w cylindrycznej formie z niejadalną skórką, będącą świadectwem starożytnej sztuki i drobiazgowej dbałości o szczegóły. Idealny, aby dodać odrobinę klasy Twoim potrawom, od prostego tarcia po bardziej wyszukane przepisy.
Włochy, Castellazzo Bormida (al)
Valtrebbia Tartufi, zlokalizowana w sercu regionu Piacenza, obszaru szczególnie sprzyjającego zbiorom trufli, wyróżnia się wysoką jakością swoich świeżych produktów oraz zdolnością do zapewnienia stałej dostawy, nawet w mniej owocnych okresach. Dzięki rozważnemu zarządzaniu zasobami i współpracy z lokalnymi zbieraczami trufli, firma oferuje największą dostępność trufli na rynku w niezwykle konkure...
Francja, Marseille
...typowy ser z centrum i południa Włoch oraz wysp, wytwarzany z całego mleka owczego, świeżego i koagulowanego przy użyciu podpuszczki roślinnej lub zwierzęcej (baraniej lub koziej), solony i aromatyczny, jeśli dojrzewa przez kilka miesięcy, z charakterystycznym pikantnym smakiem, jeśli przyprawianie trwało dłużej; Dostępne są różne odmiany: pecorino Romano, pecorino Sarde, pecorino toscano i pecorino Sicilien.
Włochy, Fidenza
...Supramonte to ser owczy o minimalnym czasie dojrzewania wynoszącym 60 dni. Smak jest lekko słony, a tekstura staje się krucha w miarę dojrzewania.
Francja, Pessac
...Pecorino, Fiore Sardo, Ser Kozi, Krem Pecorino, Sery Górskie...
Włochy, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato to tradycyjny ser, charakteryzujący się twardą konsystencją uzyskaną z pasteryzowanego mleka owczego, z dodatkiem podpuszczki i soli. Pecorino Toscano DOP Stagionato ma minimalny czas dojrzewania wynoszący 120 dni i jest polecany do wzbogacania potraw tradycyjnej kuchni włoskiej.
Finlandia, Turku
Z globalnej perspektywy, pozyskujemy produkty w głównych obszarach produkcji w Europie, Ameryce Północnej i Południowej oraz Dalekim Wschodzie. Nasze główne grupy produktów to olej z łuski palmowej, olej palmowy, olej rzepakowy, olej sojowy, olej słonecznikowy, mieszanki, olej kukurydziany, olej z nasion bawełny, olej słonecznikowy o wysokiej zawartości oleju, drób, wieprzowina, wołowina, ryby, fr...
Włochy, Sant'ilario D'enza
... typów. Oprócz standardowego Parmigiano Reggiano produkujemy Parmigiano Reggiano Biologico, ten certyfikowany jako „Prodotto di Montagna” oraz wreszcie „Solo di Pezzata Rossa Italiana”. Nasza gama serów jest szeroka i zróżnicowana: wśród najpopularniejszych DOP oferujemy Grana Padano i Pecorino Romano, proponujemy również sery świeże, takie jak mozzarella di bufala i burrata oraz sery...
Włochy, Zafferana Etnea
... platformy dystrybucji umożliwiają nam zaopatrywanie tysięcy punktów sprzedaży we Włoszech i na całym świecie, takich jak Japonia, USA, Francja, Belgia, Szwajcaria, Niemcy i inne. Zappalà oferuje szeroką i zróżnicowaną gamę produktów mlecznych do sprzedaży detalicznej, GDO i HORECA: MOZZARELLA, RICOTTA, SER MASCARPONE (Pecorino, Caciotta, Provola, ser z podciągniętego twarogu). Zappalà jest w...
...supermarketów i podobnych, firm eksportowych oraz innych dealerów. Oferuje sektorowi żywności i wina starannie wyselekcjonowany asortyment typowych produktów sycylijskich, ze szczególnym uwzględnieniem typowych serów sycylijskich, takich jak ser Pecorino sycylijski (owczy), Piacentinu Ennese (ser z szafranem), Tuma Persa, Cosacavaddu Ibleo, ser Provola Nebrodiana, Maiorchino oraz Vastedda del Belice. W 2001...
Inne Produkty
Ser sycylijski
Ser sycylijski
...Gorgonzola, Mascarpone, Ricotta, Pecorino, Parmesan), angielskie (Cheddar). Oprócz serów oferują również masło, śmietanę, jogurt, jogurt owocowy, twaróg i ser owocowy, desery, ryż na mleku, maślankę, ser do smarowania, a także masło ziołowe, świeżą śmietanę, kulinarną śmietanę, czekoladę, czekoladę light, mus czekoladowy, pudding różnych marek (Danone, De Lelie, Meylandt, Inza, Paschca, Stroobloem, Nazareth, Becel, Planta, Solo, Debic, Goudkuipje, Philadelphia).
Włochy, Squillace
... kilku eksporterów za granicą. Naszym flagowym produktem jest nadal nasz SER PECORINO (świeży, półdojrzewający i dojrzewający), ale mamy również inne renomowane typowe włoskie produkty. Wszystkie nasze sery są produkowane z wysokiej jakości i naturalnego mleka.
CasaFadda 1886 realizując pomysł założycieli, produkuje na Sardynii nie tylko tradycyjne sery, ale także produkty szczególnie innowacyjne, ożywiając rynek i optymalizując potencjał sektora. Celem jest kwalifikacja i promocja jakościowych zasobów produkcji rolno-spożywczej typowych dla Sardynii. Produkuje ser pleśniowy i sery topione do pizzy, wytwarzane z mleka owczego, słodką ricottę owczą idealną do dekoracji cannoli, mieszane sery miękkie owczo-wieprzowe, oprócz tradycyjnych serów pecorino. Kontakt: e-mail: casafadda1886@tiscali.it Tel: 079885031 fax: 079885205...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play