Włochy, Martina Franca
Pioggia Store to włoska firma lider w produkcji i dystrybucji typowych produktów spożywczych z Apulii, z naciskiem na eksport na rynki międzynarodowe i sprzedaż hurtową. Dzięki starannemu doborowi surowców, pochodzących wyłącznie z lokalnych upraw i hodowli, gwarantujemy autentyczne i wysokiej jakości produkty. Nasza oferta obejmuje świeże sery, takie jak mozzarella di bufala, kremowa burrata, doj...
Belgia, Nivelles
...ChèvrArdennes występuje w kilku wyjątkowych wariantach smakowych: w skórce kwiatowej, w świeżym wałku z ziołami, z miodem, z rodzynkami, z cebulą, bruschetta, z cytryną, wędzony. Ale także w popielatym kawałku, w cieście francuskim z kozim serem i miodem, z parmezanem Parmigiano Reggiano, z serem Bleu Danois i wiele innych. Sery kozie stworzone z naszą dbałością o jakość mogą tylko podnieść Twoją reputację jako wymagającego dystrybutora w wyborze świeżych i ekskluzywnych serów dla swoich klientów.
Francja, Rungis Cedex
Firma BUISSON jest hurtownią artykułów spożywczych z produktami świeżymi, przeznaczoną dla profesjonalistów. BUISSON: hurtownik serów w Rungis oraz hurtownik wędlin europejskich. Działamy od 1982 roku w sercu międzynarodowego rynku w Rungis. BUISSON zarządza 1500 m2 chłodni, spełniających normy europejskie. Jako hurtownik artykułów spożywczych dla Europy, nasze działania są wspierane przez partner...
Francja, Esquiule
...Serowarnia Balaka specjalizuje się w dojrzewaniu i sprzedaży sera wiejskiego Ossau Iraty. Jednakże, dojrzewa i sprzedaje również ser wiejski z koziego mleka. Sery produkowane są wyłącznie przez pasterzy z Kraju Basków i gór Béarn. Ten ser jest dostępny w opakowaniach 0,500 kg, 1 kg i 2 kg.
Francja, Cournon D'auvergne
...Burak* (76%), ser kozi* (8%) (mleko kozie*, podpuszczka, ferment mleczny), olej słonecznikowy*, ocet jabłkowy*, szalotka*, sól, mąka ryżowa*, pieprz biały*. * Składnik pochodzący z rolnictwa ekologicznego - Alergen Zalecenia dotyczące użycia Idealny do smarowania na kromkach chleba (zbożowego lub naturalnego), możesz również wzbogacić swoje kanapki o inne składniki, takie jak nasiona, kiełki czy...
Hiszpania, Malagón
Z ponad pięćdziesięcioletnią historią, zlokalizowana w regionie La-Mancha na Półwyspie Iberyjskim, firma Quesos Rocinante jest jednym z wiodących producentów serów w Hiszpanii. Dla każdego rodzaju mleka oferujemy szeroką gamę serów o różnym wieku: od miękkiego sera owczego do sera rezerwowego, lub z skórką pokrytą rozmarynem; czysty ser kozi z rozmarynem lub moczony w czerwonym winie, oraz różne ...
Nuova Commerciale Siciliana s.r.l. zajmuje się rafinowaniem, handlem i dystrybucją żywności i win od 1979 roku. W ciągu ostatnich 35 lat firma opracowała pełną gamę usług, dostosowanych do potrzeb sektora hotelarskiego, HORECA oraz żywności i wina. Kieruje się do właścicieli i menedżerów restauracji, delikatesów i sklepów z produktami regionalnymi, pubów, hoteli, agroturystyki, rejsów, supermarket...
Pasujące produkty
Ser sycylijski
Ser sycylijski
Wielka Brytania, Birmingham
Premisy Balaban54 makina, które poprzedziły powstanie linii produkcyjnych mleka, żywności i produktów mlecznych, dostarczają i oferują kompleksowe zakłady przetwórstwa mleka. Turcja serwuje najlepsze produkty na 5 kontynentach. Posiadając szeroką gamę produktów, Balaban54 makina dotarła do dzisiaj dzięki swojej wiedzy, jakości usług i uczciwości, znajdując najlepsze rozwiązania dla potrzeb klient...
Grecja, Eleftherio
W 2001 roku Nickos i Zisis Tahas, przedstawiciele drugiego pokolenia producentów sera, kontynuując 40-letnią tradycję, założyli firmę o nazwie: "Tahas Farm" w nowoczesnym zakładzie produkcji sera w Eleftherio-Larissa, który łączy nowoczesną technologię z tradycją. Ta przemysłowa jednostka produkcji sera stosuje kompletny system kontroli bezpieczeństwa żywności, a wszystkie jej produkty charakteryz...
Włochy, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., obecny na rynku od czterech pokoleń, oferuje doskonałe jakościowo sery dojrzewające i świeże. Jesteśmy punktem odniesienia dla wielu europejskich firm w zakresie dostaw nie tylko Parmigiano Reggiano dojrzewającego od 12 do 60 miesięcy, ale także serów kozi i owczych z tradycji włoskiej. Jesteśmy również dostawcami typowych wędlin, takich jak salame, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma, bresaola i wiele innych.
Włochy, Pasturo
... je do nowoczesnych gustów. GUSTO: Od delikatnych smaków po bardziej wyraziste, sery Carozzi zaspokajają każde podniebienie. TERRITORIO: Nasza Valsassina to splot historii, tradycji i doskonałości kulinarnych. Naszym koniem trojańskim jest bez wątpienia ...
Włochy, Radicofani
Produkcja Cacio di Pienza to tradycja, która ma bardzo stare korzenie i była przekazywana z pokolenia na pokolenie aż do dzisiaj. Producenci mleka zebrali się w Cooperativa di Cotignano, wykorzystując i zachowując typowe metody przetwarzania: pozyskiwanie mleka z wyjątkowymi aromatami nadawanymi przez zioła typowe dla pastwisk Val d'Orcia, wyrafinowane techniki dojrzewania i, przede wszystkim, szc...
Francja, Le Busseau
La Fromagerie Cap'ré, położona w departamencie DEUX-SEVRES, jest rodzinną firmą, która jest zarówno rolnikiem, jak i producentem. Posiadając około 1 600 kóz, jesteśmy w stanie produkować i sprzedawać 60 ton serów z mleka koziego. Jesteśmy producentami serów wiejskich wytwarzanych z mleka kóz z naszej farmy. Możemy produkować twaróg (ser świeży) w wersji surowej, termizowanej lub pasteryzowanej, o...
Ośrodek Wczasów Zdrowotnych Rudawka jest położony w uzdrowiskowym rejonie Beskidów Niskich. Oferujemy produkty pochodzące z naszego gospodarstwa ekologicznego: kozie mleko i sery oraz warzywa. Zapewniamy możliwość korzystania z tężni i solanek. Wypoczynek połączony z inhalacjami z cała pewnością wpłynie korzystnie na Twój układ nerwowy.
Włochy, Dorgali
... i kulturę naszej ziemi, zaspokajając potrzeby nowoczesnych konsumentów. Doskonałość naszych produktów nie jest celem, ale punktem wyjścia. W Sardaforme każdy detal jest starannie dopracowany: wybieramy tylko najświeższe i najbardziej odżywcze mleko, pochodzące z najżyźniejszych pastwisk Sardynii. Nasze sery są wynikiem mistrzowskiego przetwarzania, które łączy wiekowe przepisy z nowoczesnymi kontrolami jakości, zapewniając, że każdy produkt nie tylko spełnia, ale przewyższa standardy doskonałości oczekiwane przez naszych najbardziej wymagających klientów.
Polska, Wyszyny
Hiszpania, Campo De Criptana
DANSO DOP MANCHEGO to firma specjalizująca się w serze Manchego, składająca się z osób z dużym doświadczeniem. Nasza oferta obejmuje również sery kozie, owcze oraz iberyjskie (50% krowiego, 25% koziego i 25% owczego), wszystkie wytwarzane z mleka najwyższej jakości. Nasze sery DANSO i CANTARERO mają twardą konsystencję, a ich aromat i smak są łagodne w młodszych (półdojrzewających), bardziej...
Włochy, Busto Arsizio
La Castellanza spa zajmuje się produkcją i dystrybucją nabiału oraz serów, w tym mozzarelli, burraty, taleggio, quartirolo, primosale, ricotty, masła, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzoli, z czystego koziego mleka oraz wielu innych przysmaków, zawsze używając tylko świeżego mleka. Jedną z naszych specjalności są sery kozie, które charakteryzują się lepszą strawnością niż inne sery. Produkujemy również masło i mascarpone najwyższej jakości.
...W naszej ofercie znajdziecie Państwo zdrową żywność od najlepszych polskich producentów. Tylko zdrowa żywność pochodząca z ekologicznych upraw i hodowli. Szeroki asortyment produktów ekologicznych w atrakcyjnych cenach, między innymi produkty: Bioavena, Klimeko, Ol'vita, Weget, Biofan, Herbar, Natur-Vit. Ekologiczne pieczywo, nabiał, mąka, kasza, owoce, warzywa, soki, miody, jajka, olej, herbata, fruktoza, skrobia, sery kozie. Zapraszamy do naszego sklepu lub do składnia zamówień telefoniczne. Bezpłatny dowóz na terenie miasta Wrocławia.
Portugalia, São Martinho Do Porto
Casa do Favo docenia i daje widoczność małym krajowym producentom, prezentując światu, dzięki wyróżniającemu się designowi, to, co najlepsze w Portugalii. Staramy się inspirować ludzi do bycia katalizatorami zmiany, kwestionując formę i pozostając wiernymi swojej istocie. Sprzedajemy miód z rozmarynu i wielokwiatowy w formatach 250g, 350g i 500g w naszej wyróżniającej się opakowaniu Casa do Favo. Oferujemy również sery 100% kozie i 100% owcze w unikalnym formacie Casa do Favo.
... répondent à tous les goûts.", "Polish": "Zespół dziesięciu osób w serowarni Gros-Chêne produkuje ponad trzydzieści różnych serów na bazie surowego mleka ekologicznego owczego i krowiego oraz surowego mleka koziego (ekologicznego lub nie), zbieranego w gospodarstwach w regionie. Sery twarde, miękkie, prasowane, pleśniowe, z niebieską pleśnią czy świeże – rzemieślnicze wyroby odpowiadają na wszystkie gusta."}...
Belgia, Halen
Z przemysłowej strefy w Halen - Limburg, Capra przetwarza mleko kozie na pasteryzowany ser kozi. Codziennie mleko kozie jest odbierane od około trzydziestu rolników w Belgii i Holandii, a także dodatkowo mleko jest kupowane od kilku spółdzielni. Ser kozi jest dzisiaj coraz bardziej doceniany, ale jest to produkt o wielowiekowej tradycji. Capra Hircus - koza - to zwierzę, które przetrwało nawet w...
...% lokalnego mleka owczego w obu wariantach: surowym i pasteryzowanym, z oznaczeniem Chronionej Nazwy Pochodzenia (Manchego). Dzięki naszym partnerom możemy zaoferować najsłynniejsze sery kozie, takie jak Murcia al Vino DPO, Murcia Curado oraz Goat Log; a także sery krowie, takie jak Mozzarella, Cheddar, Emmental. Nasz rynek rozciąga się na całym świecie w ponad 40 krajach. Nasze marki: Vegamancha, Vegasotuélamos, Paraje Sotuélamos, Vega Gourmet, Montesinos i LaFuente; są gwarancją wysokiej jakości i standardu. Oprócz tego możemy dostarczyć Twojej firmie każdy inny ser lub specjalność pochodzącą z Hiszpanii.
Holandia, Alphen
... sery kozie. Dodatkowo oferujemy piękny asortyment tradycyjnie dojrzewających serów koziego. Dla klientów biznesowych dostarczamy nasze produkty w opakowaniach do dużego użytku. DeJong Cheese chętnie współpracuje z klientami w zakresie ich potrzeb. Nasze produkty są dostępne w Holandii w różnych sklepach serowych, supermarketach, gastronomii i hurtowniach, ale można je również zamawiać online za pośrednictwem naszego sklepu internetowego. Ponadto nasze specjały serowe i serwatka są eksportowane na całym świecie.
Jesteśmy firmą zajmującą się serami, specjalizującą się w serach świeżych i Burgos. Posiadamy zakład do produkcji serka kremowego oraz różnych rodzajów śmietany serowej. Oferujemy linię serów w kawałkach, pokrojonych oraz tapas. Posiadamy również sery prasowane z Hiszpanii we wszystkich wariantach: krowie, kozie Murciana i owcze, zarówno w wersji 100% czystej, jak i mieszanej. Zajmujemy 30. miejsce w rankingu firm serowych na rynku liczącym ponad 3000 w Hiszpanii.
W sercu belgijskich Ardenów, Ekologiczna Mleczarnia w Vielsalm produkuje pyszne sery ekologiczne twarde: Waterloo 1815, Waterloo, Ardenner, Campagnard. Oprócz ekologicznych serów z mleka krowiego, Ekologiczna Mleczarnia w Vielsalm produkuje również pyszne świeże sery kozie pod marką ChèvrArdennes.
Holandia, Rijen
W Amalthea, spółdzielni hodowców kóz, zrzeszeni są holenderscy i belgijscy hodowcy mlecznych kóz. Amalthea B.V. posiada w Rijen własny zakład produkcji sera dla półtwardego sera koziego. Członkowie Amalthea, spółdzielni hodowców kóz, dostarczają mleko do zakładu produkcyjnego Amalthea B.V. Mleko kozie jest głównie przetwarzane w własnym zakładzie produkcji sera na półtwarde sery kozie...
Włochy, Montelibretti
Firma znajduje się w Sabinie Rzymskiej, w gminie Montelibretti. Hoduje się tu około trzystu kóz rasy Maltańskiej. Żywienie opiera się na pastwisku, sianie oraz paszy bez GMO na bazie kukurydzy i jęczmienia. Koza Maltańska dobrze przystosowuje się do naszego środowiska i produkuje mleko odpowiednie do przetwarzania. Umiarkowana obecność zapachu i smaku koziego mleka tej rasy sprzyja spożywaniu prod...
Belgia, Andenne
Goumanisto specjalizuje się w produkcji i pakowaniu świeżych produktów na aperitif oraz aperitif dinatoire, skierowanych do naszych klientów z sektora wielkiej dystrybucji i gastronomii. Naszą wartością dodaną jest pasja do wyszukiwania produktów wysokiej jakości oraz nasza zwinność w tworzeniu kompletnych gam gotowych do spożycia lub do podgrzania w piekarniku, dla coraz bardziej mobilnej klient...
Włochy, Giavera Del Montello
Produkujemy i dystrybuujemy linię serów świeżych NONNO NANNI, której głównymi produktami są stracchino, w wersji klasycznej oraz w wariantach stracchino z jogurtem i stracchino z probiotykami. Uzupełniają ofertę squaquerello, robiola, dostępna również w wersji bezlaktozowej oraz z koziego mleka, primosale, fior di stracchino, miękka specjalność stracchino w wygodnym opakowaniu, oraz najnowsza nowo...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play