Włochy, Martina Franca
Pioggia Store to włoska firma lider w produkcji i dystrybucji typowych produktów spożywczych z Apulii, z naciskiem na eksport na rynki międzynarodowe i sprzedaż hurtową. Dzięki starannemu doborowi surowców, pochodzących wyłącznie z lokalnych upraw i hodowli, gwarantujemy autentyczne i wysokiej jakości produkty. Nasza oferta obejmuje świeże sery, takie jak mozzarella di bufala, kremowa burrata, doj...
Nuova Commerciale Siciliana s.r.l. zajmuje się rafinowaniem, handlem i dystrybucją żywności i win od 1979 roku. W ciągu ostatnich 35 lat firma opracowała pełną gamę usług, dostosowanych do potrzeb sektora hotelarskiego, HORECA oraz żywności i wina. Kieruje się do właścicieli i menedżerów restauracji, delikatesów i sklepów z produktami regionalnymi, pubów, hoteli, agroturystyki, rejsów, supermarket...
Pasujące produkty
Ser sycylijski
Ser sycylijski
Włochy, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., obecny na rynku od czterech pokoleń, oferuje doskonałe jakościowo sery dojrzewające i świeże. Jesteśmy punktem odniesienia dla wielu europejskich firm w zakresie dostaw nie tylko Parmigiano Reggiano dojrzewającego od 12 do 60 miesięcy, ale także serów kozi i owczych z tradycji włoskiej. Jesteśmy również dostawcami typowych wędlin, takich jak salame, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma, bresaola i wiele innych.
Włochy, Pasturo
... je do nowoczesnych gustów. GUSTO: Od delikatnych smaków po bardziej wyraziste, sery Carozzi zaspokajają każde podniebienie. TERRITORIO: Nasza Valsassina to splot historii, tradycji i doskonałości kulinarnych. Naszym koniem trojańskim jest bez wątpienia ...
Włochy, Radicofani
Produkcja Cacio di Pienza to tradycja, która ma bardzo stare korzenie i była przekazywana z pokolenia na pokolenie aż do dzisiaj. Producenci mleka zebrali się w Cooperativa di Cotignano, wykorzystując i zachowując typowe metody przetwarzania: pozyskiwanie mleka z wyjątkowymi aromatami nadawanymi przez zioła typowe dla pastwisk Val d'Orcia, wyrafinowane techniki dojrzewania i, przede wszystkim, szc...
Włochy, Dorgali
... i kulturę naszej ziemi, zaspokajając potrzeby nowoczesnych konsumentów. Doskonałość naszych produktów nie jest celem, ale punktem wyjścia. W Sardaforme każdy detal jest starannie dopracowany: wybieramy tylko najświeższe i najbardziej odżywcze mleko, pochodzące z najżyźniejszych pastwisk Sardynii. Nasze sery są wynikiem mistrzowskiego przetwarzania, które łączy wiekowe przepisy z nowoczesnymi kontrolami jakości, zapewniając, że każdy produkt nie tylko spełnia, ale przewyższa standardy doskonałości oczekiwane przez naszych najbardziej wymagających klientów.
Włochy, Busto Arsizio
La Castellanza spa zajmuje się produkcją i dystrybucją nabiału oraz serów, w tym mozzarelli, burraty, taleggio, quartirolo, primosale, ricotty, masła, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzoli, z czystego koziego mleka oraz wielu innych przysmaków, zawsze używając tylko świeżego mleka. Jedną z naszych specjalności są sery kozie, które charakteryzują się lepszą strawnością niż inne sery. Produkujemy również masło i mascarpone najwyższej jakości.
Włochy, Montelibretti
Firma znajduje się w Sabinie Rzymskiej, w gminie Montelibretti. Hoduje się tu około trzystu kóz rasy Maltańskiej. Żywienie opiera się na pastwisku, sianie oraz paszy bez GMO na bazie kukurydzy i jęczmienia. Koza Maltańska dobrze przystosowuje się do naszego środowiska i produkuje mleko odpowiednie do przetwarzania. Umiarkowana obecność zapachu i smaku koziego mleka tej rasy sprzyja spożywaniu prod...
Włochy, Giavera Del Montello
Produkujemy i dystrybuujemy linię serów świeżych NONNO NANNI, której głównymi produktami są stracchino, w wersji klasycznej oraz w wariantach stracchino z jogurtem i stracchino z probiotykami. Uzupełniają ofertę squaquerello, robiola, dostępna również w wersji bezlaktozowej oraz z koziego mleka, primosale, fior di stracchino, miękka specjalność stracchino w wygodnym opakowaniu, oraz najnowsza nowo...
Włochy, Paina Di Giussano
... latach działalności w branży. Poniżej przedstawiamy niektóre produkty, które zawsze znajdziesz w naszej bottega: Gorgonzola d.o.p. w słoiku i w plastrach, ponad 30 różnych rodzajów serów pleśniowych na bazie Gorgonzoli; wędliny najwyższej jakości, świeże sery z Valsassina (LC), dojrzewające sery krowie i kozie, miód, dżemy, wina, jajka, świeże makarony, jogurty, mąki, herbaty, napary, ciastka i wiele innych. Wejście do naszej bottega to nie tylko przyjemność, ale także sposób na zrozumienie różnicy między oferowanymi przez nas produktami rzemieślniczymi a tymi, które można znaleźć na rynku.
Włochy, Vedelago
...Montegrappa, San Pio X i Neve del Grappa. Sery, produkowane z świeżego mleka dostarczanego codziennie przez lokalne gospodarstwa, oferowane są konsumentom w szerokim asortymencie: w całości, w półformie i ćwierćformie, 100, 300 i 400 g w stałej wadze. System samokontroli HACCP został wdrożony i jest gwarantowany. Upór i entuzjazm wszystkich współpracowników, profesjonalizm naszej kadry, dbałość o produkcję i dojrzewanie oraz umiejętność łączenia innowacji z poszanowaniem tradycji pozwalają nam produkować wyroby o wysokiej jakości.
Włochy, Cosio Valtellino
Bongetta Formaggi specjalizuje się w dojrzewaniu i porcjowaniu serów włoskich i nie tylko. Jesteśmy w stanie dostarczyć kompletny pakiet serów: Grana Padano Dop i Parmigiano Reggiano Dop w różnych dojrzewaniach, porcjach i w postaci tartej. Wiele włoskich DOP: Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, sery szwajcarskie, sery twarde, sery miękkie, sery kozie i owcze, Provoloni, sery młode, półtwarde i super dojrzewające.
Guffanti Formaggi selekcjonuje i dojrzewa najlepsze sery tradycji mleczarskiej włoskiej i europejskiej od 1876 roku. Najwyższa uwaga poświęcona poszukiwaniu i selekcji produktów mleczarskich wysokiej jakości rzemieślniczej oraz pasja do starannego dojrzewania to fundamentalne zasady, które rodzina Guffanti-Fiori przekazuje z pokolenia na pokolenie od pięciu pokoleń. Guffanti Formaggi oferuje...
Włochy, Villafranca Piemonte
Produkujemy sery o staroświeckim zapachu i smaku, podążając za cyklicznością pór roku. Radość z rzemieślniczego rzemiosła trwa już od ponad 3 pokoleń. To smak oczekiwania na odpowiednią porę roku, aby delektować się najlepszymi produktami, które można dzielić przy stole z przyjaciółmi.
Produkujemy Fior di Latte, mozzarellę z mleka bawolego, sery owcze, kozie i krowie, ricottę owczą i kozią, ricottę bawolą oraz jogurt z mleka krowiego, bawolego i koziego.
Włochy, Ovaro
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play