Włochy, Radicofani
...To kolejny ser owczy z grupy serów świeżych, o bardzo przyjemnym smaku, waży około 0,500 kg. Valdorcino z truflami ma kształt heksagonalny. Oferujemy go również w całości w opakowaniu próżniowym, a czas dojrzewania wynosi około 10 dni.
Włochy, Orbassano
...Rodzaj ravioli w kształcie okrągłym, delikatność, która łączy elegancję trufli, z jej niepowtarzalnym aromatem, z mocą pecorino, dla niezapomnianego doświadczenia kulinarnego. 'Bogaty' to najbardziej odpowiedni termin do opisania tego ravioli o innej formie, okrągłej i nieco większej niż klasyczny ravioli.
Hiszpania, Totanes
...Pasteryzowane mleko owcze z czarnym truflem. Dojrzewanie przez co najmniej 3 miesiące. Lekko kwaśny i aromatyczny smak, uzupełniony niuansami, które daje trufla. Dopasowanie: Cava, szampan lub białe wino fermentowane w beczce.
Słowacja, Košice
...Milkyland trappista grated to ser twarogowy, który łączy wygodę i smak w jednym opakowaniu. Znany ze swojego łagodnego i kremowego smaku, ten ser idealnie nadaje się do topienia na pizzach, makaronach i zapiekankach. Jego gładka tekstura i zrównoważony smak sprawiają, że jest wszechstronnym wyborem do szerokiej gamy potraw. Wykonany z wysokiej jakości mleka, Milkyland trappista grated został...
Hiszpania, La Pobla De Benifassà
...Ser rzemieślniczy wytwarzany z pasteryzowanego mleka koziego i czarnej trufli. Ser o cylindrycznym kształcie. Jego masa jest zwarta i gęsta, lekko elastyczna. Ma kolor kości słoniowej z wiórkami czarnej trufli i delikatnym smakiem trufli. Dojrzewanie 45 dni. Wykazuje nietolerancję na mleko. Wyśmienity z miodem akacjowym z truflą.
...ekstrakt drożdżowy, przyprawy (cebula, gałka muszkatołowa, czosnek i kurkuma, proszek pomidorowy), czarny trufel, wzmacniacz smaku, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), sól, chlorek wapnia, podpuszczka, fermenty mlekowe, konserwanty: lizozym (pochodzący z jaj), natamycyna na skórce. Smak: Intensywny Aromat: Charakterystyczny dla sera owczego z aromatem trufli. Kolor: Jasnożółty z czarnymi żyłkami pasty truflowej. Konsystencja: Twarda Usuń skórkę sera przed spożyciem.
Francja, Marseille
... ważności 12 miesięcy). ingrediencje Mleko krowie pełne, śmietana, sól, podpuszczka. Bez konserwantów. Doskonale komponuje się z pomidorami i oliwą z oliwek extra virgin, z świeżymi truflami, z kiełbasami lub w różnych kombinacjach w przygotowaniu dań na ciepło.
Włochy, Orsogna
...Salumi i sery typowe dla Abruzji * Salami z truflami * Salami Aquilano Dolce Tondo * Salami Cigolana Dolce * Salami Cigolana Piccante * Salami z wątroby wieprzowej typu Cigolana * Salami Piccante Bastoncino * Salami Spianata Aquilana * Świeże kiełbasy abruzyjskie Nasze sery: * Klasyczna caciotta z mleka krowiego * Caciotta z szczypiorkiem * Caciotta z orzechami * Caciotta z czarnymi oliwkami * Caciotta z zielonymi oliwkami * Caciotta z papryczkami chili * Caciotta z truflami...
Hiszpania, Olba (teruel)
W Gusto Mediterráneo zajmujemy się dystrybucją świeżej Trufli czarnej (Tuber Melanosporum), znanej we Francji jako trufla z Périgord. Dodatkowo dostarczamy truflę w Brisura (trufla w słoikach z wodą i solą do truflowania produktów, takich jak sery, mięsa czy sosy) oraz truflę suszoną do truflowania przekąsek, oleju lub sosów. Zarówno trufla w brisura, jak i suszona są skierowane do sektora przemysłowego i mamy dwie odmiany: trufla czarna zimowa (Tuber Melanosporum) oraz trufla letnia (Tuber Aestivum).
...Witamy w "Coöperatie De Producent" B.A., dumnie działającej spółdzielni holenderskich rzemieślniczych producentów sera, która jest rodzinna od ponad 100 lat. Z ponad 20 holenderskimi serowarami, wytwarzamy różnorodne sery rzemieślnicze bezpośrednio na farmie. Każdego dnia, zaraz po dojeniu, serowar rozpoczyna proces produkcji sera. Używając pełnotłustego, nieodtłuszczonego mleka, tworzy sery...
Włochy, Sant'elpidio a Mare
... około 650 kóz rasy maltańskiej i sardyńskiej. La Prestigio Italiano, dzięki swojemu doświadczeniu i wiedzy w branży gastronomicznej, dziś poszukuje, selekcjonuje i produkuje te czasami zapomniane doskonałości. Promuje również innowacyjne propozycje kulinarne włoskiej kreatywności. Dziś La Prestigio Italiano selekcjonuje, produkuje i sprzedaje sery, świeże makarony, makaron suchy, oliwę i wino... Wszystko z własnych ziem i laboratoriów. Wszystko w rzemieślniczym stylu. Tylko po to, aby pozwolić poczuć smak zarówno tradycji, jak i kulinarnej pomysłowości, która ją charakteryzuje.
...broniąc tych przepisów i wprowadzając je na cały świat poprzez proste kroki: PRACA RĘCZNA UMIEJĘTNOŚCI LUDZKIE INNOWACJA Procesy odbywają się z wykorzystaniem TECHNIK RĘCZNYCH w cyklu ciągłym w małych kadziach, co pozwala nam MANUALNIE obchodzić się z skrzepem z całą delikatnością i uwagą, respektując naturalne czasy, to W TEN SPOSÓB ODZWIERCIEDLAMY GESTY TRADYCJI. Używamy tylko najlepszej...
Włochy, Bagnolo San Vito
... kostki Wędliny ogólnie: speck, mortadela, bresaola z udźca, salami Milano, salami Napoli słodkie i pikantne, spianata romana pikantna, pancetta Kremy serowe: z grzybami, z truflami, z octem balsamicznym, z 4 serami, z Parmigiano Reggiano Natomiast jeśli chodzi o napoje, sprzedajemy wina pochodzące z różnych regionów Włoch: Wenecja: Prosecco i Amarone Emilia-Romania: Lambrusco, Sangiovese i Pignoletto Marche: Passerina...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play