...Skrobia z pszenicy natywnej jest oczyszczonym, niemodyfikowanym i naturalnym produktem pozyskiwanym z roślin. Pszenica jest najpierw czyszczona, łuskana i mielona, a następnie poddawana obróbce z użyciem wody w celu oddzielenia skrobi.
Produkt ma postać białego, drobnego proszku o neutralnym zapachu i smaku.
... zwierzęcych/roślinnych
- Produkcja skrobi w celu oddzielenia skrobipszennej od glutenu
Tricanter® - Zalety i korzyści dla klientów
- Najwyższa możliwa czystość oddzielanych cieczy dzięki zastosowaniu tarczy łuszczącej
- Dalsze etapy przetwarzania mogą być pominięte lub nie są już konieczne, co pozwala na oszczędności dla operatora
- Możliwość dostosowania do zmieniających się warunków (produkt w...
...MAGRI FREE Napoletana to mąka do wypieków bezglutenowych, charakteryzująca się mieszanką skrobi kukurydzianej, skrobi ryżowej, włókien roślinnych oraz zakwasu kukurydzianego.
Nie pochodzi z procesów deglutenizacji; nie zawiera mleka, jajek ani skrobipszennej.
Produkt wysokiej jakości, naturalny, charakteryzujący się wysoką zawartością błonnika oraz korzystnymi naturalnymi enzymami. Mieszanka...
...Przemysł tektury falistej tradycyjnie opiera się na skrobi kukurydzianej i pszennej. Skrobia kukurydziana i pszenna AGRANA charakteryzuje się doskonałą przyczepnością i szybkim początkowym klejeniem, co jest szczególnie ważne przy dużych prędkościach pracy maszyn.
Jako Temas Grup Export Partners specjalizujemy się w pomaganiu firmom w odniesieniu sukcesu na globalnym rynku poprzez pozyskiwanie nowych klientów eksportowych, tworzenie potencjalnych klientów oraz rozwijanie strategii eksportowych. Nasze starannie zaprojektowane usługi zapewniają, że nasi cennie klienci doświadczają unikalnych i skutecznych rozwiązań. Dzięki naszemu doświadczeniu w zakresie odp...
...Makaron jest wolny od glutenu, skrobipszennej, laktozy, mleka, jajek oraz środków konserwujących. Ma naturalny smak i zawiera dużo błonnika. Bez GMO. Produkt ten jest polecany dla osób z alergiami pokarmowymi, celiakią lub na diecie bezglutenowej.
Waga: 300 g...
... najwyższej, pierwszej i drugiej klasy.
Grupa B: wykonany z mąki pszenicy miękkiej szklistych najwyższej i pierwszej klasy.
Grupa C: wykonany z mąki pszennej do pieczenia najwyższej i pierwszej klasy.
Twarde odmiany pszenicy mają wyższą zawartość glutenu i niższą zawartość skrobi niż pszenica miękka. Makaron z nich ma niższy indeks glikemiczny.
Stopień ugotowania makaronu może się różnić w zależności od jego rodzaju i lokalnych tradycji. #makaron #spaghetti #makaroniki #wermiszel #mąka...
... wyłącznie z mieszanki mąki pszennej i żytniej, oleju rzepakowego, wody, soli, bez jakichkolwiek dodatków czy glazury w jakości bio-wegańskiej, są zatem wszechstronnie użyteczne - nieporównywalne z szybko rozmiękającymi waflowymi miseczkami, niejadalnymi miseczkami z kukurydzy lub skrobi ziemniaczanej, talerzami z otrębów pszennych.
Na naszej stronie można uzyskać informacje na temat rodzajów skrobi, ich pozyskiwania i zastosowania. Można również skontaktować się z naszym zespołem sprzedaży w sprawie cen naturalnej skrobi kukurydzianej, ziemniaczanej, pszennej oraz gomajelu i kwestii technicznych. Nasza firma, z doświadczeniem sięgającym pół wieku, została założona w 1960 roku pod nazwą Başar Ticaret Refik Tarakçı, będąc jednym z kamieni milowych w tureckiej gospodarce. W 1982 roku zmieniła nazwę na Başar Ticaret Ve Gıda Sanayi A.Ş. i kontynuuje działalność z tą samą pasją i celem, co w dniu założenia.
... efekt pieczenia. Wyjątkowo smaczne chleby i mieszanki są "Wolne od wypieków" z najlepszym #BROTGEFUEHL™. Nasze produkty są wszystkie wegańskie, bezglutenowe, bez pszenicy, skrobipszennej, soi, laktozy, lupiny, konserwantów. Dostawca dla klasycznego handlu detalicznego i konsumentów końcowych.