Polska, Warszawa, Poland
...Skrobia z pszenicy natywnej jest oczyszczonym, niemodyfikowanym i naturalnym produktem pozyskiwanym z roślin. Pszenica jest najpierw czyszczona, łuskana i mielona, a następnie poddawana obróbce z użyciem wody w celu oddzielenia skrobi. Produkt ma postać białego, drobnego proszku o neutralnym zapachu i smaku.
Niemcy, Vilsbiburg
... zwierzęcych/roślinnych - Produkcja skrobi w celu oddzielenia skrobi pszennej od glutenu Tricanter® - Zalety i korzyści dla klientów - Najwyższa możliwa czystość oddzielanych cieczy dzięki zastosowaniu tarczy łuszczącej - Dalsze etapy przetwarzania mogą być pominięte lub nie są już konieczne, co pozwala na oszczędności dla operatora - Możliwość dostosowania do zmieniających się warunków (produkt w...
Włochy, Marmirolo
...MAGRI FREE Napoletana to mąka do wypieków bezglutenowych, charakteryzująca się mieszanką skrobi kukurydzianej, skrobi ryżowej, włókien roślinnych oraz zakwasu kukurydzianego. Nie pochodzi z procesów deglutenizacji; nie zawiera mleka, jajek ani skrobi pszennej. Produkt wysokiej jakości, naturalny, charakteryzujący się wysoką zawartością błonnika oraz korzystnymi naturalnymi enzymami. Mieszanka...
Austria, Gmünd
...Przemysł tektury falistej tradycyjnie opiera się na skrobi kukurydzianej i pszennej. Skrobia kukurydziana i pszenna AGRANA charakteryzuje się doskonałą przyczepnością i szybkim początkowym klejeniem, co jest szczególnie ważne przy dużych prędkościach pracy maszyn.
Jako Temas Grup Export Partners specjalizujemy się w pomaganiu firmom w odniesieniu sukcesu na globalnym rynku poprzez pozyskiwanie nowych klientów eksportowych, tworzenie potencjalnych klientów oraz rozwijanie strategii eksportowych. Nasze starannie zaprojektowane usługi zapewniają, że nasi cennie klienci doświadczają unikalnych i skutecznych rozwiązań. Dzięki naszemu doświadczeniu w zakresie odp...
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Makaron jest wolny od glutenu, skrobi pszennej, laktozy, mleka, jajek oraz środków konserwujących. Ma naturalny smak i zawiera dużo błonnika. Bez GMO. Produkt ten jest polecany dla osób z alergiami pokarmowymi, celiakią lub na diecie bezglutenowej. Waga: 300 g...
Wielka Brytania, London
... najwyższej, pierwszej i drugiej klasy. Grupa B: wykonany z mąki pszenicy miękkiej szklistych najwyższej i pierwszej klasy. Grupa C: wykonany z mąki pszennej do pieczenia najwyższej i pierwszej klasy. Twarde odmiany pszenicy mają wyższą zawartość glutenu i niższą zawartość skrobi niż pszenica miękka. Makaron z nich ma niższy indeks glikemiczny. Stopień ugotowania makaronu może się różnić w zależności od jego rodzaju i lokalnych tradycji. #makaron #spaghetti #makaroniki #wermiszel #mąka...
... wyłącznie z mieszanki mąki pszennej i żytniej, oleju rzepakowego, wody, soli, bez jakichkolwiek dodatków czy glazury w jakości bio-wegańskiej, są zatem wszechstronnie użyteczne - nieporównywalne z szybko rozmiękającymi waflowymi miseczkami, niejadalnymi miseczkami z kukurydzy lub skrobi ziemniaczanej, talerzami z otrębów pszennych.
Na naszej stronie można uzyskać informacje na temat rodzajów skrobi, ich pozyskiwania i zastosowania. Można również skontaktować się z naszym zespołem sprzedaży w sprawie cen naturalnej skrobi kukurydzianej, ziemniaczanej, pszennej oraz gomajelu i kwestii technicznych. Nasza firma, z doświadczeniem sięgającym pół wieku, została założona w 1960 roku pod nazwą Başar Ticaret Refik Tarakçı, będąc jednym z kamieni milowych w tureckiej gospodarce. W 1982 roku zmieniła nazwę na Başar Ticaret Ve Gıda Sanayi A.Ş. i kontynuuje działalność z tą samą pasją i celem, co w dniu założenia.
... efekt pieczenia. Wyjątkowo smaczne chleby i mieszanki są "Wolne od wypieków" z najlepszym #BROTGEFUEHL™. Nasze produkty są wszystkie wegańskie, bezglutenowe, bez pszenicy, skrobi pszennej, soi, laktozy, lupiny, konserwantów. Dostawca dla klasycznego handlu detalicznego i konsumentów końcowych.