Niemcy, Heidelberg
...Smak pieczonego mięsa to mieszanka przypraw, która zapewnia bogaty, wytrawny smak przypominający wolno pieczone mięsa. Idealna do dodawania głębi sosom, zupom i daniom wegetariańskim. Nie zawierająca produktów pochodzenia zwierzęcego, ten 100% roślinny aromat jest odpowiedni do przepisów wegańskich. Jego gotowane i pieczone nuty wprowadzą pełnię i typowe smaki do wielu przygotowań.
...Pokruszona czerwona papryka to popularna przyprawa znana z różnych poziomów ostrości, od łagodnej do ekstremalnie pikantnej. Jest używana w gulaszach, zupach i daniach z fasoli, a także jest podstawowym składnikiem kuchni hiszpańskiej. Czerwona papryka wzbogaca smak gulaszy, sosów i zup na bazie pomidorów oraz jest stosowana w orientalnych daniach z makaronem. Aby zachować jej moc, pokruszoną czerwoną paprykę należy przechowywać w szczelnych pojemnikach, z dala od światła i wilgoci.
Niemcy, Bad Bramstedt
...Majeranek wędzony nadaje kiełbasie thuringijskiej jej niepowtarzalny smak. Jako zioło do kiełbas, majeranek idealnie nadaje się do przyprawiania mięsnych potraw, takich jak pieczenie, dania z mielonego mięsa czy grillowane steki. Użyj delikatnego, ale pikantnego aromatu ziół, aby przyprawić sosy do pizzy i pizzę lub grillowane warzywa. W połączeniu z oliwą z oliwek, odrobiną czosnku i ziołami...
Portugalia, Santarém
... solony Monte Safira jest dowodem na zaangażowanie marki w zachowanie tradycyjnych portugalskich smaków. Niezależnie od tego, czy używany jest w gulaszach, zupach, czy jako samodzielne danie, ta solona wieprzowina dodaje głębi i bogactwa każdemu posiłkowi. Doświadcz autentycznego smaku Portugalii z boczkiem solonym Monte Safira, produktem, który ucieleśnia zaangażowanie marki w jakość i tradycję.
Niemcy, Bad Bentheim
...witaminy z grupy B, przeciwutleniacze (antocyjany), białko i błonnik. Jej wysoka zawartość białka i błonnika sprawia, że jest doskonałym zamiennikiem mięsa, z wielką zaletą równomiernego rozkładu węglowodanów. Czarna fasola dobrze sprawdza się w daniach wegetariańskich, zupach lub jako zamiennik brązowej fasoli.
ufs.country_names.RU, Moscow
... gotowania, a smak znanych produktów zyska zupełnie nowy, pikantny aromat. Laur jest niezastąpiony w sosach oraz do konserwacji warzyw i mięsa. Zastosowanie Zastosowanie w zupach, sosach, marynatach, daniach mięsnych, drobiowych i dziczyźnie, pieczeniu. Smak Pikantny, gorzkosłodki Wartość odżywcza na 100 g. Białka (g / 100g)… 7,5 Tłuszcze (g / 100g)… 8,5 Węglowodany (g / 100g)… 49,0 Wartość energetyczna (kcal / 100g)… 300,0...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play