Francja, Luitré-Dompierre
... Państwu produktów najwyższej jakości, przy jednoczesnym przestrzeganiu rygorystycznych norm bezpieczeństwa żywności. Nasze zaangażowanie w jakość skłania nas do wyboru mięs pochodzących wyłącznie z Francji i Unii Europejskiej, dostępnych w opcjach świeżych i mrożonych. Dążymy do budowania trwałych relacji z naszymi partnerami, oferując rozwiązania dostosowane do ich specyficznych potrzeb...
Belgia, Mouscron
Horemeat jest firmą zajmującą się importem i eksportem certyfikowanych mięs, z siedzibą w Belgii, na Marché International Mouscronnois. HOREMEAT oferuje szeroki wybór wyjątkowych mięs oraz wysokiej jakości foie gras. Importujemy mięso irlandzkie od grupy Dawn Meats i zajmujemy się jego krojeniem oraz porcjowaniem dla sektora Horeca. Naszymi klientami końcowymi są hurtownicy i restauratorzy...
Belgia, Aubel
G H L GROUPE jest hurtownią mięsa, która oferuje różne produkty, takie jak mięsa (wołowina, wieprzowina, cielęcina, jagnięcina) przetwarzane na różne sposoby (mięsa krojone, mielone) i w różnych formach (fondue, świeże, mrożone). Firma, znana również jako Jean Gotta, posiada różne marki związane z konkretnymi projektami i potrzebami: l’Equilibrium (mięso przetworzone w celu uzupełnienia...
Belgia, Bruxelles
Van Engelandt w Anderlechcie to hurtownik mięsny, który posiada własny sklep, co umożliwia klientom indywidualnym bezpośredni zakup mięsa po cenach hurtowych. Dysponujemy również własnym warsztatem, w którym wykwalifikowani rzeźnicy kroją i pakują mięso zgodnie z zasadami sztuki. Wybór jest szeroki: mięso jagnięce, wołowe, końskie, bawołowe, wieprzowe, cielęce, dziczyzna i drób, kilka specjałów wędliniarskich oraz szeroki asortyment wysokiej jakości produktów mrożonych, takich jak mięso egzotyczne i jagnięcina z Nowej Zelandii.
Francja, Rungis Cedex
Specjalista w handlu świeżym mięsem i podrobami wołowymi, cielęcymi, jagnięcymi i wieprzowymi, a także w mięsie wołowym z całego świata oraz mięsie wyjątkowym.\nOferujemy ofertę dostosowaną do naszych klientów, aby jak najlepiej zaspokoić potrzeby rzeźników, wędliniarzy, catererów, dużych sieci handlowych i gastronomii.\nDzięki ścisłej współpracy z naszymi dostawcami, nasi klienci korzystają z gwarantowanej świeżości i wyjątkowej jakości produktów.\nStrategiczna lokalizacja na rynku krajowym (MIN) w Rungis pozwala nam na codzienne dostarczanie do całej Francji.
Francja, Rungis Cedex
Grupa Ovimpex jest wiodącym graczem w handlu, cięciu i pakowaniu mięsa wołowego i owczego od 1964 roku. Specjalizujemy się w imporcie mięsa głównie z Europy. Nasza siedziba znajduje się w Rungis, ale mamy zasięg krajowy. Grupa OVIMPEX: OVIMPEX - DHUMEAUX - PRESTIMPEX - VIANOV - MVS Mondial Viande Service - OVIMPEX DISTRIBUTION - APA Alpes Provence Agneau. Nasze produkty: jagnięcina w tuszy, cięcie jagnięciny, cięcie baraniny, wołowina w tuszy, cięcie wołowiny, kawałki jagnięciny, cielęcina w tuszy, cięcie cielęciny, baranina w tuszy.
Belgia, Wayaux (les-Bons-Villers)
... handlowym i kilku restauracjom. Aby zapewnić naszym zwierzętom jak najmniejszy stres i umożliwić nam kontrolowanie całego procesu produkcji, sami przewozimy nasze zwierzęta do rzeźni. Po dokonaniu uboju w naszych warsztatach dostarczamy produkty za pomocą naszej własnej floty chłodni. Zarządzamy całym procesem od A do Z...
Belgia, Antwerpen
Derycker Daniël rozpoczął działalność w 1972 roku jako hurtownia mięsa. W latach 90-tych do asortymentu dodano mrożone produkty rybne. Derycker oferuje szeroki asortyment świeżego mięsa: wołowina, wieprzowina, jagnięcina, dziczyzna i drób, a także mrożone mięso i mrożoną rybę: filety rybne, obrane krewetki, krewetki królewskie i scampi.
Francja, Rungis Cedex
... ma tajemnic dla EUROVOLAILLES, który oferuje foie gras wysokiej jakości. W EUROVOLAILLES jakość jest najważniejsza, z bardzo szeroką gamą i licznymi referencjami: drób wiejski i kawałki Label Rouge z Zachodu i Orleanu, perliczki i kawałki z Landes lub Normandii, piersi z kaczki z Gers, kaczki z Loué oraz gołębie duszone lub imperialne. Nie zapominając o kilku specjalnościach, które wyróżniają firmę, takich jak koźlę, jagnięcina Label Rouge. Tradycyjne rzemiosło i tradycja dla kapona z suchym piórkiem. Możliwość dostawy.
Francja, Rungis
GRG SA - Hurtownik mięsa rzeźniczego na MIN w Rungis od 1984 roku. GRG SA jest największą strukturą rzeźniczą na rynku. Wołowina, cielęcina, jagnięcina, wieprzowina, podroby, w tuszy lub pakowane w mięso bez kości i próżniowo, znajdziesz wszystkie główne kategorie mięs. Niezależnie od tego, czy Twoi klienci szukają produktu wyjątkowego, czy też dużych ilości w niskiej cenie, dostosowujemy się do...
Belgia, Stembert
PG Vian oferuje ogromny wybór produktów (kilka tysięcy). Ta szeroka gama pozwala najlepiej zaspokoić potrzeby naszych klientów. Dlatego PG Vian najpierw zaprasza do zapoznania się z rodzinami swoich produktów. Na życzenie: wędliny, wołowina, cielęcina, wieprzowina, drób, jagnięcina, mięso zagraniczne oraz dziczyzna w sezonie. Gdy już wybierzesz wysokiej jakości produkt na miejscu, nasza...
Nasza szeroka gama produktów pozwala naszym klientom cieszyć się szczęściem produktów, które dostosowaliśmy do doświadczenia roku 1998 - Wołowina - Jagnięcina - Kurczak...
Francja, Ploeren
Niezależne rzemieślnicze MŚP, specjalizujące się w sprzedaży świeżych mięs i ich porcjowaniu dla instytucji. Mięsa pochodzenia FRANCJA wyłącznie (z wyjątkiem jagnięciny). Krótkie łańcuchy dostaw w przypadku wołowiny, cielęciny i wieprzowiny. Mięsa bezpośrednio z francuskich rzeźni. Handel drobiem i wędlinami (pochodzenie Francja). Dostawa realizowana przez nas na terenie całej BRETAGNI. Udział w przetargach publicznych. Referencje w grupach gastronomii zbiorowej i grupach zakupowych.
Hiszpania, Valladolid
Vaya Lechazo, sklep internetowy, w którym znajdziesz najlepsze mięso z lechazo i najwyższej jakości. Oferujemy ponad 100 produktów, w tym lechazo IPG, produkty świeże, przetworzone, wędliny, konserwy oraz zestawy stworzone dla Twojej wygody. Jesteśmy specjalistami w dziedzinie lechazo i mięsa najwyższej jakości. Teraz jednym kliknięciem możesz cieszyć się najlepszym mięsem w swoim domu. Sukces...
Francja, Saint-Viance
... markami, siła Viandes de Corrèze wynika z regularnego partnerstwa między różnymi uczestnikami branży mięsnej. Bliskość do hodowców oraz bezpośredni kontakt z terenami wiejskimi pozwala na rozwijanie produktów wysokiej jakości, które odpowiadają potrzebom klientów. Viandes de Corrèze zdecydowało się na zaopatrzenie w 100% z Francji, głównie z Limousin. Viande de Corrèze cieszy się posiadaniem zespołu składającego się z pasjonatów mięsa i jakości. Cięcie i przygotowanie mięs odpowiada na specyficzne potrzeby tradycyjnych rzeźni, hurtowników, GMS oraz gastronomii zbiorowej.
Włochy, Messina
Wołowina, wieprzowina, jagnięcina Drób, jaja, wędliny i sery...
Turcja, Aksaray
Francja, Bordeaux
Handel drobiem, jajkami, produktami grillowymi i wygodnymi, kiełbasą drobiową, kiełbasą suszoną, pasztetami, makaronami, dziczyzną i jagnięciną.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play