Belgia, Waterloo
...Stek Ancho Entrecote Lomo Alto Noix D'Entrecote Entrecote Pochodzenie: Argentyna, Urugwaj, Brazylia, Australia, Irlandia i Polska Temperatura przechowywania: Chłodzone -1º/+2º i mrożone -18º Gatunek: Bydło Jakość: Wołowina wysokiej jakości Termin przydatności: Chłodzone 120 dni / Mrożone 18 miesięcy Rasa: Angus / Hereford Waga na sztukę: 2 do 3,8 kg Kaliber: 2 do 2,5 i +2,5 kg...
Rumunia, Botosani
Doly-Com Distributie SRL to wiodący producent przetwórstwa mięsa w Rumunii, z siedzibą w Botoszany, Rumunia. Jest to jeden z największych zakładów ubojowych dla bydła, owiec oraz zakład rozbioru wieprzowiny, wołowiny i jagnięciny/baraniny. Firma ma zdolność uboju 60 000 sztuk rocznie oraz zdolność produkcyjną wynoszącą 2 672 ton tygodniowo, zajmując 7 477,65 m². Jesteśmy certyfikowani jako jeden z...
Francja, Les Pavillons-Sous-Bois
NSA HALAL to hurtownik działający w sektorach: artykułów spożywczych, mrożonek, mięs, napojów, wędlin, a także w produktach higienicznych. Firma NSA HALAL jest również obecna w sektorach i stowarzyszeniach przedsiębiorstw przemysłowych. Oferujemy szeroki asortyment produktów, zawsze w bardzo atrakcyjnych cenach i z przewagą nad konkurencją. NSA HALAL jest również obecny jako hurtownik artykułów ...
Francja, La Garde
... z kością, Ribeye z kością, Żebra wiejskie bez kości, Stek strip bez kości, Londyńska pieczeń z dolnej części, Pieczeń z dolnej części, Ribeye w stylu szefa kuchni, Punkt brisket, Pieczeń z ramienia chuck, Chuck tender, Pieczeń z krzyżowej części, Filet mignon, Pieczeń z udźca, Krótkie żeberka, Primal shank, Flap z udźca, Filet strip, Pieczeń z polędwicy, T-bone, Cały brisket, Stek z górnej części...
Turcja, Afyonkarahisar
... (w tym specjalne mięso z polędwicy, stek, ribeye, pieczeń wołowa itp.), tłuszcz: tłuszcz sieciowy, przyprawy: prawdziwy czosnek (nie czosnek w proszku), starannie dobrane przyprawy, sól kamienna i naturalne jelita zwierzęce, oprócz tego nie używa się żadnych dodatkowych produktów, sztucznych ani syntetycznych dodatków. Zapraszamy do skosztowania naszego sujuka, aby przekazać dziedzictwo naturalnego smaku przyszłym pokoleniom, pozostawiając niezatarte wrażenie w Twoich ustach.
Austria, Sankt Margarethen Im Lavanttal
Stek Wagyu, niezależnie od tego, czy jest to Entrecôte, Ribeye czy Filet, to premium wołowina, która nie ma sobie równych. Poniżej chcielibyśmy krótko przedstawić naszą austriacką firmę rodzinną. Dowiedz się wszystkiego o bydle Wagyu i dlaczego warto spróbować tego wyjątkowego steku. Firma rodzinna wagyu-lavanttal rodziny Darmann znajduje się w pięknym Kärnten w Austrii. Gospodarstwo górskie rodziny Darmann od dawna jest wierne tradycji. Hodują tutaj wyjątkowe bydło Wagyu i oferują również wiele innych doskonałych rodzajów mięsa tej rasy bydła.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play