...Dr. Paul Lohmann® oferuje sukcynian sodu-6-wodny w postaci proszku oraz roztworu w jakościach Food/Pharma oraz chemicznie czystej. W zastosowaniach biofarmaceutycznych jest używany jako bufor pH w mediach hodowlanych komórek. W branży spożywczej stosowany jest jako substancja aromatyzująca. W zastosowaniach przemysłowych wykorzystywany jest jako stabilizator do kąpieli galwanicznych, jako...
Hiszpania, El Puntal (murcia)
... złożoność produktów. Dodatkowo, metyl eugenol ma zastosowanie w przemyśle spożywczym jako substancja smakowa w różnych produktach spożywczych i napojach. Jednak z powodu obaw o jego bezpieczeństwo w dużych ilościach, jego stosowanie jest regulowane w wielu regionach. W badaniach naukowych analizowane są jego właściwości bioaktywne, w tym działanie przeciwdrobnoustrojowe i przeciwutleniające, co zwiększa jego znaczenie w dziedzinie chemii i biologii. CAS:93-15-2 POJEMNIK:5kg. 25kg. 200kg. IBC...
...Oleje absolutne są produkowane przez ekstrakcję rozpuszczalnikową. Absoluty rozpuszczają się w alkoholu i olejach stałych, ale nie w wodzie. Jak sama nazwa wskazuje, ekstrakcja rozpuszczalnikowa powoduje, że substancje takie jak eter naftowy przechodzą przez przygotowane części roślin. Rozpuszczalnik jest następnie odparowywany, pozostawiając mieszankę wosków i oleju. Nazywa się to "konkretem". Po usunięciu wosków pozostaje wysoko aromatyczna, intensywnie silna substancja znana jako absolut.
Francja, Mietesheim
...Wyrazista, ale delikatna, ta lekko pikantna musztarda z pełnym smakiem papryki Espelette jest bardzo aromatyczna. Prawdziwy sukces jako dodatek do mięs białych i czerwonych, a nawet ryb pieczonych w folii. Doskonała do wzbogacania sosów, vinaigrette, majonezów… oraz do marynowania mięs do grillowania. Składniki: Woda, nasiona gorczycy, ocet, koncentrat pomidorowy (pomidor, sól, substancja zakwaszająca: kwas cytrynowy E330), sól, cukier, proszek z papryki Espelette (1,3%), konserwant: bisulfid sodu. Dostępna również w wiadrze 1,1 kg.
Francja, Bourgbarré
...Znana od czasów starożytnych, cynamon jest aromatyczną substancją roślinną pochodzącą z wewnętrznej kory cynamonowca. Jego pierwotna forma przypomina małe rurki, ale często spożywa się go w postaci mielonej. Bardzo ceniony za swój aromatyczny smak, jest również bogaty w przeciwutleniacze korzystne dla zdrowia.
Grecja, TRIPOLI
... "origan", sięgająca starożytnych czasów, w połączeniu z "oros" i "Ganos" (tłumacząc na górę i radość w języku greckim), doskonale oddaje jego naturalną skłonność do wysokich wysokości w regionie Morza Śródziemnego. Korzyści w skrócie: ● Aromatyczna potęga o działaniu przeciwdrobnoustrojowym, przeciwgrzybiczym i bakteriobójczym. ● 12 razy więcej przeciwutleniaczy niż pomarańcza i 42 razy więcej niż jabłko. ● Bogate w witaminy A, C, E i K, a także błonnik, kwas foliowy, żelazo, magnez, witaminę B6, wapń i potas. Skontaktuj się z nami teraz, aby uzyskać więcej informacji o naszych ziołach!

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play