Łączymy produkty, wiedzę i możliwości dzięki naszym trzem lokalizacjom w Niemczech. Wszystko jest możliwe - z najnowszą technologią.
Najwyższej jakości orzechy są u nas przetwarzane na typowe preparaty: mielone, wiórki, słupki, pasta, kasza, prażone, solone, naturalne, a także karmelizowane lub w formie krokantu.
Ponadto jesteśmy specjalistami w pakowaniu – zarówno dla handlu detalicznego i hurt...
... wielu odmian limonek, z combavy.
EFEKTY KORZYSTNE
Chociaż zawiera mniej witaminy C niż cytryna, limonka jest doskonałym źródłem kwasu askorbinowego. 100 g limonki dostarcza około 35% zalecanej dziennej wartości. Miąższ i skórka limonki zawierają polifenole i terpeny, które poprawiają stan metaboliczny i hamują powstawanie nowotworów.
W KUCHNI
Sok z limonki w kuchni można wykorzystać do marynowania kurczaka. Skórka limonki może być używana do ciast, muffinów lub kruchego ciasta na tarty.
...
- Może być używana przed lub po pieczeniu
- Może być mieszana z różnymi rodzajami śmietany, aby poprawić teksturę i smak
- Łatwa do rozsmarowania lub dekorowania
Karmel, kakao, cytryna, mocha, pomarańcza, wanilia i yuzu. Niekonwencjonalne warianty dostępne na życzenie. Na przykład: borówka, karmel, cappuccino, cynamon, żurawina, crème brûlée, Dulce De Leche, lawenda, limonka, mango, ananas, pistacja, malina, Tiramisu i wiele innych.
...Maślany, rozpływający się spód tarty w wybranym kształcie 3D, pokryty dżemem lub pastą. Smaki: malina, cytryna, truskawka, pomarańcza, morela, pasta czekoladowa lub orzechowa. Inne smaki dostępne na życzenie.