Francja, Boulogne-Sur-Mer
...Ręczna obieraczka, która dostosowuje się do wszystkich rodzajów ryb o cienkiej lub głębokiej skórze: ryby płaskie (dorsz, skrzydlica itp.) oraz duże filety świeżej lub wędzonej ryby (pstrąg, łosoś itp.). Dostępna w 2 wersjach: - z ostrzem (V358L) - lub tylko z uchwytem do obierania (V358S). Regulacja grubości jest możliwa w maszynie V358L dzięki uchwytowi umieszczonemu z boku maszyny...
Francja, Ham
... komponuje się z rybą, podczas gdy lubczyk oferuje smak zbliżony do kostek bulionowych, wprowadzając pyszną złożoność do Twoich wywarów i sosów. Tymianek natomiast pobudza kubki smakowe swoim aromatycznym i lekko pikantnym smakiem. Dodaj naszą Mieszankę Ryb do swoich potraw i wyrusz w kulinarną podróż na pełne morze. Pomysł na przepis: Rybne papiloty z morskimi ziołami Składniki: 4 filety rybne (merlu, dorsz, dorada, łosoś, według wyboru) 1 cytryna, pokrojona w plasterki Kilka gałązek kopru Sól Referencja: AR802018 Ean13: 3760306802018...
Włochy, Forlì
... jest bogate w błonnik, minerały i witaminy. Nie wymaga namaczania: wystarczy przepłukać je pod bieżącą wodą, aby usunąć ewentualne zanieczyszczenia, a następnie gotować w wodzie (proporcja: jedna część zboża do dwóch części wody) przez około 30-40 minut. Po zakończeniu gotowania zaleca się odczekać dziesięć minut przed przyprawieniem, aby dobrze wchłonęło wodę. Może być również gotowane na parze lub prażone. Może być używane jako główny składnik w sałatkach, dodatkach lub do przygotowywania smacznych potraw z ryb lub warzyw.
Francja, Descartes
... świeżych ryb. Łosoś wędzony ekologiczny Posiadamy certyfikat Ecocert od 2004 roku na świeży filet z łososia, wędzonego całego i krojonego ekologicznego, a także na wędzonego całego i krojonego ręcznie. Pochodzi z łososia szkockiego, irlandzkiego lub norweskiego. Łosoś marynowany w koperku Ten łosoś jest powoli marynowany w temperaturze 0°C, do którego dodajemy drobno posiekany koperek.