Rumunia, Botosani
...Polędwica to najcenniejszy kawałek mięsa. Składa się z miękkiej, delikatnej i soczystej tkanki mięśniowej. Jedną z najczęstszych procedur jest dojrzewanie przez 2-7 dni, w zależności od wieku zwierzęcia, aby była gotowa do smażenia na grillu. Jednocześnie mięsień ten wykorzystuje się do przygotowania tournedos, medalionów lub filet mignon.
Belgia, Bruxelles
...La Babine to popularny wybór dla miłośników mięsa, oferujący delikatną teksturę i bogaty smak, które podnoszą walory Twoich ulubionych potraw. Ta babina jest starannie wybierana ze względu na jakość i świeżość, co gwarantuje wyjątkowe doświadczenie kulinarne. Jest idealna do grillowania, pieczenia i potraw duszonych. Dostępna w różnych rozmiarach, La Babine jest doskonała zarówno dla kuchni...
Wielka Brytania, Sheffield
... rysunków technicznych. Zastosowania tych typów ostrzy mogą obejmować krojenie ryb, łamanie mięsa, cięcie mięsa, ubój zwierząt, przycinanie mięsa, skórzenie ryb, krojenie mięsa oraz przetwarzanie drobiu na całej linii produkcyjnej.
Hiszpania, Navarra
...Kanal cielęcy limuzyński, waga około 380 kg. urodzony i wychowany w dehesie w Estremadurze (Hiszpania). Klasyfikacja mięsa E/U. Mamy przednie części, łopatkę i żeberka. Możemy eksportować do każdego kraju. Wszystkie nasze zwierzęta są ubojowane zgodnie z rytuałem halal. Certyfikowane przez instytut halal w Kordobie (Hiszpania)...
...WYposażenie RZEŹNI - PRZETWÓRSTWO MIĘSA - Wózki z hakami do uboju owiec i kóz przeznaczone są do użycia na rurkowej szynie o średnicy Φ60. Wózek wykonany jest z odlewanego aluminium specjalnie przetworzonego w celu maksymalnej odporności na wilgoć. System zaczepu (pierścień) wykonany jest ze stali nierdzewnej A304L. Ruch odbywa się za pomocą rolki ze stali ocynkowanej na gorąco oraz dwóch wysokiej jakości i wytrzymałości łożysk ze stali nierdzewnej 6001RS, co ułatwia transport tuszy.
Francja, Charvieu Chavagneux
PROFIL EXPORT tożsamość rodzinna z siedzibą w Isère, specjalizująca się w cięciach koni, produktach przetworzonych z koni i przetwórstwie mięsa końskiego. Hodowla koni, ubój koni, odkostnianie, cięcie koni, przetwarzanie mięsa końskiego, pakowanie próżniowe, w tackach, luzem, w puszkach, dystrybucja. Opanowanie całego łańcucha dostaw koni we Francji. CERTYFIKACJA IFS w naszym zakładzie produkcyjnym, aby zapewnić naszym klientom produkty o najwyższym bezpieczeństwie żywnościowym. Dostosowanie do potrzeb naszych klientów, opracowywanie produktów specyficznych z odpowiednimi specyfikacjami.
Ubojnią zwierząt rzeźnych w Starych Kobiałkach zarządza Bożena Kebej. Od początku działalności w 1992 roku zajmujemy się profesjonalnym ubojem bydła, skupem żywca oraz sprzedażą mięsa. Oferujemy najwyższej jakości mięso wołowe i cielęce. Prowadzimy także sprzedaż m.in. ćwierci wołowych i podrobów, tłuszczów, półtusz, tusz cielęcych czy mięsa wołowego w elementach. Działamy w oparciu o wdrożony system HACCP.
... mięsa kulinarne. Produkcja odbywa się w trzech zakładach: Zakład Produkcyjny Chybie - gdzie odbywa się produkcja kiełbas, bloków, salcesonów i innych. Potencjał produkcyjny osiąga 50 ton dziennie. Zakład Produkcyjny Czerwionka-Leszczyny - gdzie odbywa się produkcja parówek i produktów typu convenience takich jak nuggetsy czy cordon bleu. Potencjał produkcyjny osiąga 120 ton dziennie Ubojnia...
Szwecja, Johanneshov
...wyspecjalizowanej pomocy dla dostawców rolnych, wytycznym dotyczącym organizacji, stowarzyszenia i rozwoju, a także projektom związanym z hodowlą zwierząt, żywieniem i poprawą jakości poprzez hodowlę. Specjalizujemy się w: -Ubój -Rozbiór -Hamburgery -Produkcja żywności koszernej -Produkcja żywności halal -Przechowywanie w chłodni -Przechowywanie w zamrażarce -Przetwarzanie produktów ubocznych...
Francja, Bourg En Bresse
CONTINENTAL DESOSS to firma z siedzibą w Bourg-en-Bresse, w departamencie Ain. Firma świadczy usługi uboju zwierząt, cięcia, odkostniania, czyszczenia i pakowania wszystkich rodzajów mięsa: mięsa wołowego, wieprzowego, drobiowego,... Nasz zakład cięcia i pakowania zapewnia precyzyjną pracę, aby zagwarantować mięso wysokiej jakości. Nasze mięso jest wysyłane na cały teren Francji, a także...
Belgia, Fleurus
... uczestniczenia w uboju oraz odwiedzenia naszych warsztatów, aby zobaczyć proces rozbioru. Nasi klienci mogą więc upewnić się, że ubój odbywa się zgodnie z zasadami rytualnymi. Nasz zespół składa się z 20 osób. Zespół rzeźników przetwarza dziennie około 40.000 kg. Posiadamy zamrażarkę, która pomieści około 1870 palet. Naszymi priorytetami są mięso wołowe, cielęce, jagnięce i drobiowe.
Rumunia, Sebes Jud.alba Iulia
... własnych strusi. Zdrowe pisklęta uzyskuje się z wylęgu. Strusie są karmione naturalnym paszą produkowaną na naszej farmie. Ubój i pakowanie mięsa odbywa się w higienicznie bezpiecznych warunkach w naszej rzeźni. Mięso strusia jest uważane przez wielu ekspertów za mięso przyszłości, jest to mięso czerwone, wysoko cenione przez dietetyków za swoje cenne właściwości odżywcze oraz niską zawartość tłuszczu i...
Belgia, Tienen
... zwierzęta są przez nas starannie wybierane, a my kontrolujemy, czy ubój odbywa się w sposób odpowiedzialny. Nasi wykwalifikowani rzeźnicy dbają o jakość i bezpieczeństwo żywności. Wszystkie nasze produkty są dostarczane do Państwa przez nasze chłodnie. Może to być w regionie Tienen, ale także daleko poza nim. Hurtownia mięsna Jos Leemput to firma, której można zaufać w kwestii doskonałej obsługi. Masz pytania? Skontaktuj się z nami teraz, a szybko otrzymasz odpowiedź.
... kiełbasy ardeńskie, wszystko jest wytwarzane w nowoczesnych warsztatach spełniających normy CEE. Nasze wysokiej jakości mięso wieprzowe, pochodzące z rolnictwa ekologicznego, dostępne jest pod markami Ardenne BIO, Porc Fermier oraz Porc Plein Air. Dostarczamy również producentom, którzy mogą wykorzystać mięsa z naszych trzech sektorów.
... niskim stresie, wykluczenie dodatków podczas przetwarzania – wszystko to prowadzi do szczególnie wysokiej jakości mięsa, w którym dominują delikatność, soczystość, czystość i nieskażony smak. Obecnie produkujemy indyki i kurczaki zgodnie z uznawanymi wytycznymi ekologicznymi na licznych farmach Związku Przedsiębiorstw Ekologicznych w Niemczech i Austrii. Naszym celem jest utrzymanie równowagi między człowiekiem, zwierzętami a środowiskiem. Od wielu lat współpracujemy z niezawodnymi partnerami w dziedzinie hodowli, tuczu, uboju i rozbioru.
Włochy, RONCONE
Transport, Ubój, Przetwarzanie mięsa.
Rumunia, Suceava
... porównaniu do rynku pracy w regionie, co doprowadziło do stworzenia zespołu pracowitego i chętnego do osiągania wyników zarówno na płaszczyźnie zawodowej, jak i materialnej. Wyposażenie techniczne fabryki w pełni odpowiada obowiązującym normom UE. Najnowocześniejsze maszyny i instalacje zapewniają ubój, rzeź i produkcję wędlin na najwyższym poziomie. Usługi oferowane Uboj zwierząt (ubój) – bydło, owce Sprzedaż tusz (bydlęcych, owczych) Przetwarzanie mięsa z własnej rzeźni (bydlęcego, owczego) Produkcja i sprzedaż wędlin Zlecenia na produkty rzeźnicze, przetwory i półprodukty pod własnymi markami klienta...
Francja, Sainte Luce Sur Loire
Nasza siła: znajomość wymagań naszej społeczności. Wszystkie produkty mięsne są wytwarzane z mięsa, którego uboju dokonano zgodnie z zasadami religijnymi, a mianowicie: ubój przeprowadza muzułmański rzeźnik. Ofiara spełnia specyficzne zasady dotyczące uboju halal. To właśnie na podstawie tych zasad wybraliśmy dla Państwa produkty, których śledzenie jest przejrzyste, jasne i zgodne z zasadami religijnymi. Orienthal Market to także oferta różnorodnych i innowacyjnych produktów halal.
Francja, Limoges
Firma COVILIM SA została założona w 1996 roku na terenie rzeźni w LIMOGES, w sercu kolebki rasy Limousine. Nasza działalność obejmuje ubój i sprzedaż świeżego mięsa młodych bydła (samców i samic), a także oczywiście 5. kwart i skór.
Hiszpania, Alcobendas-Madrid
... centralny magazyn znajdują się w Alcobendas. Jesteśmy dostawcami mięsa wieprzowego iberyjskiego. Produkty, które oferujemy, to: pluma, secreto i solomillo. A w produktach dojrzewających: jamón ibérico, paleta ibérica, presa embuchada, lomo embuchado, chorizo cular i salchichón cular. Jesteśmy zaangażowani w każdy etap procesu, od hodowli po sprzedaż i dystrybucję mięsa oraz produktów dojrzewających. Skontaktuj się z nami i zapytaj o nasze produkty i usługi. Nasza strona internetowa to www.navarretintoibericos.com...
Dania, Randers Soe
... najwyższa. Uboj odbywa się zgodnie z nowoczesnymi zasadami, zapewniającymi wysoki standard higieny. Duńska inspekcja weterynaryjna i przepisy prawne są jednymi z najsurowszych na świecie. To pomaga zapewnić wysoką jakość mięsa wołowego z Danish Crown.
Niemcy, Hockenheim
Ahir GmbH Dönerproduktion dostarcza niemieckiemu rynkowi jeden z niezbędnych elementów kuchni tureckiej - döner. I to przy użyciu nowoczesnych technologii produkcji oraz norm zdrowotnych. Staranna kontrola jakości i ubój zgodny z przepisami Halal gwarantują optymalny proces produkcji surowca w najsurowszych warunkach higienicznych. Ahir GmbH Dönerproduktion przetwarza codziennie ponad 10 ton...
Francja, St Pierre Sur Dives
EVA, Firma Przetwórstwa Mięsnego, specjalizuje się w uboju mięsa wołowego i owczego w pierwszym i drugim przetwarzaniu: z kośćmi i bez kości. EVA znajduje się w Dolnej Normandii w Saint Pierre sur Dives.
Francja, Saint-Brice-En-Cogles
ETABLISSEMENTS ABERA znajduje się pod adresem BP 14 Rue Victor Roussin Saint Brice en Cogles, 35460 Francja i jest przemysłem uboju i przetwórstwa mięsa wieprzowego. Licencjonowany rodzaj działalności: ubój świń, cięcie wieprzowiny, przechowywanie (chłodnia). Nasza firma oferuje usługi pakowania, mrożenia, wysyłki i obsługuje klientów na całym świecie, zapewniając elastyczną obsługę dla...
Włochy, Casale Litta
Ubój i przetwarzanie mięsa...
Włochy, Macomer
Hurt i Detal - Ubój Przetwórstwo Mięsa - Kiełbasy...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play