Francja, Soreze
... dodaniu trocin, jak w przypadku wędzenia na zimno. Wędzenie na zimno (aby nadać smak wędzenia i konserwować) odbywa się natomiast poprzez maksymalne ograniczenie wzrostu temperatury w wędzarni. W tradycyjny sposób wystarczy usunąć węgiel, który może służyć do zapalenia, gdy tylko trociny się spalą. Wędzenie na zimno jest ułatwione w tym modelu, ponieważ można wyjąć szufladę na trociny z wędzarni i...
Francja, Thiais
...Fumoir do żywności na gorąco do dużej produkcji, który doskonale łączy tradycyjne wędzenie w trocinach drzewnych z nowoczesną technologią: elektroniczne sterowanie, cyfrowe ustawianie i wyświetlanie temperatury.... Wyposażony w dużą komorę wędzarniczą ze stali nierdzewnej, mogącą pomieścić do 8 rusztów o wymiarach 900 x 660 mm do wędzonych produktów płaskich lub prętów z hakami do produktów do wieszania.
Francja, Vendin Le Vieil
Zakład Simon-Dutriaux, położony w pobliżu Lens w Pas-de-Calais, jest wynikiem fuzji dwóch firm: Simon, założonej w 1886 roku, początkowo specjalizującej się w produktach marynowanych, oraz Dutriaux, założonej w 1935 roku, która koncentrowała się na wędzeniu ryb. Dołączyliśmy do grupy Floridienne w 2008 roku. Ta belgijska firma zajmuje obecnie pozycję lidera na rynku europejskim i światowym w branż...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play