Włochy, Giuliano
Od ponad czterdziestu lat, Di Rosa jest punktem odniesienia w branży cukierniczej, oferując szeroką gamę produktów, które łączą włoską sztukę rzemieślniczą z pasją do jakości. Z ponad 200 artykułami gotowymi do eksportu na całym świecie, Di Rosa to nie tylko marka, ale gwarancja doskonałości i autentyczności. Nasza firma nie tylko dystrybuuje produkty wysokiej jakości, ale specjalizuje się również...
Włochy, Capo D'orlando
... Pyszne clementinki idealne na przekąski, soki, ciasto czekoladowe z nutą clementinek i koniaku, ciasto clementynkowe. Clementinki nadają się do różnych słodkich przepisów, ale również doskonale komponują się z owocami morza i innymi potrawami wytrawnymi. INFORMACJE ODŻYWCZE Clementinka Nova to owoc niskokaloryczny. Jedna clementinka zapewnia około 80% dziennego zapotrzebowania na witaminę C. Ponadto jest dobrym źródłem potasu, magnezu, wapnia i kwasu foliowego.
...Ręcznie robiony produkt piekarniczy bezglutenowy. Smaczne ciasto drożdżowe na bazie skrobi ziemniaczanej, cukru, skrobi kukurydzianej, chudego kakao, olejów roślinnych i masła. Smakując, można rozpoznać nuty karmelu, orzechów i przypraw, dzięki starannej i rygorystycznej obróbce, która zachowuje naturalną złożoność aromatyczną wysokiej jakości kakao. Dostępne w praktycznych porcjach jednorazowych po 35g w papierowych foremkach, idealnych do zabrania ze sobą na bogaty, smaczny przerywnik.
Antica Compagnia Siciliana, dynamiczna przemysł spożywczy, z siedzibą u stóp Etny, powstała z intuicji i woli grupy sycylijskich przedsiębiorców działających w branży cukierniczej, gastronomicznej, fast food oraz dietetycznej, którzy połączyli miłość do swojej rodzimej ziemi z wyraźną i nowoczesną wizją biznesową. To konkretny projekt, który wywodzi się z pomysłu pielęgnowanego od zawsze: produkow...
Włochy, Torino
Sperandri jest z pewnością jedną z najbardziej cenionych rzemieślniczych czekoladziarni w mieście Turyn. Specjalizuje się w produkcji gianduiotto ekstrudowanego, klasycznego cremino krojonego ręcznie oraz miękkiego torrone, wytwarzanych wyłącznie z orzechów laskowych z Piemontu IGP. Oprócz klasyków tradycji czekoladowej z Turynu, wśród wielu propozycji dla publiczności znajdują się ręcznie dekorow...
Nasza rzemieślnicza cukiernia produkuje tradycyjne klasyczne słodycze sycylijskie, takie jak cannoli z ricottą i cassata sycylijska, słodycze z świeżą ricottą, kremem, czekoladą, słodycze pistacjowe, słodycze z masy migdałowej, a także rzemieślnicze Panettoni i Colombe Pasquali. Oferujemy ograniczoną produkcję typowych sycylijskich słodyczy, dostępnych w rodzinnej cukierni, która przygotowuje wypi...
Włochy, Pretoro (ch)
...Laboratorium cukiernicze, które ściśle przestrzega zasad rzemiosła, stworzyło i zarejestrowało w Urzędzie Patentowym w Chieti ciasto "Torta del Lupo ...di Pretoro", na bazie ciemnej czekolady, czerwonego wina Montepulciano d'Abruzzo, czekolady gianduia i rumu. Termin przydatności do spożycia wynosi 5 miesięcy, przechowywać w temperaturze pokojowej maksymalnie 25°. Ciasto jest zapakowane w...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play