Włochy, Montoro
Raffael reprezentuje najlepsze produkty cukiernicze na bazie kasztanów, uzyskiwane zgodnie z dawnymi i szlachetnymi recepturami, z wykorzystaniem innowacyjnych metod i zaawansowanych technik, które zachowują niezmienione stare smaki najlepszej tradycji rzemieślniczej. Kasztany w produktach Raffael pochodzą z najlepszych obszarów produkcji we Włoszech: Piemont, Toskania, Lacjum, Kalabria, Kampania...
Włochy, Radicofani
... wygładza go i podgrzewa do temperatury 72°C. Po napełnieniu odpowiednich pojemników, ricotta jest przenoszona do komory schładzającej, aby w krótkim czasie obniżyć temperaturę do 2°C. Doskonała na surowo, lub bardzo smaczna z dodatkiem czekolady, cukru lub rumu. W kuchni może być używana do przygotowania pysznych ciast lub tart, a także pysznych dań wytrawnych, takich jak ravioli i cannelloni nadziewane ricottą i szpinakiem. Dostępna w termoskalowanej miseczce o wadze 0,150 kg w stałej wadze.
Włochy, Marciano Della Chiana
... przekształcaniu tradycji Piekarni Fabio i Gianni, jednej z najbardziej cenionych i renomowanych w prowincji Arezzo. Produkt jest zapakowany w eleganckie opakowanie cukierni, co czyni go idealnym również na prezent. Panzuppo występuje w kilku wariantach, a tym, co odróżnia ten Panzuppo od klasycznego, jest nasączenie ciasta, które wykonane jest z destylatu kawowego zamiast likieru winnego. Panzuppo Al Caffè Nero jest również bogato nadziewane kawałkami ciemnej czekolady zamiast rodzynek.
... różnych smakach (alkoholowe i bezalkoholowe... rum, limoncello, gianduja, nugat itd.) pokryte czekoladą o zawartości kakao min. 62% - 12 miesięcy - TARTUFI: trufle z ciemnej czekolady i orzechów, posypane kakao - 12 miesięcy - CROSTATA DI MELIGA (kukurydziana): pyszne ciasto z mąki kukurydzianej, które jest kruche i miękkie, nadziewane dżemem - 5 miesięcy - PASTE DI MELIGA (kukurydziane): wyśmienite...
... niewyobrażalnie FANTASTYCZNE. Ta wspaniała miejscowość otoczona zielenią, S. Arcangelo, składa się z wiosek, od których Bebba nadała nazwy swoim ciasteczkom. Przygotowujemy ciasteczka z winem likierowym, winem Boldrino, z kawałkami czekolady otulonymi cukrem trzcinowym, nadziewane karmelizowaną dynią, jabłkami i karmelizowanym rodzynkami, ciemną czekoladą oraz delikatnie wymieszaną kremową papryką, cantucci oraz nasze ulubione ciasteczko, klasyczny Frollino o mocnej, ale prostej skorupie, zwane właśnie IL SEMPLICIOTTO.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play