Włochy, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., obecny na rynku od czterech pokoleń, oferuje doskonałe jakościowo sery dojrzewające i świeże. Jesteśmy punktem odniesienia dla wielu europejskich firm w zakresie dostaw nie tylko Parmigiano Reggiano dojrzewającego od 12 do 60 miesięcy, ale także serów kozi i owczych z tradycji włoskiej. Jesteśmy również dostawcami typowych wędlin, takich jak salame, fiocchetto, mortadella...
Włochy, Radicofani
Produkcja Cacio di Pienza to tradycja, która ma bardzo stare korzenie i była przekazywana z pokolenia na pokolenie aż do dzisiaj. Producenci mleka zebrali się w Cooperativa di Cotignano, wykorzystując i zachowując typowe metody przetwarzania: pozyskiwanie mleka z wyjątkowymi aromatami nadawanymi przez zioła typowe dla pastwisk Val d'Orcia, wyrafinowane techniki dojrzewania i, przede wszystkim, szc...
Włochy, Martina Franca
Pioggia Store to włoska firma lider w produkcji i dystrybucji typowych produktów spożywczych z Apulii, z naciskiem na eksport na rynki międzynarodowe i sprzedaż hurtową. Dzięki starannemu doborowi surowców, pochodzących wyłącznie z lokalnych upraw i hodowli, gwarantujemy autentyczne i wysokiej jakości produkty. Nasza oferta obejmuje świeże sery, takie jak mozzarella di bufala, kremowa burrata, doj...
Włochy, Sizzano
...ODMIANA Greco Novarese 100% POŁĄCZENIE Niebieskie i dojrzałe sery Kremowe desery Wyroby piekarnicze KOLOR Bursztynowy AROMA Szafran i kwiaty rumianku Rodzynki, orzechy laskowe i kandyzowane owoce DOJRZEWANIE W drewnie od 2019 TEMPERATURA: 8-12 °C...
Włochy, Maruggio
...Głęboki czerwony garnet, zwarty Bukiet: Dżem borówkowy, tamarynd, nuty balsamiczne Smak: Pełny i okrągły z długim aromatycznym finiszem Temperatura podawania (Celsjusz): 16° - 18° C Zalecane: Pierwsze dania z sosem mięsnym, dziczyzna, pieczone czerwone mięsa, dojrzałe sery, grzyby.
Włochy, Sant'ilario D'enza
... typów. Oprócz standardowego Parmigiano Reggiano produkujemy Parmigiano Reggiano Biologico, ten certyfikowany jako „Prodotto di Montagna” oraz wreszcie „Solo di Pezzata Rossa Italiana”. Nasza gama serów jest szeroka i zróżnicowana: wśród najpopularniejszych DOP oferujemy Grana Padano i Pecorino Romano, proponujemy również sery świeże, takie jak mozzarella di bufala i burrata oraz sery...
Włochy, Aidone
... caciotte, sery dojrzewające czy po prostu mozzarella, które wyróżniają się autentycznością, smakiem i bezpieczeństwem higienicznym. Firma istnieje od ponad wieku. W duchu najwyższej tradycji, selekcjonuje najlepsze mleko z prowincji Enna i Sycylii, "wykorzystuje" czynnik klimatyczny do naturalnego dojrzewania tzw. "historycznych" produktów mleczarskich, szeroko rozpowszechnionych na rynku krajowym i europejskim. PRODUKUJEMY NAJLEPSZY SER SYCYLIJSKI.
Włochy, Vedelago
...Montegrappa, San Pio X i Neve del Grappa. Sery, produkowane z świeżego mleka dostarczanego codziennie przez lokalne gospodarstwa, oferowane są konsumentom w szerokim asortymencie: w całości, w półformie i ćwierćformie, 100, 300 i 400 g w stałej wadze. System samokontroli HACCP został wdrożony i jest gwarantowany. Upór i entuzjazm wszystkich współpracowników, profesjonalizm naszej kadry, dbałość o produkcję i dojrzewanie oraz umiejętność łączenia innowacji z poszanowaniem tradycji pozwalają nam produkować wyroby o wysokiej jakości.
Włochy, Avigliana
... MATURE Z BALSAMICZNYM OCETEM O WYJĄTKOWYM SMAKU, MAMY SERY NIEBIESKIE O WADZE 3 KG DOJRZAŁE W SOKU Z BORÓWEK ORAZ SZEROKI WYBÓR SERÓW I WĘDLIN Z TRUFLEM, RĘCZNIE ROBIONE KIEŁBASY, KTÓRE PO SPRÓBOWANIU NIGDY NIE ZAPOMNICIE, UNIKATOWE PRODUKTY, KTÓRE SĄ NASZĄ SIŁĄ, CAMEMBERT Z BAWOLEGO I KOZIEGO MLEKA, ŚWIEŻE SERY O UNIKALNYM SMAKU ORAZ WSZYSTKIE SERY I SZYNKI DOP Z WŁOCH, NIE WAHAJCIE SIĘ SKONTAKTOWAĆ Z NAMI W CELU UZYSKANIA DALSZYCH INFORMACJI.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play