Włochy, Fidenza
... od 30 do 1.000 kg/godz. z automatycznymi prasami ekstruzyjnymi w trybie ciągłym, połączonymi z instalacjami do suszenia statycznego w niskiej temperaturze lub suszenia w trybie ciągłym. Linia Multipla, jedna instalacja do produkcji makaronu krótkiego, długiego, węzłów, lasagne i specjalnych formatów (paccheri, lumaconi, cannelloni, pastine, quadrucci, farfalle, lasagne faliste i festonate itp...
Włochy, Orbassano
PASTA GIRARDI to rzemieślnicza firma zorganizowana w Piemoncie, specjalizująca się od 1997 roku w codziennej produkcji świeżego makaronu, ravioli, lasagne oraz wysokiej jakości dań gourmet gotowych dla profesjonalistów z branży spożywczej (HORECA) oraz do sprzedaży detalicznej, zarówno niezależnej, jak i zorganizowanej. Każdy nasz produkt jest efektem stałej uwagi poświęconej badaniom i selekcji...
Włochy, Carasco
...Studio i budowa maszyn oraz instalacji do produkcji makaronu świeżego, suchego, nadziewanego, ravioli, agnolotti, gnocchi, chicche, malfatti itd. Maszyny do makaronu, ekstrudery, walcarki, wałkownice, raviolarki, gnoccatrici oraz inne rodzaje maszyn do produkcji makaronów spożywczych o wydajności od 5 do 200 kg/h. Automatyczne gotowniki do makaronu oraz stacje gotowania dla gastronomii szybkiej...
Włochy, San Lorenzo Di Parabiago
... wykorzystaniem maszyn specjalnych. W naszych siedzibach możecie zaspokoić wszelkie swoje potrzeby, ponieważ znajdziecie maszyny wszelkiego rodzaju i produkcji, zarówno nowe, jak i używane; oto kilka przykładów: mieszalniki odwracalne, półautomatyczne wałkownice, prasy do makaronu, automatyczne cylindry, krajalnice, maszyny do cappelletti, tortellini, ravioli, gnocchi, pasteryzatory, suszarnie...
Włochy, Marano Vicentino
Maszyny do świeżego makaronu od ponad wieku Od 1875 roku jesteśmy producentami maszyn do świeżego makaronu. Od ręcznego Bigolaro po maszyny do makaronu z silnikiem, z biegiem lat poszerzyliśmy naszą ofertę, kierując się na rynek gastronomiczny, delikatesy oraz małe wytwórnie makaronu, oferując produkty wysokiej jakości, solidne i łatwe w użyciu. Oprócz klasycznych maszyn produkujemy również praktyczną, kompaktową i wydajną maszynę do ravioli, która zapewnia powtarzalne i precyzyjne wyniki w ograniczonym czasie.
Włochy, Salsomaggiore
Gidis został założony w 2009 roku, w rejonie Parmy, w sercu Włoskiej Doliny Żywności, znanej na całym świecie z kulinarnej doskonałości i pełnej niezwykłych smaków. Specjalizujemy się w produkcji żywności organicznej i bezglutenowej. Produkujemy specjały naszego regionu w dwóch różnych zakładach: świeże makarony i wędliny, oferując wysoki poziom obsługi oraz szeroki asortyment produktów, zarówno...
Włochy, Sant'Egidio Del Monte Albino
... strączkowe, grzyby, karczochy, oliwki, ravioli, ryż i inne. Nasze maszyny są w całości wykonane ze stali nierdzewnej, spełniając wszystkie normy CEE, z szybkim demontażem i montażem różnych formatów opakowań, co przyspiesza czas produkcji.
... coraz bardziej autentycznych produktów, które spełniają oczekiwania najbardziej wymagających szefów kuchni. Od kilku lat w naszym katalogu znajduje się również linia Catering z formatami dostosowanymi do standardów gastronomicznych. Nasze produkty są JAK DOMOWE, dzięki technologii produkcji, która pozwala nam na użycie maszyny typu Anaconda, w której izolowane komory, parowniki i mocne wentylatory zapewniają doskonały przepływ powietrza, co umożliwia optymalną wymianę ciepła oraz szybkie i skuteczne mrożenie.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play