Włochy, Giuliano
...Pan di spagna, mieszanka jajek pasteryzowanych, cukier drobny, mąka "0", mąka amerykańska, woda, kakao gorzkie 22/24%, aromaty. FARCITURA: Świeża śmietana, mascarpone w proszku (33%), pasteryzowany żółtko jajka, cukier. BAGNA: Woda, cukier, aromat kawy 70°, kawa liofilizowana. Przechowywać w -18° Produkt do rozmrożenia.
... 1 sprawia, że każda filiżanka to pełne i satysfakcjonujące doświadczenie smakowe. Dostępna w opakowaniach po 20 saszetek po 1,7 g lub w słoiku PET o pojemności 100/200 g, kawa rozpuszczalna od Caffè Giordano jest idealna dla tych, którzy pragną wysokiej jakości kawy w domu lub biurze. Dbałość o wybór ziaren i proces mieszania zapewnia produkt doskonałej jakości, który potrafi zamienić każdą przerwę na kawę w wyjątkowy moment. Z kawą rozpuszczalną od Caffè Giordano sztuka kawy neapolitańskiej jest zawsze w zasięgu ręki.
Włochy, Monterotondo
... postać drobnego i aromatycznego proszku, idealnego do wykorzystania w przygotowywaniu produktów spożywczych, płynnych, półpłynnych i stałych, dzięki doskonałej rozpuszczalności. Odpowiedni do przygotowywania napojów, lodów, czekolady, pieczywa, makaronu i wielu innych.
Włochy, Acerra
...Krem orzechowy BEZ GLUTENU (gluten free) idealny do dekoracji i nadawania smaku Twojej kawie, deserom, jogurtowi i lodom. Wstrząsnąć przed użyciem. SKŁADNIKI: cukier, olej roślinny (słonecznikowy, palmowy), orzechy laskowe (8%), odtłuszczone mleko w proszku, kakao odtłuszczone 10-12% masła kakaowego, laktoza, emulgator: lecytyna sojowa, aromat, naturalny aromat waniliowy, przeciwutleniacz: ekstrakt z rozmarynu. Może zawierać śladowe ilości innych orzechów.
Włochy, MILANO
...%, odtłuszczone mleko w proszku, masło kakaowe, emulgator: lecytyna słonecznikowa, aromat wanilina), kruszonka ciastek "Pan di Stelle" 2% [mąka pszenna, cukier, olej słonecznikowy, masło, świeże mleko pasteryzowane wysokiej jakości, kakao, czekolada (masa kakaowa, cukier, masło kakaowe, naturalny aromat waniliowy, emulgator: lecytyna sojowa), świeże jaja, miód, orzechy, skrobia pszenna, środki...
Włochy, Torino
...Składniki: Mąka “00” – Cukier – Margaryna – Kakao w proszku – Masło – Drożdże – Sól – Naturalne aromaty...
Włochy, Bronte
...Składniki: mąka pszenna typ "O", pasteryzowany żółtko jaja, masło, fruktoza, cukier, naturalny zakwas w proszku (pszenica), emulgator E471, mleko w proszku pełnotłuste, drożdże, sól, aromaty. Farsz: oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, palmowy), oleje (słonecznikowy), kakao odtłuszczone w proszku 32%, cukier, orzechy laskowe, emulgator (E322 lecytyna sojowa), aromaty (wanilina). Pokrycie: cukier, tłuszcze roślinne (palmowy, palmowy), kakao odtłuszczone w proszku, posypka z orzechów laskowych 5%, E322, aromaty (wanilia i mleko).
Włochy, Castel D'azzano
... przyjaciółmi najmłodszych, a nawet dorośli nie będą mogli im się oprzeć! Czekolada mleczna najwyższej jakości (kakao: min. 31%) Cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, pasta kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, aromaty. Może zawierać orzechy. Bezglutenowe.
...Il Cocozhi DXN jest formułowany z najlepszej czekolady z ekstraktem Ganoderma. To gotowy do spożycia napój w proszku, który rozpieszcza smakiem czekolady. Oprócz wspaniałego aromatu kakao można również skorzystać z Ganoderma. Wystarczy wsypać zawartość do filiżanki wrzącej wody, wymieszać i można od razu cieszyć się orzeźwiającym napojem odpowiednim dla całej rodziny!
Włochy, Bonate Sopra
...pigmenty oraz mieszanki dostosowane do indywidualnych potrzeb, a także produkować i pakować wszelkiego rodzaju produkty w proszku na zlecenie klientów.</p><p>Zajmuje się kakao, czekoladą, słodzikami, konserwantami, naturalnymi barwnikami, naturalnymi olejkami eterycznymi dla przemysłu konserwowego, kazeinianami, preparatami w proszku do napojów, słodzikami, zagęszczaczami i kwasami chemicznymi, bazami do lodów, waniliną, odtłuszczonym mlekiem w proszku oraz sokiem z cytryny.</p>...
Włochy, Olbia
... wysokiej jakości produktów w małej skali. Oferujemy usługi import-export, selekcję oraz doradztwo w zakresie zakupu surowego kakao Trinitario z Ameryki Środkowej, zarówno konwencjonalnego, jak i organicznego. Dajemy naszym klientom możliwość zakupu również proszku kakaowego.
Włochy, Novi Ligure
Przemysł cukierniczy. Produkcja czekolady. Jajka czekoladowe. U nas obróbka czekolady odbywa się z miłością i uwagą, z poszanowaniem tradycji i jakości, obejmując wszystkie rodzaje czekolady, od mlecznej po gorzką, przez białą i orzechową. Gambarotta srl wykonuje swoje prace również na zlecenie: kakao w proszku, czekolada gorzka, gianduiotti, nugat czekoladowy, czekolada, cukierki czekoladowe, orzechowa, czekolada do smarowania, słodycze i cukier, tabliczki czekolady oraz jajka czekoladowe.
Włochy, Reggio Emilia
...skrobi, węglowodanów, jaj, tłuszczów roślinnych, białek roślinnych, kakao, kokosa oraz różnorodnych dodatków spożywczych. Nasze składniki znajdują zastosowanie w różnych branżach spożywczych i nie tylko, w tym: lodziarstwie, cukiernictwie, przemyśle słodyczowym, zdrowotnym, makaronowym, piekarniczym, HO.RE.CA, mięsnym i wielu innych. Posiadamy również usługę mieszania, która pozwala na przygotowanie...
Włochy, Ovada
Nasza firma produkuje i sprzedaje produkty dla barów, restauracji i hoteli, takie jak kawa w ziarnach - w kapsułkach i w saszetkach - kawa mielona, kawa aromatyzowana, jak kawa z ginsengiem - orzechami laskowymi - amaretto i wanilią, kawa zbożowa, zimne kremy, takie jak krem kawowy - krem nutella - krem z fior di latte lub śmietany, krem orzechowy, kakao w proszku w różnych smakach, zarówno w...
Włochy, Castiglione Di Sicilia
... gama "Linia owoców suszonych i półproduktów" uzupełnia się o orzeszki piniowe, orzechy, rodzynki, posypkę z orzeszków ziemnych, nerkowce i wiórki kokosowe. Dzięki starannej selekcji surowców, precyzyjnym i skrupulatnym metodom pracy oraz kontrolom jakości na każdym etapie produkcji, jesteśmy w stanie zaoferować różnorodność półproduktów i surowców dla cukierni i lodziarni, takich jak pesto i krem pistacjowy, polewy, kakao w proszku, kremy instant, aromaty w paście, bazy w proszku, polewy, olej migdałowy bio, pralinowane owoce, pasty owocowe oraz tradycyjne smaki.
Włochy, Savona
... bulionowe bez palmowego w kostkach. Kremy do smarowania bez palmowego, bez laktozy z orzechem laskowym i kakao, migdałem. Kremy do smarowania z mlekiem bawolim i mlekiem wielbłądzim. Kremy cukiernicze do nadziewania. Ciastka ekstruzowane nadziewane kremem orzechowym lub migdałowym, bezglutenowe. Ekstrudaty z ryżu, sorgo, gryki, prosa, bezglutenowe. Napój energetyczny i dla sportowców.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play