Francja, Rouen
...K2 Garden oferuje naturalne ziarna kakao najwyższej jakości, dostarczane z Tanzanii. Kakao zawdzięcza swoją popularność i popyt swojej 100% naturalnej kompozycji, bogatej w przeciwutleniacze, witaminy i właściwości tonizujące. Bogaty aromat z naturalnymi nutami czekolady, zrównoważony przez delikatną, owocową kwasowość. Bogate w czekoladę, słodki i wyrazisty smak. Nasze wysokiej jakości kakao jest wykorzystywane w produkcji wyrobów cukierniczych oraz półproduktów cukierniczych najwyższej jakości.
Litwa, Kaunas
...Kakao w proszku to pożywna żywność, która jednocześnie zawiera wysokokaloryczny tłuszcz, bogate białko i węglowodany. Kakao w proszku zawiera również pewną ilość alkaloidów, teobrominy i teiny. Ich funkcją jest rozszerzanie naczyń krwionośnych i wspomaganie krążenia krwi. Produkty kakaowe są bardzo korzystne dla zdrowia człowieka. Referencja produktu: AMKOS-39011-AP Kolor: Ciemnobrązowy Zawartość tłuszczu %: 10 – 12 PH: 7.4 – 7.8 Drobność: 99.5 min Wilgotność (%): 5.0 max...
...kawiarniach, w serwisie kawowym biurowym oraz w handlu detalicznym. Zawartość kakao w naszych czekoladowych proszkach wynosi od 24 do 32 procent. Jest to kakao składające się z trzech komponentów: proszku kakaowego, cukru i mleka pełnotłustego. Do produkcji stosuje się płynną mieszankę tych trzech różnych składników, która jest suszona w sprayu, a następnie poddawana specjalnemu procesowi...
Francja, Brignais
...*, proszek waniliowy*), cukier z trzciny cukrowej nierafinowany*, syrop agawowy*, olej kokosowy*, kakao w proszku*. *Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego. Może zawierać śladowe ilości orzechów, mleka, soi. Wartości odżywcze na 100 g Energia: 1667 kJ / 395 kcal Tłuszcz: 12 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,5 g) Węglowodany: 59 g (w tym cukry: 17 g) Błonnik pokarmowy: 8,3 g Białko: 8,3 g Sól: 0,06 g BIO: Tak 100% Roślinne: Tak Format: 325g, 800g, 5kg...
...Kakaowiec rośnie w krajach tropikalnych, gdzie deszcz i słońce są obfite. Może osiągnąć wysokość do 15 metrów w stanie dzikim, a jego owoc, kabosz, zawiera do 55 ziaren kakao, które będą używane do produkcji słynnego proszku czekoladowego. Proszek Kakao Chude VIJAYA ma głęboki brązowo-czerwony kolor, alkaliczne pH oraz zawartość tłuszczu wynoszącą od 10 do 12%. Jego bardzo intensywny smak, który utrzymuje się w ustach, oraz aromatyczne właściwości przeniosą Cię w podróż przez doświadczenia o wyrazistych smakach.
Hiszpania, Puntal, El (espinardo)
Z siedzibą w Murcji, Hiszpania, Elista Products to wiodąca firma specjalizująca się w innowacyjnych rozwiązaniach żywnościowych, z solidną obecnością na rynku międzynarodowym. Jako globalny dostawca pierwszej klasy posiadamy głęboką wiedzę na temat przemysłu żywności naturalnej, mrożonej i konserwowej, gwarantując produkty najwyższej jakości. Oferujemy szeroką gamę produktów, w tym hiszpańskie wi...
... w proszku pełne, pasta kakaowa, masło kakaowe, proszek serwatkowy, emulgator: lecytyna sojowa E322, naturalny aromat waniliowy), 30% migdałów, 2% kakao w proszku Pochodzenie Migdały pochodzą głównie z Ameryki, Europy Południowej i Zachodniej. Największe obszary, na których uprawia się migdały, to Kalifornia, Hiszpania, Włochy, Portugalia, Australia i Chile. Pokrywanie ich czekoladą odbywa się w Europie.
Hiszpania, Orkoien-Navarra
...Składniki: MĄKA PSZENNA*, SYROP PSZENNY*, biała polewa czekoladowa* (cukier trzcinowy*, masło kakaowe*, sproszkowane mleko pełne*), oleje i tłuszcze roślinne bez uwodornienia* (słonecznikowy*, kakaowy*), JAJKA*, kakao w proszku bez tłuszczu*, aromat (naturalny ekstrakt waniliowy) oraz środek spulchniający (wodorowęglan amonu). Referencja pszenna: Agcaccb-p2 EAN pszenna: 8413115002500 Wartość...
Francja, Bordeaux
...pochodzenia i sanitarne dostępność: oferujemy bezpieczną wysyłkę, z opcjami zakupu hurtowego w bardzo konkurencyjnych cenach. Nasze trzy klasy kakao w proszku są dostępne, aby zaspokoić specyficzne potrzeby Twojej firmy. Nie wahaj się z nami skontaktować, aby uzyskać naszą ofertę.
Niemcy, Bad Bentheim
...BIO Kakaopuder Criollo: Kakaopuder pozyskiwane jest z ziaren kakaowych, owoców drzewa kakaowego. Drzewo kakaowe rośnie w krajach wokół równika i dostarcza ziaren kakaowych, z których między innymi produkowana jest czekolada. Do produkcji kakao w proszku wykorzystuje się masę kakaową z ziaren. Masa ta jest prasowana pod wysokim ciśnieniem, co prowadzi do powstania kakao w proszku. Ziarna kakaowe...
Francja, Saint Martin Belle Roche
...Pudełko 450g. A co jest w środku? Mleko w proszku półtłuste* 53,7% (pochodzenie Francja), kakao w proszku* 46% (cukier trzcinowy* 31,3%, proszek kakaowy* 14,7%), aromat naturalny. *Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego. Może zawierać: zboża zawierające gluten, soję, jaja, orzechy, seler, siarczyny. Alergeny pod lupą Mleko. Dobrze przechowywać, to nie jest skomplikowane Przed otwarciem: Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła. Po otwarciu: Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła. Dobrze zamknąć pudełko po każdym użyciu. Pudełko, pokrywka, plastik, łyżka, miarka do wyrzucenia.
...Nestle Milo to popularny napój czekoladowo-słodowy, który zdobył światowe uznanie dzięki swojemu unikalnemu smakowi i korzyściom odżywczym. Został po raz pierwszy wprowadzony przez Nestle w 1934 roku i od tego czasu stał się podstawowym produktem w wielu domach. Milo jest wytwarzane z mieszanki słodowanego jęczmienia, mleka w proszku, kakao oraz różnych witamin i minerałów. Znane jest z bogatego...
Polska, Warszawa, Poland
...Nutella® to popularna słodzona pasta kakaowa z orzechów laskowych, która jest powszechnie stosowana w kanapkach, ciastach i innych słodkich potrawach. Znany jest ze swojego pysznego słodko-orzechowego smaku i nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów. Pasta do smarowania składa się z kilku składników, w tym cukru, oleju palmowego, orzechów laskowych, kakao w proszku o obniżonej zawartości...
Polska, Paczewo
...Organiczne włókno kakaowe to preparat uzyskiwany z prażonej łuski kakao BIO/ORGANIC, poprzez oczyszczanie, sterylizację i mikronizację. Opis preparatu: organiczne włókno kakaowe to luźny proszek o jednolitej, łatwo rozpadającej się konsystencji (dopuszczalne są małe grudki). Kolor brązowy. Smak i zapach charakterystyczny dla kakao, bez obcych smaków i zapachów. Zastosowanie: organiczne włókno kakaowe może zastąpić od 50% do 100% kakao w proszku w wypiekach i produktach czekoladowych.
Estonia, Tallinn
...DANA Aromatyzowane H-mleko składa się w 100% z świeżego mleka. Jest to trwały produkt H-mleczny, który dostarczany jest w temperaturze pokojowej z okresem przydatności do spożycia wynoszącym 11 miesięcy. Mleko pakowane jest w 200-ml Tetra Paki i dostarczane z teleskopową słomką do łatwego spożycia. Obecnie oferujemy następujące smaki: - Kakao (prawdziwe kakao w proszku) - Mleko o smaku...
Hiszpania, Barcelona
...Kakao w proszku, dostępne w naszym sklepie internetowym, możesz zakupić bezpośrednio. Kakao w proszku alkalizowane (różne procenty odtłuszczenia) Kakao w proszku naturalne (różne procenty odtłuszczenia) Nasza strona internetowa specjalizująca się w sprzedaży online kakao i jego pochodnych oferuje szeroki wybór produktów w różnych rozmiarach i formatach, abyś mógł wybrać najlepsze kakao, które...
Belgia, Ramsdonk
Niemcy, Braunschweig
...Seria dozowników ślimakowych umożliwia dozowanie objętościowe produktów w postaci proszku o drobnej frakcji, które czasami mogą powodować problemy z kompaktowością, zawartością pyłu i zmienną gęstością, np. kakao, curry i inne produkty "proszkowe". Różne problemy związane z przetwarzaniem produktów są rozwiązywane, począwszy od podawania produktu przez hermetycznie zamknięty lejek, który jest...
Polska, Wrocław
... 1505), konserwant: sorbinian potasu, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat: etyl wanilina, sól, barwnik: karoteny. Może zawierać sezam. Oprócz masła kakaowego, czekolada zawiera tłuszcze roślinne. Ciała stałe kakao w czekoladzie: 40,5%.
Belgia, Wingene
...Wegański proszek MCT to kremowy i pyszny proszek, który można mieszać z niemal wszystkim. Różnica między olejem a proszkiem polega na tym, że wątroba (pęcherzyk żółciowy) musi rozłożyć olej na mniejsze krople, podczas gdy proszek jest już rozłożony na mniejsze krople. Krople w proszku MCT są otoczone włóknem akacjowym, dzięki czemu wątroba może efektywnie wykorzystać te krople do utlenienia ich w...
Ukraina, Novomoskovsk
... amarantusowa, mąka kukurydziana, masło kakaowe, prażone posiekane migdały, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, naturalny słodzik z suszonej posiekanej pomarańczy, emulgatory (lecytyna sojowa, E476), sól, naturalny aromat "Pomarańcza", ekstrakt z liści stewii. Zawiera słodzik.
Francja, Saint Orens De Gameville
...Cały aromat i siła kakao są skoncentrowane w tym drobnym proszku. Jest idealny do przygotowania gorącej czekolady na witaminowe śniadania. Ten proszek kakaowy może być również używany do pieczenia. Alergeny: Wyprodukowano w zakładzie, w którym używa się orzechów, jajek, mleka, soi i sezamu. Składniki: 100% ziarna kakao...
Polska, Brzozów
...Chocorella to zaskakująca kombinacja ciecierzycy, daktyli i kakao, tworząca pyszną pastę do smarowania kanapek. Doskonała alternatywa dla niezdrowych i popularnych kremów czekoladowych. &nbsp; <strong> skład: </strong> ciecierzyca gotowana 49%, daktyle 19%, woda, olej rzepakowy, orzeszki ziemne 4,4%, kakao w proszku 0,5%, sól himalajska &nbsp; <strong> wartości odżywcze w 100 g </strong> wartość...
Francja, Warmeriville
...Lista składników: Cukier, olej palmowy, _ORZECHY LASKOWE_ 13%, _MLEKO_ odtłuszczone w proszku 8,7%, kakao odtłuszczone 7,4%, emulgatory: lecytyny [_SOJOWE_] wanilina. Alergeny: Mleko, Orzechy, Soja Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła. Nie przechowywać w lodówce. Wartości odżywcze na 100g: Wartość energetyczna (kcal) 539 kcal / 100g Błonnik 0,11g / 100g...
Hiszpania, Tarragona
...Włóż słomkę do szklanki (około 200 ml) mleka w temperaturze pokojowej i delektuj się smakami. Ostrzeżenia: Dzieci poniżej 3. roku życia mogą korzystać tylko pod nadzorem rodziców! Nie tnij słomki. Składniki: Cukier, fruktoza, odtłuszczone kakao w proszku, syrop glukozowy, witaminy i minerały [glukonian cynku, witamina B6 (chlorowodorek pirydoksyny), witamina D (cholekalcyferol)]. Aromaty naturalne, barwnik [karoteny (β-karoten)]. Przechowywanie: Trzymać z dala od wilgoci i światła!
Hiszpania, Villajoyosa
...Odłuszczony proszek kakaowy, 100% kakao i bezglutenowy. Idealny do Twoich ulubionych przepisów piekarniczych. CECHY: - bezglutenowy - bez dodatku cukru LOGISTYKA: - 6 jednostek/pudełko - 100 pudełek/paleta...
...Firma USER FOOD została założona w 1995 roku i znajduje się w Stambule w Turcji. Jest producentem owocowych proszków instant, kawy instant, kawy 3w1 i 2w1, instant suchej drożdży, gorącej czekolady, kakao mlecznego, puddingów smakowych, bitej śmietany, mieszanek mąki do ciast, gotowych proszków do tureckich deserów, proszku do pieczenia ciasta, wanilii cukrowej, kakao w proszku, wodorowęglanu, gotowych proszków do zup, skrobi, mąki kukurydzianej, galaretki do ciast i śmietany oraz bulionu (klopsiki, masa drobiowa, masa rybna itp.). Proszę sprawdzić na stronie www.usergida.com.tr...
Włochy, MILANO
...%, odtłuszczone mleko w proszku, masło kakaowe, emulgator: lecytyna słonecznikowa, aromat wanilina), kruszonka ciastek "Pan di Stelle" 2% [mąka pszenna, cukier, olej słonecznikowy, masło, świeże mleko pasteryzowane wysokiej jakości, kakao, czekolada (masa kakaowa, cukier, masło kakaowe, naturalny aromat waniliowy, emulgator: lecytyna sojowa), świeże jaja, miód, orzechy, skrobia pszenna, środki...
Niemcy, Twistringen
...Napój w proszku z kakao i guaraną Guacao to pyszna mieszanka kakao, cukru trzcinowego i guaraną SINFO. Napój w proszku z kakao i guaraną. Guacao to pyszna mieszanka kakao, cukru trzcinowego i guaraną SINFO. Czy na gorąco, czy na zimno, smakuje niebiańsko czekoladowo i pobudza do życia. Numer artykułu: 03201 Nazwa: Bio-Guacao Waga: 325 g puszka Czas dostawy: 48 godz.
Słowacja, Presov
...Nutella® ma niezmieniony smak orzechów laskowych i kakao, który dodatkowo podkreślony jest jej kremową konsystencją. Jest tak pyszna, że nawet mała ilość wystarczy, aby nasycić: 15 g/1 łyżka tej czekoladowej pasty z wypiekami wystarczy, aby zapewnić niezrównany smak i przyjemne doznania. Skład: Cukier, olej palmowy, ORZECHY LASKOWE (13%), odtłuszczone mleko w proszku (8,7%), odtłuszczony proszek kakaowy (7,4%), emulgator: lecytyny (SOJA), wanilina.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play