Włochy, Moio Della Civitella
... ręcznie, tłoczonych na zimno, aby zapewnić oliwę najwyższej jakości. Bogata w przeciwutleniacze, nasza oliwa ma owocowy i lekko pikantny smak, idealny do podkreślenia każdego dania kuchni śródziemnomorskiej. •Dżemy i przetwory: Nasze dżemy i przetwory są wytwarzane z świeżych owoców z Cilento, zbieranych i przetwarzanych z pełnym poszanowaniem tradycji. Bez sztucznych konserwantów, nasze dżemy zachowują...
SPRZEDAŻ DETALICZNA I HURTOWA, OLEJ, ANCHOWY, WINO, GRAPPA, KONSERWY, CIASTKA RĘCZNIE ROBIONE, AMARETTI, CANTUCCI, TARALLI, TUŃCZYK, MÓD, DŻEMY, KONFITURY, LIKIER, OLIWKI, PRZYPRAWY, SUSZONE OWOCE, LIMONCELLO, GRAPPA, SOTTOLE, CIASTKA RĘCZNIE ROBIONE, SOSY, PRZYSTAWKI, KISZONKI, OCET BALSAMICZNY, WINO CZERWONE, WINO RÓŻOWE, WINO MUSUJĄCE, WINO BRUT, SZAMPAN, PROSECCO, BAROLO, BARBARESCO, ARNEIS...
Włochy, Carlentini
... pomarańczy, w tym z różnych odmian pomarańczy oraz z cynamonem i pomarańczą z chili. Dżemy cytrusowe, takie jak te z mandarynek, cytryn i różowego grejpfruta. Wśród konfitur mamy konfiturę z cebuli, fig, opuncji, truskawek, konfiturę z bakłażana i wanilii, chili, gruszki i cynamonu, brzoskwiń oraz pomidorków koktajlowych. Mamy również konfitury z winogron i dyni. Możemy przygotować dla Państwa kosze na wydarzenia, które można podarować lub wystawić w Państwa działalności. Prawdziwy sycylijski produkt z lokalnych źródeł, z smakiem sycylijskiej ziemi.
Włochy, Crotone
Delizie del Gusto przynosi na stół wybór typowych produktów z regionu oraz z całych Włoch, odkrywając autentyczne smaki z poszanowaniem dla naturalności i zrównoważonego rozwoju. Nasze dżemy, konfitury i kompoty skierowane są do osób, które uczyniły włoskie słodkie przepisy swoją pasją lub zawodem. W domu, jak i w restauracjach, Delizie del Gusto pomaga odkryć na nowo autentyczny smak i śródziemnomorskie aromaty marmolad cytrusowych oraz organicznych i typowych dżemów owocowych: jabłek, gruszek, truskawek, a także cebuli czerwonej z Tropei, fig i chili.
...dyrektor handlowy rodzinnej firmy Agripantel, w rozmowie z FreshPlaza. Od 1994 roku Agripantel produkuje około 200 specjałów gastronomicznych, które czerpią inspirację z prawdziwej tradycji sycylijskiej, w szczególności z regionu Trapani. Ciągłe poszukiwanie składników oraz staranne połączenia gastronomiczne oparte na tradycji ludowej stanowią podstawę całej produkcji. Katalog uzupełniają sosy i przyprawy, pasztety i dodatki, dżemy i konfitury, a także intensywnie smakujące orzechy o niezapomnianym aromacie.
Jesteśmy spółdzielnią rolniczą, działamy w Palermo w rejonie Ciaculli, znanym z późnych mandarynek, które naturalnie uprawiamy, oraz z nieszpułek zarówno białych, jak i czerwonych. Mamy członków, którzy uprawiają pomarańcze w Ribera (AG), brzoskwinie w Bivona, melony w rejonie Trapani itd. Wszystkie cytrusy i owoce najwyższej jakości, które do nas trafiają. Ponadto produkujemy dżemy i konfitury extra, używając tylko świeżych produktów, świeżych owoców, soku z cytryny, cukru trzcinowego i pektyny owocowej. Wkrótce dołączy do nas także pszczelarz, który zajmie się produkcją miodu.
Włochy, Monterosso Almo
Produkujemy i przetwarzamy owoce z naszego regionu na dżemy extra z minimalną zawartością czystego puree owocowego wynoszącą od 65% do 85%. Uprawiamy przede wszystkim Pigwę i przetwarzamy ją na suszoną Cotognata Siciliana w słoikach. Produkcja dżemów extra z owoców tylko najwyższej jakości. Nasza produkcja odbywa się na ogniu bezpośrednim i przede wszystkim bez dodatku wody, tylko Owoce, Cukier i sok z Cytryny.
Włochy, Cavriago
... owoców do wyprodukowania 100 g dżemu. Oprócz słodkich dżemów proponujemy słone konfitury, zaprojektowane do doskonałego towarzyszenia serom lub jako pyszne dodatki do mięs i wędlin. Wszystkie owoce i warzywa są gotowane w niskiej temperaturze, aby zachować smak świeżych produktów. Idealna kiełbasa jest smaczna, autentyczna i ręcznie robiona, zgodnie z tradycją Emilii.
Włochy, S.stefano Di Rogliano
... tego, co już produkujemy dla własnych potrzeb? Dżemy, konfitury, soki owocowe, sosy itd. Aby połączyć „domowe” z całkowitym bezpieczeństwem żywności, zaopatrzyliśmy się w nowoczesny wielofunkcyjny stół 4.0, który, gotując w niskich temperaturach, zachowuje cechy organoleptyczne naszych produktów, a także smak i kolor. Ponadto innowacyjne etapy pasteryzacji i sterylizacji, które następują po...
Włochy, Giuliano Teatino
...Dżemy D'Alessandro powstają w Giuliano Teatino, miejscowości znanej z owoców. Historia firmy ma swoje korzenie w tradycji winogron, prawdziwego skarbu całego regionu, które zbierano, aby stały się winem i były spożywane przy stole, podczas gdy nadwyżki przekształcano w pyszne dżemy w rękach gospodyni domowej. To z tego doświadczenia, z tej wiedzy wywodzi się działalność Orazio D'Alessandro...
ARS NATURE - Dżemy...
Włochy, leonforte
...I sughi del principe to firma sycylijska zajmująca się produkcją wysokiej jakości specjałów gastronomicznych. Nasz proces produkcji jest kontrolowany od wyboru najlepszych surowców, aż po przetwarzanie w konserwy: pasztety, sosy do makaronu, pesto, chutney, galaretki owocowe i winne, dżemy i konfitury oraz wszelkiego rodzaju kremy do smarowania. Produkty są wolne od dodatku konserwantów i barwników "jak stworzyła natura".
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play