Włochy, Moio Della Civitella
... ręcznie, tłoczonych na zimno, aby zapewnić oliwę najwyższej jakości. Bogata w przeciwutleniacze, nasza oliwa ma owocowy i lekko pikantny smak, idealny do podkreślenia każdego dania kuchni śródziemnomorskiej. •Dżemy i przetwory: Nasze dżemy i przetwory są wytwarzane z świeżych owoców z Cilento, zbieranych i przetwarzanych z pełnym poszanowaniem tradycji. Bez sztucznych konserwantów, nasze dżemy zachowują...
Włochy, Trecastagni
Jesteśmy rodzinną firmą z siedzibą w Trecastagni (CT) na Sycylii, u stóp wulkanu Etna. Od pokoleń zajmujemy się produkcją konserw i specjalności spożywczych, wykorzystując tylko najlepsze lokalne składniki. Wierzymy w autentyczne i wysokiej jakości produkty, wytwarzane z poszanowaniem tradycji i środowiska. Starannie wybieramy nasze surowce, wszystkie pochodzą z lokalnego i zrównoważonego rolnictwa. Nasze produkty są wytwarzane ręcznie, bez konserwantów czy sztucznych dodatków, aby zachować ich autentyczny smak i wartości odżywcze.
Włochy, S.stefano Di Rogliano
... tego, co już produkujemy dla własnych potrzeb? Dżemy, konfitury, soki owocowe, sosy itd. Aby połączyć „domowe” z całkowitym bezpieczeństwem żywności, zaopatrzyliśmy się w nowoczesny wielofunkcyjny stół 4.0, który, gotując w niskich temperaturach, zachowuje cechy organoleptyczne naszych produktów, a także smak i kolor. Ponadto innowacyjne etapy pasteryzacji i sterylizacji, które następują po...
Włochy, Cavriago
... owoców do wyprodukowania 100 g dżemu. Oprócz słodkich dżemów proponujemy słone konfitury, zaprojektowane do doskonałego towarzyszenia serom lub jako pyszne dodatki do mięs i wędlin. Wszystkie owoce i warzywa są gotowane w niskiej temperaturze, aby zachować smak świeżych produktów. Idealna kiełbasa jest smaczna, autentyczna i ręcznie robiona, zgodnie z tradycją Emilii.
Jesteśmy spółdzielnią rolniczą, działamy w Palermo w rejonie Ciaculli, znanym z późnych mandarynek, które naturalnie uprawiamy, oraz z nieszpułek zarówno białych, jak i czerwonych. Mamy członków, którzy uprawiają pomarańcze w Ribera (AG), brzoskwinie w Bivona, melony w rejonie Trapani itd. Wszystkie cytrusy i owoce najwyższej jakości, które do nas trafiają. Ponadto produkujemy dżemy i konfitury extra, używając tylko świeżych produktów, świeżych owoców, soku z cytryny, cukru trzcinowego i pektyny owocowej. Wkrótce dołączy do nas także pszczelarz, który zajmie się produkcją miodu.
Włochy, Nicosia
... produktów, reprezentuje terytorium w jego różnorodności smaków. Konserwy, sery, rośliny strączkowe, miód, tradycyjne słodycze i wędliny naszej sycylijskiej tradycji, w połączeniu z pasją i kulturą zawodów, które już zniknęły, ale wciąż są niszowe w naszych terenach, mają na celu zaspokojenie podniebienia tych, którzy pragną skosztować naszych smaków.
Włochy, Novaledo
Włochy, Chiusavecchia
Włochy, S. Biagio Di Bagnolo S. Vito (Mn)
Włochy, leonforte
...I sughi del principe to firma sycylijska zajmująca się produkcją wysokiej jakości specjałów gastronomicznych. Nasz proces produkcji jest kontrolowany od wyboru najlepszych surowców, aż po przetwarzanie w konserwy: pasztety, sosy do makaronu, pesto, chutney, galaretki owocowe i winne, dżemy i konfitury oraz wszelkiego rodzaju kremy do smarowania. Produkty są wolne od dodatku konserwantów i barwników "jak stworzyła natura".

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play