Włochy, Cicciano
Włochy, Palagonia
...Składniki: Karczochy 65%, olej 35%, (90% oleju słonecznikowego, 10% oliwy z oliwek extra virgin), sól, ocet, naturalne aromaty w zmiennych proporcjach, (czerwona papryka, mięta, czosnek, pietruszka). Kwas cytrynowy, kwas askorbinowy opakowania: 212g/620g/1kg/3kg...
Włochy, Paterno'
...Na Sycylii znane są jako "Funci di Ferla" ze względu na preferencyjne środowisko wzrostu, czyli obok Ferulae. Chrupiące i jędrne w smaku, są ręcznie przetwarzane i przyprawiane lokalnymi przyprawami, czosnkiem, pietruszką oraz oliwą z oliwek extra virgin, aby wydobyć ich smak.
Włochy, Messina
...Konserwy w oliwie przygotowywane są ściśle ręcznie. POMIDORY SUSZONE W OLIWIE: pomidory suszone przez dni na blachach pod naszym wspaniałym słońcem. Doskonałe jako przystawka lub jako dodatek do makaronu. Pomidory suszone przez dni na blachach pod naszym wspaniałym słońcem. Doskonałe jako przystawka lub jako dodatek do makaronu. POMIDOREK CZEREŚNIOWY CAŁY W OLIWIE: u nas na Sycylii pomidorek...
Włochy, Fratta Todina
...Suszone na słońcu włoskie pomidory z szalotką i kaparami. Długi proces produkcji podkreśla smaki, czyniąc go unikalnym produktem. W oliwie z oliwek extra virgin.
...Nazwa pochodzi od Capone, który w tamtych czasach był łatwo dostępny w kuchniach sycylijskich ze względu na swoją obfitość. Capone podawano razem z pomidorem i bakłażanem. Na początku ubiegłego wieku danie stało się częścią tradycji kulinarnej i capone został zastąpiony innymi warzywami. Warzywa, starannie wybrane, są smażone osobno, a następnie gotowane z wyjątkowym sosem pomidorowym. Składniki: Smażony bakłażan w kostkach 37%, sos pomidorowy, olej z nasion słonecznika, oliwa z oliwek extra virgin, cebula, seler, oliwki, kapary, cukier, naturalne aromaty, ocet.
Włochy, S.spirito Di Bari
PugliaEat powstało z potrzeby stworzenia "sojuszu małych" w celu nawiązania współpracy. "Pochodzenie" i "typowość" to atuty naszych produktów, które należy traktować jako wartościowe narzędzia, z których można korzystać z dumą w tych trudnych czasach. Mała skala naszej działalności, umieszczona w globalnym rynku, może być w tej chwili błogosławieństwem, ponieważ pozwala nam na szybsze wyprzedani...
Agripantel "Jesteśmy lokalną firmą, która postawiła na gastronomiczne specjały regionu. Stworzyliśmy 200 przepisów z surowców, częściowo pochodzących z inicjatyw wspierających osoby w trudnej sytuacji życiowej. Obecnie część produkcji przetworów pomidorowych pochodzi z krótkiego łańcucha dostaw i jest wytwarzana z pól uprawianych przez Spółdzielnię Socjalną Rossa Sera". Tak opowiada Pino La Rosa, ...
Włochy, Salerno
...Typowe przygotowanie gastronomiczne z naszego regionu. Macki gigasa, kałamarnice, mątwy, kalmary, gotowane w wodzie i aromatyzowane. Pakowane w oleju mieszanym, 20% oliwy z oliwek extra virgin, 80% oleju z nasion słonecznika z świeżymi aromatami. Pakowane w próżniowe pojemniki (w zmiennych proporcjach) Macki gigasa, kałamarnice, mątwy, 80% oleju z nasion słonecznika, 20% oliwy extra virgin...
Włochy, Imperia
...Firma Giuseppe Calvi & C. srl to stara olejarnia, założona w 1921 roku przez Giuseppe Calvi, a obecnie zarządzana przez Gianniego i Lucę Calvi, wraz z małą, ale wartościową grupą współpracowników. Siedziba znajduje się od zawsze pod numerem 56 przy via Garessio w Imperia Oneglia, podczas gdy zakład tłoczenia oleju znajduje się w Pontedassio, wśród gajów oliwnych doliny Oneglia. Nasza strategia biznesowa jest bardzo prosta: oferować dobre i naturalne produkty, przygotowane z wiedzą i elegancko zapakowane. Tak więc ...
Włochy, Nocera Inferiore
... klientów. Celem naszej misji jest zapewnienie maksymalnej jakości produktu, a także gwarancja efektywności i wsparcia dla klienta. Ekspansja na całym terytorium kraju pozwoliła reprezentowanym przez nas firmom szybko stać się uznawanymi liderami w branży na poziomie światowym. Firmy te oczywiście posiadają wszystkie wymagane certyfikaty (ISO, IFS, BRC) w zakresie handlu międzynarodowego. Jesteśmy...
Włochy, Salerno
... podkreślają znaczenie selekcji surowców, kontroli produktu, transformacji i przygotowania. Wszystkie etapy odbywają się pod czujnym okiem, aby zapewnić standardy produkcji zgodnie z obowiązującymi przepisami. Przyjdź i odkryj nasz nowy sklep, od dzisiaj także Lounge Bistrot, na Piazza Portanova w Salerno, korzystaj z naszej spiżarni, aby zabrać coś do domu, ale pozwól się doradzić mądrości naszego...
Włochy, San Vito Dei Normanni
... na jakość i autentyczność jako swoje niezbędne filary. Od dziesięcioleci naszym głównym produktem jest karczoch brindisiński, pyszny na surowo, lub konserwowany w solance lub w oleju. Z biegiem lat postanowiliśmy z pasją zająć się także innymi produktami: cukinią, bakłażanem, pomidorami, grzybami, oliwkami i innymi warzywami. Nasze przetwory są owocem pasjonującej pracy na polach, mądrości...
Włochy, Sassello
... uzupełni Twój aperitif lub posiłek, lub idealny prezent na specjalną okazję. Nasze grzyby w oliwie z oliwek, nasze butonierki, są ręcznie czyszczone i pakowane jeden po drugim. Oprócz tego, że są pyszne, mają estetyczną prezentację, którą może zapewnić tylko ręczne pakowanie. Ich prezentacja pozwoliła nam zdobyć nagrodę wśród dwudziestu siedmiu najlepszych ręcznie wykonanych kulinarnych kreacji we Włoszech przyznaną przez Confartigianato na ostatnim Expo w Mediolanie. Produkty były wystawiane w pawilonie Włoch od 9 do 15 października 2015 roku.
Firma Sapori di Bosco Molisani ma charakter rodzinny i działa w sektorze agroalimentarnym od 2002 roku. Miłość do ziemi, szacunek dla lasów i pasja do produktów niszowych sprawiły, że przywiązanie do naszej pracy stało się coraz większe. Sapori di Bosco Molisani to mała firma, która z pasją i determinacją codziennie zajmuje się produkcją i przetwarzaniem trufli, borowików, przetworów w oliwie...
Włochy, Caltagirone
... oliwie, smacznych i bez konserwantów? Jesteś w dobrym miejscu. Ortoledda „konserwy w oliwie” jest producentem i dystrybutorem od 1994 roku, z pasją i oddaniem utrzymujemy tradycję przygotowywania konserw z karczochów w oliwie. Słoiki z karczochami w oliwie Słoiki z karczochami w oliwie nadają się do użytku domowego i możesz przygotować dowolny przepis, który przewiduje użycie tej konserwy w oliwie...
Włochy, Reino
Firma specjalizująca się w przetwarzaniu warzyw na konserwy w oleju. Produkty różnią się w wielu liniach, takich jak: Linia Faszerowane, Klasyczne, Pasztety i Przyprawy, Gotowe Sosy. Referencje są dostępne w różnych formatach i opakowaniach.
Włochy, Venetico
Produkujemy i pakujemy, Oliwki w oleju, Kapary, Sycylijskie pesto. Dostawcy hurtowi dla sklepów tradycyjnych, wędzarni, winiarni, pubów, barów, restauracji. Skontaktuj się z nami, aby otrzymać dedykowane ceny. GIURBA konserwy sycylijskie powstały w 1995 roku w Rometta, z rodzinnych tradycji rolniczo-gastronomicznych oraz przepisów przekazywanych przez pokolenia. Zakład, położony na wybrzeżu tyrrenu, stanowi ważny element przemysłu spożywczego Sycylii. Konserwy, w kulturze wiejskiej, były zasobem, ale także koniecznością, aby przetrwać zimę i przechować plony ziemi poza ich sezonowością.
...gdy w 1974 roku postanowił stworzyć laboratorium do przygotowywania przetworów pomidorowych, stosując rygorystycznie domowe metody. Ta działalność zawsze była prowadzona w charakterze rodzinnym, więc wkrótce, oprócz naszego ojca i matki, również my, Simonetta, Antonella, Emiliana, zaczęliśmy wnosić swój wkład, dosłownie dorastając w naszej domowej firmie!
Włochy, Sassello
... uzupełnią Twój aperitif lub posiłek, lub idealny prezent na specjalną okazję. Nasze grzyby w oliwie z oliwek, nasze butonierki, są ręcznie czyszczone i pakowane jeden po drugim. Oprócz tego, że są pyszne, mają estetyczną prezentację, którą może zapewnić tylko ręczne pakowanie.
Włochy, San Vito Dei Normanni
Z ponad 300 hektarami gruntów uprawiamy, przetwarzamy i transformujemy wszystkie rodzaje warzyw. Naszym flagowym produktem jest karczoch, z milionami przetworzonych sztuk każdego roku, ale również pomidory, bakłażany, cukinie, papryki i cebule. Konserwy, w wersji naturalnej lub w oleju, mogą mieć różne rodzaje opakowań: woreczki, puszki 1 kg, 3 kg oraz słoiki, w zależności od potrzeb naszych...
Włochy, TRINITAPOLI
PRODUKCJA KONSERW WARZYWNYCH W OLEJU, SOLANCE, OCIECIE, W SZKLANYCH I PUSZKACH...
Włochy, Sciacca
... była również znana na rynku dzięki swojej wyjątkowej zdolności do innowacji. Firma Carlino s.r.l. produkuje filety z anchois w oleju, filety z sardynki w oleju, pastę z anchois, solone anchois, solone sardynki, marynowane filety z anchois oraz Colaturę. Używane ryby są znane ze swojego doskonałego smaku, świeżości i blasku, przetwarzane w chłodnych warunkach, aby zachować wartości odżywcze, jakościowe i organoleptyczne zgodnie z rygorystycznymi kontrolami naszego systemu jakości.
Włochy, Scario
Handel Produktami Typowymi z Cilento - Włochy - Bio - Wędliny bezglutenowe, Sery, Oliwa z oliwek extra virgin, Produkty bio, Produkty bezglutenowe w oleju, Konserwy, Makaron z mąk starych zbóż, Orzechy laskowe z Giffoni, Słodycze, Likery, Piwa rzemieślnicze, Panettone, Fragolino, Tuńczyk w oliwie extra virgin, filety sardeli, Cacioricotta, Caciocavallo, Pecorino, Kiełbasa, Soppressata, Pancetta...
Włochy, Prato (po)
Produkcja warzyw w oliwie i sosów do grzanek. Giardiniera, papryka w oliwie z oliwek, marchewki w oliwie z oliwek, fenkuł w oliwie z oliwek, cukinia i cebulki w oliwie z oliwek, kalafior w oliwie z oliwek. Sos z karczochów, sosy pomidorowe, sosy z cukinii, sosy z marchewki i cebuli. Nasz produkt nie kieruje się polityką oszczędności, ponieważ wszystkie używane składniki są świeże i najwyższej jakości. Ręczne przetwarzanie jest staranne i skrupulatne, a wszystko jest ukierunkowane na ochronę i bezpieczeństwo, które klient powinien mieć przy spożywaniu naszego produktu, ponad tradycję.
Włochy, Ospitaletto, Brescia
Nasza rodzinna firma powstała w 1986 roku. Od tego czasu osobiście selekcjonujemy surowce i przetwarzamy je ręcznie, aby zapewnić tylko produkty najwyższej jakości. W Conserve Coradi znajdą Państwo prawdziwe smakołyki, produkowane i przetwarzane zgodnie z tradycyjnymi metodami, z szczególną uwagą na poszanowanie środowiska: od cebuli po papryczki chili, od karczochów po bakłażany, a także sery...
... na celu rozpowszechnienie "żywności wyprodukowanej we Włoszech" na świecie, realizowana jest w nowoczesny sposób, wykorzystując najlepsze technologie, aby uzyskać produkty spożywcze bezpieczne i gwarantowane pod względem higienicznym/zdrowotnym, organoleptycznym oraz bez wykorzystywania pracowników.
Włochy, Modica
Firma specjalizująca się w produkcji typowych sycylijskich konserw i innych produktów. Od lat działa w branży konserw, zdobywając średnio-wysoki segment rynku dzięki standardom jakości, które nas wyróżniają.
Włochy, Lavello
La Masseria Catena to gospodarstwo rolne założone w 1600 roku, które rozciąga się na powierzchni 100 hektarów. Dzięki zarządzaniu rodziny Carretta, obecnie produkuje oliwę z oliwek extra virgin oraz produkty w oliwie, cenione w lokalnej społeczności, a także wino, zboża, owoce, warzywa i jarzyny.
Włochy, Villabate
... dla cukierni, solony dorsz, śledzie, konserwy rybne w oleju, torby, papier bibułkowy itp. Dzięki swoim obiektom i środkom transportu Eurofrutta jest w stanie zapewnić wszystkim swoim klientom codzienną, efektywną i punktualną obsługę, najlepiej spełniając każde zapotrzebowanie.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play