...CHOCAR to mąka uzyskana z dehydratacji i supermikronizacji miąższu sycylijskiej karobki, naturalnie wegańska i bezglutenowa. Dzięki kolorowi i smakowi, mąka z miąższu karobki CHOCAR jest stosowana jako zdrowsza alternatywa dla kakao, a dzięki wysokiej zawartości cukru może ograniczyć dodatek cukru do ciast. Pozbawiona tłuszczu i substancji pobudzających, znajduje zastosowanie w wypiekach, w...
Rozdrabniamy i mikronizujemy miąższ strąków chleba świętojańskiego, produkując najwyższej jakości certyfikowaną mąkę. Znajdujemy się w Raguzie, centrum produkcji strąków chleba świętojańskiego na Sycylii, które dostarcza 70% krajowej produkcji strąków. Nasze produkty stanowią doskonały surowiec do pasz dla wszelkich gatunków zwierząt.
Włochy, Modica
Włochy, Rosolini
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play