Włochy, Guardiagrele
...Mieszanka z mąką i prażonymi granulkami sojowymi do smacznych przekąsek, dużych bułek i chlebów z złotą skórką. Format: 10 kg Dawkowanie: 50%...
Włochy, Forlì
...Mąka z prosa bio bezglutenowa to produkt wysokiej jakości, uzyskany z mielenia ziaren prosa. Ta mąka jest certyfikowana jako bio i wolna od glutenu, co czyni ją odpowiednią dla osób na diecie bezglutenowej lub z nietolerancjami pokarmowymi. Proso to starożytne zboże, które ma tysiącletnią historię. Pochodzące z Afryki, uprawiane było przez wieki w różnych częściach świata dzięki swojej zdolności...
...Śniadanie, podwieczorek czy deser... każda okazja jest dobra na kawałek miękkiego plumcake. Przygotowujemy nasz puszysty plumcake (200g) w klasycznej prostokątnej formie, która nadaje mu praktyczny kształt do krojenia na plastry na śniadanie i podwieczorek. Ciasto jest na bazie jajek, masła, z mąką ryżową i gryczaną, skrobią ryżową i kukurydzianą, a dzięki dodatkowi oleju słonecznikowego jest lżejsze. Klasyczne ciasto drożdżowe, które chętnie podaje się najmłodszym i które tak bardzo przypomina smaki domu. Spróbuj wzbogacone lekkim nasączeniem i nadziewane dżemami lub kremami do smarowania.
Włochy, Guidonia
...Ceny wyświetlane na stronie są detaliczne. Składniki: Papryczki chili 44%, olej z nasion słonecznika, tuńczyk 16%, chleb (mąka pszenna „00”), woda, naturalny zakwas, kapary, skrobia ziemniaczana, pietruszka, ocet winny, sól. Regulatory kwasowości: Kwas mlekowy, kwas cytrynowy Opakowania: Słoik szklany ml. 314 / 580 / kg 1062/ kg 3100 Zniżka 30% od ceny hurtowej. Poproś o cennik...
Koszyk na chleb to produkt w pełni rzemieślniczy, a cały proces produkcji jest ściśle kontrolowany. (Certyfikacja IFS) Jego wszechstronność pozwala na używanie go zarówno z potrawami na ciepło, jak i na zimno, a dzięki niemal całkowitemu braku soli i drożdży może być stosowany zarówno z daniami słodkimi, jak i słonymi. Mąka pszenna z jej naturalnym spoiwem (gluten) w połączeniu z różnymi etapami...
Piekarnia Le Bontà Trecchinesi od ponad dwudziestu lat oferuje swoje produkty lojalnej klienteli, która z biegiem czasu stale rośnie. Z upływem lat piekarnia Le Bontà Trecchinesi zdywersyfikowała swoją ofertę, proponując klientom nie tylko chleb, ale także frese, tozzetti, pizze białe i czerwone, panettoni oraz bułkę tartą. Ale jaki jest sekret świeżości tego chleba? Proste: naturalne składniki, takie jak mąka, woda, sól i zakwas, przetwarzane z pasją i mistrzostwem, zgodnie z naukami, które pochodzą od dawnych mistrzów piekarskich.
Włochy, Ternate
... produktów spożywczych i niespożywczych, w celu realizacji dostosowanych rozwiązań odpowiednich do każdego rodzaju potrzeb produkcyjnych. Znaczące jest doświadczenie zdobyte w branży pakowania i opakowań makaronu świeżego i suchego, produktów piekarniczych, takich jak ciastka, chleb i bułeczki, oraz innych, takich jak orzechy, chipsy, słodycze, mrożonki, warzywa, proszki typu mąka, kakao, kawa i produkty techniczne. Grupa Mondial Pack składa się z 7 firm, które pozwalają na dywersyfikację produkcji w taki sposób, aby uzyskać najlepszy stosunek jakości do ceny!
Włochy, Altamura
... artykuły te są starannie selekcjonowane, z poszanowaniem podstawowych zasad dobrostanu oraz szacunku dla człowieka i środowiska. Z tego powodu postanowiliśmy poszukiwać dla naszych klientów produktów, które pochodzą głównie z rolnictwa ekologicznego, takich jak mąka ekologiczna, wino ekologiczne, makaron z semoliny pszenicy durum z Apulii, oliwa z oliwek extra virgin, rośliny strączkowe, chleb oraz wszystkie produkty piekarnicze uzyskiwane z pszenicy uprawianej na tym samym terenie, co miasto Altamura. Nasza firma zobowiązuje się do dążenia do wyznaczonych celów w dłuższej perspektywie.
Włochy, Velletri
...Składniki zagniata się przez około 40 minut, po czym pozostawia się do wyrośnięcia na godzinę. Chleb jest następnie formowany w duże bochenki lub chleby o wadze około 1 lub 2 kilogramów, umieszczany w drewnianych skrzyniach, posypywany otrębami lub mąką i przykrywany lnianymi tkaninami. Po pewnym czasie, w którym zachodzi druga fermentacja, przystępuje się do pieczenia, które odbywa się wyłącznie w piecu opalanym drewnem z kasztanowca przez około godzinę i dwadzieścia minut.
Włochy, Aci Sant'antonio
Firma produkująca półprodukty do cukiernictwa i gastronomii. Nasze produkty to: baba, savarè, bignè, bignè kakaowe, kawowe, pistacjowe, truskawkowe, pomidorowe, pikantne z papryką, szparagowe, z atramentem kałamarnicy, chleb do kanapek, chleb do kanapek z węglem roślinnym, z mąką konopną, z 5 zbożami, z mąką pełnoziarnistą, chleb tostowy i gastronomiczny panettone. W przypadku bab, savarè i bignè, oprócz klasycznej linii suchej, mamy również linię miękką i długoterminową, a my jesteśmy JEDYNYMI PRODUCENTAMI NA ŚWIECIE.
...Jego składniki to mąka ryżowa (zawierająca skrobię) oraz mąka pszenna (zawierająca gluten), dwa naturalne spoiwa, które w połączeniu nadają siłę i wytrzymałość koszykowi chlebowemu, tworząc w ten sposób pojemnik, który nie ulega łatwemu zniszczeniu, nawet przy gorących potrawach, takich jak zupa. Zaleca się jednak, aby koszyk postawić na talerzu, który będzie stanowił solidną podstawę. Podwójny...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play