Włochy, Orbassano
...Woda, jaja i semolina z pszenicy durum tworzą idealną mieszankę dla tego kształtu makaronu, charakteryzującego się swoją rurkowatą formą oraz szorstką i rowkowaną powierzchnią. Ta konsystencja została zaprojektowana, aby łapać i zatrzymywać sosy, co czyni ją idealnym połączeniem z bogatymi ragù (sosami mięsnymi).
Włochy, Fidenza
Od 1986 roku ITALPAST jest liderem w projektowaniu i budowie maszyn, automatycznych instalacji oraz kompletnych linii do produkcji wysokiej jakości makaronu, zarówno dla sektora rzemieślniczego, jak i przemysłowego. Makaron suchy, makaron świeży, makaron bezglutenowy, makaron nadziewany i makaron wstępnie ugotowany do dań gotowych. Instalacje i kompletnych linii do makaronu suchego o wydajności...
Włochy, Altamura
... maksimum 55 stopni Celsjusza, co pozwala zachować wartości odżywcze i trwałość podczas gotowania. Produkujemy makaron świeży i suchy, ekologiczny i konwencjonalny, z Farro dicoccum, pszenicy durum Senatore Cappelli, pełnoziarnisty, aromatyzowany produktami liofilizowanymi i naturalnymi. Nasze produkty są obecne na rynku włoskim, od sektora hurtowego po detaliczny, oraz na rynku zagranicznym, głównie w Hiszpanii, Portugalii, Niemczech, Anglii, Kanadzie, Brazylii, Australii i USA.
Włochy, Cagliari
Jesteśmy firmą, która głównie eksportuje sardyńskie produkty spożywcze za granicę. Oferujemy szeroki asortyment produktów dla hurtowników, sklepów delikatesowych, restauracji i pizzerii itp. Nasze produkty to: makaron suchy, w tym gnocchetti, spaghetti oraz makaron świeży, taki jak ravioli i culurgiones, seadas, szafran, oliwa z oliwek i pasta z oliwek, sery i kremy serowe, wina, piwa w różnych pojemnościach, także w beczkach, słodycze, likiery, bottarga, kremy truflowe i sery truflowe, wędliny, w tym kiełbasę suchą i świeżą.
...- makaron rzemieślniczy z naszych mąk mielonych na kamieniu, makaron świeży i suchy ekologiczny - przetwarzany w naszym BioLaboratorium, w Podere Le Casacce - małe ciecierzyce z Chianti - małe soczewice w różnych kolorach - orkisz i jęczmień perłowy - prażony jęczmień na drewnie - łuskany proso - mąki z zbóż i roślin strączkowych mielone na kamieniu - płatki zbożowe - zupy toskańskie - Turystyka: w...
Włochy, Grottole
Il Pastificio Italyca produkuje ręcznie robioną makaron zarówno świeży, jak i suchy, certyfikowany jako ekologiczny przez Icea, używając wyłącznie 100% włoskiej pszenicy. Obecnie produkujemy 10 formatów świeżych (termin ważności 3 miesiące w przechowywaniu w lodówce) oraz około 25 formatów suchych. Nasza strona internetowa to www.pastificioitalyca.it, gdzie można zobaczyć naszą historię i nasze produkty. Ponadto produkujemy również oliwę EVO, która jest zawsze certyfikowana jako ekologiczna przez Icea. Można umieścić spersonalizowaną etykietę na produktach.
Włochy, Padova
...WYŁĄCZNIE WYPRODUKOWANYM Z MĄKI Z PSZENICY DURUM. HANDLUJEMY NAJLEPSZYMI WINAMI WŁOSKIMI, SZCZEGÓLNIE Z REGIONU WENECKIEGO, TAKIMI JAK PROSECCO, AMARONE Z VALPOLICELLA, DURELLO, SOAVE, RECIOTO. OFERUJEMY POMOC DLA NABYWCÓW ZAINTERESOWANYCH NAJLEPSZYMI PRODUKTAMI CHARAKTERYSTYCZNYMI WŁOSKIEJ GASTRONOMII, TAKIMI JAK OLEJ Z OLIWEK EXTRA VIRGIN, SER MOZZARELLA, POMIDORY (SUCHY LUB ŚWIEŻE). PROSIMY, ZASUGERUJ NAM, CO CHCIAŁBYŚ KUPIĆ, A MY PRZYGOTUJEMY OFERTĘ.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play