Włochy, Forlì
... niska zdolność do fermentacji spowodowana niską zawartością białka. Mąka ryżowa jest wykorzystywana w niektórych przepisach lub mieszana z mąką pszenną, prosa lub innymi zbożami, aby uzyskać bogatsze warianty. Istnieje wiele potraw na bazie tej mąki, które są szczególnie odpowiednie dla osób nietolerujących glutenu, w tym makaron ryżowy, pierożki na parze oraz różne słodycze, takie jak japoński mochi. Jest idealna do obtaczania potraw smażonych oraz w przygotowywaniu niektórych ciasteczek.
Włochy, Roma
Hurtownia owoców i warzyw...
Żaluzje weneckie Drzwi redukcyjne - Rolety Pokrycia plastikowe...
PRODUKTY ROLNICZE I HODOWLANE PASZE NAWOZY I ŚRODKI OCHRONY ROŚLIN SPRZEDAŻ WIN D.O.C. - OGRODNICTWO...
Włochy, Colle Di Val D'Elsa
Włochy, Firenze
Włochy, San Ginesio
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play