Włochy, Gussago
Weataly to wyraz wysoko profesjonalnego zespołu projektantów, komunikatorów, kreatywnych ludzi, ekspertów marketingowych, rzemieślników i włoskich przedsiębiorców, którzy opracowali projekt związany z umiejętnością eksportowania wszechstronności włoskiej kultury i jej reprezentacji na świecie. Koncentracja zasobów i profesjonalizmu w włoskiej firmie Weataly pomaga tworzyć projekty związane z proje...
Włochy, Roma
...Jagnięcina, Wieprzowina) - Zboża (Makaron i Ryż) - Owoce morza (Tuńczyk, Krewetki, Ryby, Małże itd...) - Produkty mleczne (Mleko i Ser) - Produkty słodkie (Czekolada, Ciastka, Miód) - Minerały (Lit, Żelazo, Złoto, Aluminium) - Drewno (Naszą specjalnością jest parkiet, a my możemy dostarczyć każdy rodzaj drewna.) - Posiadamy również szeroką gamę rodzajów kawy, w tym słynną kawę Gheisa.
Włochy, Cologno Monzese
Czekolada - Trufle - Gianduiotti Panettoni - Pudełka na prezenty - Sklep winiarski...
Włochy, Pisa
... obszarów produkcyjnych, takich jak Wenezuela, Madagaskar, Jamajka, Ekwador, Trynidad i Grenada. Amedei produkuje również wyjątkowe tabliczki, takie jak Porcelana, 9 i Chuao. W starej odlewni znajdującej się w La Rotta, obecnie siedzibie fabryki Amedei, co roku przybywają dziesiątki worków jutowych zawierających cenne ziarna kakao z całego świata. Pod ścisłym nadzorem Cecilii Tessieri, te ziarna kakao są przekształcane w czekoladę po przejściu przez niezbędne etapy. Ta doskonałość wyłoniła się dzięki miłości Cecilii Tessieri do czekolady i jej oddaniu wizji.
Włochy, Piacenza
... wykorzystać jako prezenty. Cukiernia Falicetto powstała w 1985 roku dzięki intuicji Aldo Scaglii, młodego cukiernika z Piemontu, który osiedlił się w Piacenza. W codziennie wypiekanych produktach, przygotowywanych zgodnie z tradycjami wysokiej cukiernictwa, wkładana jest ogromna pasja i fantazja oraz ciągła dbałość o składniki. Wybierane są bowiem najlepsze ziarna kakao z Wenezueli, Boliwii i wyspy Sao Thome, które są przetwarzane i łączone z migdałami lub orzechami laskowymi, tworząc czekoladę, która stała się słodką tradycją dla wszystkich mieszkańców Piacenza.
Produkcja: panettoni, pandori, colombe...
Produkcja i sprzedaż słodyczy...
Włochy, Livorno
tel: fax:...
Włochy, Legnano
... kakaowego, półautomatyczne i automatyczne linie formujące do produkcji tabliczek i czekoladek masowych oraz nadziewanych, ciągłe temperówki oraz urządzenia do produkcji czekolady rzemieślniczej, zaczynając od ziarna kakao. Technologia do produkcji różnych produktów czekoladowych z zastosowaniem w konkretnym sektorze zainteresowania. Szkoła czekolady rzemieślniczej: "od ziarna do tabliczki".
CZEKOLADA I CUKIERKI Z TURYNU Fabryka i Biura:...
Od 1927 roku import i palenie kawy - Przetwarzanie kakao...
Włochy, Lamezia Term
Włochy, Cremona
Włochy, Castel Maggiore
Jakość czekolady według tradycji...
Włochy, Vago Di Lavagno
ME.TRA jest jedną z nielicznych firm na świecie, która może dostarczyć maszyny i kompletną infrastrukturę do produkcji czekolady i ciastek. Kompaktowe instalacje do produkcji czekolady, compound, kremów, polew do lodów oraz kremów do smarowania. Produkcja od 50 do 1000 kg/godzinę. Nasze zaangażowanie w jakość naszej pracy zaczyna się od naszych procesów produkcyjnych i zarządzających: od dłuższego...
Włochy, Induno Olona
OUTLET FABRYCZNY Godziny otwarcia: pon-pt od 9:30 do 12:30 i od 13:30 do 18:30 Sprzedaż publiczna całego asortymentu produktów LINDT (tabliczki, praliny, produkty sezonowe)...
Włochy, Zoppola
Zarządzanie automatami...
Włochy, Govone
Włochy, Ceglie Messapica (Br)
FABRYKA TORRONI CZEKOLADY AFFINI...
Włochy, San Giovanni Lupatoto
Dealer dla Werony i prowincji Rigodanza Serafino i C. s.p.a.
Słodkie i słone zaopatrzenie baru...
Włochy, Signa
Espresso - Kreatywna Kawiarnia - Herbata liściasta - Towary kolonialne - Szkolenie...
Włochy, Albenga
Sklep detaliczny Kawa i Okolice: 18, v. V. Veneto - tel. 0182 544532. Strona internetowa: www.lagenovese.it La Genovese ma ponad 60-letnie doświadczenie w branży kawowej, zawsze z uwagą i ...
... różnych smakach (alkoholowe i bezalkoholowe... rum, limoncello, gianduja, nugat itd.) pokryte czekoladą o zawartości kakao min. 62% - 12 miesięcy - TARTUFI: trufle z ciemnej czekolady i orzechów, posypane kakao - 12 miesięcy - CROSTATA DI MELIGA (kukurydziana): pyszne ciasto z mąki kukurydzianej, które jest kruche i miękkie, nadziewane dżemem - 5 miesięcy - PASTE DI MELIGA (kukurydziane): wyśmienite...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play