Włochy, Gussago
...Greco di Tufo Denominacja pochodzenia kontrolowanego i gwarantowanego Obszar produkcji: Kampania Szczep winny: Greco Zawartość alkoholu: 13% obj. Kolor żółty słomkowy Zapach przyjemny, intensywny, finezyjny, charakterystyczny Smak wytrawny, harmonijny Dopasowanie gastronomiczne risotta, dania rybne, sery Temperatura podawania 8°- 10° C.
Włochy, Barberino Di Mugello
Agrifood Toscana to dynamiczna firma działająca w toskańskim sektorze agrospożywczym, w tym produkcje pod marką Agriqualità z Amiaty i regionu Val di Paglia, które są wynikiem łańcucha produkcyjnego, który powstał w 2005 roku, i rozpoczął się od uzyskania certyfikacji przez Region Toskanii. W szczególności certyfikowane produkty były przeznaczone do bezpośredniej sprzedaży w punktach sprzedaży pod...
Włochy, Marciano Della Chiana
KingoFood sprzedaje włoskie produkty o doskonałej jakości. Wędliny takie jak Finocchiona IGP, mięsa najwyższej jakości aromatyzowane solą, pieprzem, czosnkiem i dzikim fenkułem. Albo pecorino, dojrzewające w grocie, o intensywnym smaku. I wino: Chianti Riserva - Camperchi - Prima Selezione - D.O.C.G. Czas i sposób wysyłki towarów to bardzo ważny czynnik. Wybraliśmy specjalne systemy wysyłki z mate...
Włochy, Codogno
Italcaseus S.r.l. jest firmą specjalizującą się w selekcji i dystrybucji najlepszych włoskich serów i wędlin. Produkty pochodzą z najbardziej renomowanych regionów naszego kraju. Dzięki starannej pracy kontrolnej i selekcyjnej, mającej na celu identyfikację włoskich doskonałości w sektorze nabiału i wędlin, Italcaseus jest w stanie oferować gamę produktów najwyższej jakości pod własną marką. Wybie...
Włochy, Dorgali
... z fioletowymi nutami, w nosie otwiera się majestatycznie z nutami krzemienia, grafitu i małych czarnych jagód. Na podniebieniu uwalnia swoje ciepło, któremu towarzyszy struktura miękkich i otulających tanin, ujawniając nuty czarnego kakao. Wino niefiltrowane, ewentualne osady nie wpływają na jakość, lecz podkreślają typowość i świadczą o integralności oraz naturalności naszych procedur winiarskich. Doskonałe w towarzystwie bogatych i strukturalnych potraw, takich jak dania z dziczyzny, czerwone mięsa i dojrzewające sery.
Włochy, Maruggio
... Bukiet: Delikatny, bardzo charakterystyczny Smak: Dobre taniny i struktura, miękki i otulający Temperatura podawania (Celsjusz): 16° - 18° C Zalecane: Czerwone mięsa, dzik, pikantne sery, mięsa, jagnięcina, sos mięsny, mięso z grilla, wołowina, kiełbasa, sery.
Sprzedaż i eksport bezpośredni do cash and carry na całym świecie, sprzedaż bezpośrednia do restauracji na całym świecie, produkty made in Italy, mozzarella z bufala, mozzarella do pizzy, fior di latte, pomidory San Marzano do pizzy, świeże makarony, makaron dla włoskich restauracji za granicą. Niezrównane ceny na typowe włoskie produkty, zamów na naszej stronie internetowej, a otrzymasz produkty ...
Włochy, Cadorago
Sacco System to międzynarodowe centrum biotechnologiczne zajmujące się innowacjami w dziedzinie żywności, nutraceutyków i farmaceutyków, składające się z czterech firm: 1) Caglificio Clerici (założona w 1872 roku) produkuje serwatkę w proszku, serwatkę w paście i serwatkę płynną, będąc liderem rynku w sektorze enzymów. 2) Sacco produkuje kultury bakterii mlecznych, suplementy diety oraz kultury ...
Włochy, Bagnolo San Vito
L'Albero del Latte to firma zajmująca się dystrybucją włoskich produktów spożywczych i napojów. W sektorze spożywczym działamy w zakresie sprzedaży produktów takich jak: Sery: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola słodka i pikantna, scamorza wędzona, Caciocavallo Szynki: szynka San Daniele, szynka parmeńska, szynka krajowa, szynka mec oraz szynka w formie kos...
Włochy, Campo San Martino
...Szafka samoobsługowa odpowiednia do sprzedaży promocyjnej, takiej jak wędliny, sery i napoje. Dostępna z wbudowaną jednostką skraplającą. Jest ważnym punktem centralnym w sklepie, dzięki swoim czystym liniom. Estetycznie i funkcjonalnie, Naxos doskonale współgra z innymi witrynami w sklepie.
Selezione Alimentare Italia angażuje się w poszukiwanie doskonałości produktów spożywczych i napojów made in Italy. Jesteśmy idealnym partnerem dla importerów i dystrybutorów produktów spożywczych, którzy szukają jakości w odpowiedniej cenie. Dzięki niemal pięćdziesięcioletniemu doświadczeniu posiadamy dogłębną wiedzę na temat włoskich produktów spożywczych i ich producentów. Dzięki naszym kon...
Włochy, Sant'ilario D'enza
... typów. Oprócz standardowego Parmigiano Reggiano produkujemy Parmigiano Reggiano Biologico, ten certyfikowany jako „Prodotto di Montagna” oraz wreszcie „Solo di Pezzata Rossa Italiana”. Nasza gama serów jest szeroka i zróżnicowana: wśród najpopularniejszych DOP oferujemy Grana Padano i Pecorino Romano, proponujemy również sery świeże, takie jak mozzarella di bufala i burrata oraz sery...
Włochy, Albanella
Miłość do Włoch i ich wielkiej tradycji kulinarnej znajduje odzwierciedlenie w bogatym i skrupulatnym wyborze specjałów gastronomicznych naszej ziemi. Najlepsze sery, najsłynniejsze wędliny, oliwy, wina i octy słodko-kwaśne, Pasta, sucha lub świeża, królowa diety śródziemnomorskiej, aż po Mozzarella di Bufala Campana, która zachwyci Was swoją delikatną słodyczą. Szeroka gama produktów, aby...
Włochy, Pasturo
... je do nowoczesnych gustów. GUSTO: Od delikatnych smaków po bardziej wyraziste, sery Carozzi zaspokajają każde podniebienie. TERRITORIO: Nasza Valsassina to splot historii, tradycji i doskonałości kulinarnych. Naszym koniem trojańskim jest bez wątpienia ...
Włochy, Aidone
... caciotte, sery dojrzewające czy po prostu mozzarella, które wyróżniają się autentycznością, smakiem i bezpieczeństwem higienicznym. Firma istnieje od ponad wieku. W duchu najwyższej tradycji, selekcjonuje najlepsze mleko z prowincji Enna i Sycylii, "wykorzystuje" czynnik klimatyczny do naturalnego dojrzewania tzw. "historycznych" produktów mleczarskich, szeroko rozpowszechnionych na rynku krajowym i europejskim. PRODUKUJEMY NAJLEPSZY SER SYCYLIJSKI.
Włochy, Vomano (TE)
PNK FARMACEUTICI SPA Eksperci w rozwoju i produkcji suplementów Założona w 2008 roku w Castelnuovo Vomano, w Abruzji - Włochy, PNK Farmaceutici znajduje się wśród najbardziej dynamicznych firm w obecnym krajobrazie przemysłowym w sektorze nutraceutycznym. Wieloletnie doświadczenie w branży pozwoliło na rozwój zaawansowanych kompetencji i technologii, czyniąc firmę punktem odniesienia w zakresie fo...
Masseria powstała w 1954 roku, dzięki determinacji taty Vito i mamy Marietty, jako małe gospodarstwo rolne, które zajmowało się hodowlą i przetwarzaniem mleka. Z czasem, przy pomocy synów Francesco, Nicola i Mario, firma się rozrosła, aż stała się gospodarstwem o powierzchni 177 hektarów. Dziś Masseria Chinunno to firma wielofunkcyjna: gospodarstwo hodowlane, agroturystyczne, edukacyjne, las eduka...
Włochy, Eboli
Założona w 2022 roku, "Caseificio Argiva S.r.l." powstała z pomysłu i doświadczenia zdobytego przez lata przez wspólników w handlu i dystrybucji hurtowej oraz detalicznej produktów mleczarskich. Działalność znajduje się w siedzibie prawnej przy ulicy Isca rotonda-strada statale 18-Eboli. "Caseificio Argiva S.r.l." ma jako cel działalności produkcję produktów spożywczych pochodzących z mleka (m...
Masseria powstała w 1954 roku, dzięki determinacji taty Vito i mamy Marietty, jako małe gospodarstwo rolne, które zajmowało się hodowlą i przetwarzaniem mleka. Z czasem, przy pomocy synów Francesco, Nicola i Mario, firma się rozrosła, aż stała się gospodarstwem o powierzchni 177 hektarów. Dziś Masseria Chinunno to firma wielofunkcyjna: gospodarstwo hodowlane, agroturystyczne, edukacyjne, las eduka...
Włochy, Soragna
La Sarca z siedzibą w Soragnie zajmuje się pakowaniem próżniowym w technologii Cryovac, pakowaniem termoformowanym oraz w atmosferze ochronnej w folie i w torebki twardych oraz półtwardych serów Parmigiano Reggiano i Grana Padano. Organizacja transportu we Włoszech i za granicą wraz z załadunkiem kontenerów, drobnicą, montażem, magazynowaniem i platformami wysyłkowymi.
Dystrybuujemy wysokiej jakości produkty spożywcze z tradycji toskańskiej. Wędliny, sery, przetwory, makaron, dania gastronomiczne, oliwa i wiele innych produktów dla Twojej działalności gastronomicznej, barów, hoteli. Obsługujemy sektor Ho.Re.Ca od 1949 roku. Odwiedź naszą stronę Pieragnoli.it...
Włochy, Sonnino
Francia Latticini S.p.A - Zakład w Sonnino W zakładzie w Sonnino, działającym od 1987 roku, produkowane są: mozzarella z mleka krowiego, ricotta, masło, sery świeże, mozzarella Zarina. Francia I.L.C. s.r.l. - Zakład w Pontinia Zakład w Pontinia to pierwszy zakład wybudowany przez firmę, w którym produkuje się mozzarella z mleka bawolego, ricotta i masło z mleka bawolego; należy do konsorcjum...
Włochy, Busto Arsizio
La Castellanza spa zajmuje się produkcją i dystrybucją nabiału oraz serów, w tym mozzarelli, burraty, taleggio, quartirolo, primosale, ricotty, masła, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzoli, z czystego koziego mleka oraz wielu innych przysmaków, zawsze używając tylko świeżego mleka. Jedną z naszych specjalności są sery kozie, które charakteryzują się lepszą strawnością niż inne sery. Produkujemy również masło i mascarpone najwyższej jakości.
Włochy, Monterosi
Firma I Buonatavola zbiera i utrzymuje tradycje lokalnych przedsiębiorstw, łącząc je w nowoczesnym zakładzie, który stał się nowoczesny i zaawansowany technologicznie, czyniąc z tradycji rzemieślniczej swoją mocną stronę. Obecna produkcja, składająca się z typowych serów z regionu Rzymu, zaspokaja rosnące i zróżnicowane zapotrzebowanie na rynku krajowym i zagranicznym: Pecorino Romano z Lacjum D.O...
Włochy, Paina Di Giussano
... latach działalności w branży. Poniżej przedstawiamy niektóre produkty, które zawsze znajdziesz w naszej bottega: Gorgonzola d.o.p. w słoiku i w plastrach, ponad 30 różnych rodzajów serów pleśniowych na bazie Gorgonzoli; wędliny najwyższej jakości, świeże sery z Valsassina (LC), dojrzewające sery krowie i kozie, miód, dżemy, wina, jajka, świeże makarony, jogurty, mąki, herbaty, napary, ciastka i wiele innych. Wejście do naszej bottega to nie tylko przyjemność, ale także sposób na zrozumienie różnicy między oferowanymi przez nas produktami rzemieślniczymi a tymi, które można znaleźć na rynku.
Włochy, Rivoli
... innowacyjnej kuchni, będącej wynikiem ciągłych badań. Stąd nieustanna poszukiwanie idealnego połączenia tradycji i nowoczesności. Nasza idea gastronomii nie porzuca gościnności, znaczenia obsługi i "kuchni, która potrafi nasycić", ale jednocześnie łączy nowe koncepcje związane z bardziej zrównoważoną gastronomią z punktu widzenia środowiskowego i społecznego. Sery, wędliny i mięsa piemonteskie pokonują niewielką odległość, aby ożywić nasze menu. Grzyby borowiki, karczochy i szparagi stają się sezonowo prawdziwymi bohaterami naszej kuchni i pizzerii.
Włochy, Bellizzi
Nasza firma produkuje mozzarellę di Bufala Campana D.o.p. Jako producent, kontrolujemy cały proces, od żywienia bawołów po przetwarzanie mleka w mozzarellę. Naszym celem jest codzienne doskonalenie się, zapewniając najwyższą jakość dla naszych klientów. Nasza wydajność jest bardzo wysoka, jesteśmy w stanie produkować około 50 quintali produktu dziennie.
Włochy, Montelibretti
Firma znajduje się w Sabinie Rzymskiej, w gminie Montelibretti. Hoduje się tu około trzystu kóz rasy Maltańskiej. Żywienie opiera się na pastwisku, sianie oraz paszy bez GMO na bazie kukurydzy i jęczmienia. Koza Maltańska dobrze przystosowuje się do naszego środowiska i produkuje mleko odpowiednie do przetwarzania. Umiarkowana obecność zapachu i smaku koziego mleka tej rasy sprzyja spożywaniu prod...
Włochy, Codigoro
Michele Grassi zajmuje się szkoleniem, dydaktyką i doradztwem w zakresie produkcji serów. Jest zapraszany do prowadzenia konferencji, kursów dla serowarów oraz konsumentów, dla pracowników gastronomii i sprzedaży, a także do prowadzenia degustacji i paneli smakowych. Kursy i szkolenia dla małych, średnich i dużych firm, mające na celu lepsze zrozumienie serów. Doradztwo dla serowarów i mleczarni, ...
Włochy, Giavera Del Montello
Produkujemy i dystrybuujemy linię serów świeżych NONNO NANNI, której głównymi produktami są stracchino, w wersji klasycznej oraz w wariantach stracchino z jogurtem i stracchino z probiotykami. Uzupełniają ofertę squaquerello, robiola, dostępna również w wersji bezlaktozowej oraz z koziego mleka, primosale, fior di stracchino, miękka specjalność stracchino w wygodnym opakowaniu, oraz najnowsza nowo...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play