Włochy, Bergamo
...Dobro zimowego sezonu tkwi w darach, które ziemia oferuje w najzimniejszych miesiącach. Jednym z nich są brokuły, które są głównym składnikiem tego dania głównego razem z kiełbasą. Ich delikatny smak doskonale równoważy pikantny smak mięsa i rozgrzeje wasze zmysły.
...La Spianata Romana to surowa kiełbasa o typowym kształcie „spłaszczonym”. W masie znajdują się charakterystyczne kostki słoniny. Jest pakowana w jelito syntetyczne i dojrzewa przez kilka miesięcy. Dostępna w wersji słodkiej lub pikantnej, z dodatkiem papryczki chili w masie. Bezglutenowa i bez produktów mlecznych.
Włochy, Giuliano
...Mąka "00", woda, Drożdże Matki (naturalne drożdże z mąki pszennej typu 0 w proszku, drożdże, mąka ze słodowanych zbóż), sól, olej słonecznikowy, oliwa z oliwek, mozzarella, friarielli, kiełbasa.
Włochy, MILANO
...Salame Piacentino DOP to produkt wędliniarski, kiełbasa o dużych ziarnach, uzyskiwana z chudych części oraz małego procentu tłustych części świń należących do ras Large White i Landrace Italiana, Duroc lub innych ras kompatybilnych z włoskim świńskim ciężkim. GR 0, 591 CENA ZA KG EURO 8,00 OPAKOWANIE Z 5 SZT MINIMALNE ZAMÓWIENIE 50 OPAKOWAŃ Z 5 SZT TERMIN WAŻNOŚCI 29/09/2025...
Włochy, Martina Franca
Pioggia Store to włoska firma lider w produkcji i dystrybucji typowych produktów spożywczych z Apulii, z naciskiem na eksport na rynki międzynarodowe i sprzedaż hurtową. Dzięki starannemu doborowi surowców, pochodzących wyłącznie z lokalnych upraw i hodowli, gwarantujemy autentyczne i wysokiej jakości produkty. Nasza oferta obejmuje świeże sery, takie jak mozzarella di bufala, kremowa burrata, doj...
Włochy, Mesoraca
...Kiełbasa to jeden z najpopularniejszych wędlin we Włoszech, a szczególnie w Kalabrii, gdzie wyróżnia się intensywnym czerwonym kolorem i pikantnym smakiem. Otrzymywana jest wyłącznie z łopatki i boczku wieprzowego, do których dodaje się słoniny, wszystko mielone osobno, a następnie mieszane razem z dodatkiem typowych dla kalabryjskich wędlin przypraw: pieprzu, papryczki chili i dzikiego kopru...
Od 1957 roku rodzina Vitali z pasją realizuje starożytną sztukę wędzenia mięsa, dbając o potrzeby klientów i zwracając uwagę na jakość. Nowoczesne techniki produkcyjne pozwoliły nam jeszcze bardziej rozwinąć te cechy, które, tak jak wtedy, wyróżniają naszą firmę. Uprawiamy zboża przeznaczone na paszę na naszych polach. Hodujemy świnie ras szlachetnych, które urodziły się w prowincji Fermo, w nasze...
...SEMIARTISAN SALUMI: ŚWIEŻA I DOJRZAŁA KIEŁBASA, SUROWY PROSCIUTTO, NDUJA, SŁODKA I OSTRY SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Włochy, Casoria
...jakikolwiek produkt z neapolitańskiej cukierni. dostawa w ciągu kilku godzin od produkcji, zawsze świeże, nie zajmujemy się mrożonkami. korzystamy z produkcji renomowanej cukierni znajdującej się w Neapolu, z wszystkimi gwarancjami i certyfikowaną higieną. Wśród produktów: pastiera, baba, caprese, desery, mała cukiernia, sfogliatelle ricce i frolle, tiramisu, pizze z kiełbasą i friarielli, casatiello, migliaccio, taralli, rustici, torty baba, torty wystawowe i torty wszelkiego rodzaju. krótko mówiąc, wszystko, co można znaleźć w dużej witrynie cukierni w zaułkach Neapolu...
Włochy, Maruggio
... Bukiet: Delikatny, bardzo charakterystyczny Smak: Dobre taniny i struktura, miękki i otulający Temperatura podawania (Celsjusz): 16° - 18° C Zalecane: Czerwone mięsa, dzik, pikantne sery, mięsa, jagnięcina, sos mięsny, mięso z grilla, wołowina, kiełbasa, sery.
Terytorium ragusańskie posiada wiele firm produkujących surowce organiczne o wysokiej jakości i jest jednym z najbogatszych obszarów w regionie, oferując przede wszystkim wina najwyższej jakości, pistacje oraz caponatę sycylijską. Celem tej młodej firmy, założonej w sierpniu 2015 roku, jest eksportowanie typowych produktów sycylijskich do innych regionów Włoch. Poprzez stronę cibotipicosiciliano.c...
...Nduja di Spilinga w słoiku Nduja di Spilinga to pikantna kiełbasa do smarowania, która ma swoje korzenie w Kalabrii, a dokładniej w Spilinga, terenie położonym między zboczami Monte Poro a Capo Vaticano. To w tej urokliwej miejscowości powstaje ten produkt, zgodnie z rygorystycznymi lokalnymi tradycjami. Nduja jest przygotowywana z starannie wyselekcjonowanych mięs oraz najlepszego lokalnego...
Włochy, Marmirolo
Salumificio Merlotti rozpoczął swoją działalność tuż po II wojnie światowej w Castel d'Ario, mieście, które dało życie legendarnemu kierowcy wyścigowemu Tazio Nuvolari. Z rzemieślniczej pracowni, w miarę upływu czasu, firma rozwija się, oferując swoje produkty na coraz szerszym obszarze. Przy trzeciej generacji przedsiębiorców zakład przenosi jednostkę produkcyjną do Marmirolo (MN) do zakładu o po...
Salumificio Bovo od 1987 roku, prowadzony przez Bortolazziego Massimo, w Weronie, oferuje produkty rzemieślnicze takie jak soppressa, salami, wędliny, pancetta arrotolata, salamella, cotechino, świeże mięso, produkty dojrzewające. Salumificio Bovo to wybór wszystkich, którzy chcą zaoferować swoim klientom najwyższą jakość i smak, ponieważ firma stawia się w roli uprzywilejowanego partnera klienta,...
Włochy, Ferrere
... piemonckie, takie jak salame della rosa, salame al tartufo, salame al Barolo, kiełbasa, szynka gotowana, szynka surowa, cotechini i wiele innych, które sprzedajemy bezpośrednio w naszym punkcie sprzedaży. Aby zwiększyć sprzedaż, otworzyliśmy również wędzarnię w Langhe, w historycznym centrum Alby oraz kolejną w centrum Turynu, w pobliżu muzeum egipskiego, gdzie można zakupić całe nasze mięso wieprzowe i wędliny.
... uprawiane w naszym ogrodzie. Menu obejmuje domowe specjały, takie jak Tagliatelle w sosie z gęsi, sarny lub dzika, Pappardelle w sosie z gęsi, sarny lub dzika, Gnocchi z truflami, w sosie z gęsi, sarny lub dzika, Mieszane grillowane mięso, doskonałe bruschetty z oliwą z oliwek z Umbrii, Crescia lub chleb z kiełbasą, domowym słoniną, z barbozą, z szynką, z kotletami. Obiekt składa się z 5 sypialni i 1 pokoju dla osób niepełnosprawnych. Każdy pokój wyposażony jest w: łazienkę, 4 miejsca noclegowe, w tym jedno podwójne i 2 pojedyncze łóżka, biurko, telewizor.
Włochy, Crespina Lorenzana
Bernardini Gastone znajduje się w Crespina Lorenzana, w prowincji Pisa, i jest historyczną marką działającą od ponad 150 lat w wysokiej wędlinie. Firma produkuje i dystrybuuje produkty najwyższej jakości, wytwarzane z wiedzą i starannością dawnych czasów, z poszanowaniem nowoczesnych standardów produkcji i wykorzystując tylko surowce wysokiej jakości, zarówno lądowe, jak i morskie, które są w stan...
Włochy, Spilinga
Firma, która działa zgodnie z najbardziej tradycyjnymi i rzemieślniczymi technikami produkcyjnymi, stara się poszerzyć swoje horyzonty, rozszerzając oferowany asortyment oraz rynki, które chce osiągnąć, dzięki ciągłemu i stałemu procesowi badań i rozwoju, mającemu na celu, w dłuższej perspektywie, wprowadzenie swoich produktów na rynki zagraniczne. Livasì to firma rodzinna, która powstała z pragni...
Włochy, Ginestreto-Pesaro
Różnorodność przysmaków oferowanych klientom obejmuje lonzę, lonzini, kiełbasy, salami i szynki o różnych cechach smakowych, cenne specjały powstające z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, starannie aromatyzowanego przez doświadczonych rzemieślników. Minimalny czas dojrzewania gwarantowany dla każdej wędliny oraz idealny klimat, w którym jest ona finalizowana, sprawiają, że każdy produkt jest ni...
Włochy, Crosia
Mirto Crosia 10/05/2013 Nasza firma powstała w 2006 roku, z celem dostarczenia na Wasze stoły prawdziwych smaków i aromatów naszej ziemi. Wszystko to było możliwe dzięki współpracy czterech małych firm, które dzięki swojemu doświadczeniu w swoich branżach mogły zaoferować szeroką gamę produktów wysokiej jakości, aby zapewnić naszym klientom doskonałą obsługę w jednym pakiecie. Poszukujemy eksporte...
Włochy, Fasano
Macelleria Fortunato to wieloletni punkt odniesienia dla miasta Fasano (Apulia), pośród leśnych wzgórz i pięknego morza Savelletri di Fasano. Nasze produkty są starannie wybierane, dzięki doświadczeniu zdobytemu przez lata, przekazywanemu z pokolenia na pokolenie w rodzinie Semeraro. Specjalizujemy się w produkcji lokalnych wędlin apulijskich, wykorzystując surowce wysokiej jakości, dbałość oraz o...
Włochy, Sant'egidio Del Monte Albino
Nasze wędliny są wytwarzane przez doświadczone i utalentowane ręce, z pasją i rzemieślniczą starannością według tradycyjnych metod, aby odtworzyć autentyczny smak i prawdziwą jakość tradycji. W produkcji używamy wyłącznie surowców i naturalnych składników, przede wszystkim starannie wyselekcjonowanych mięs pochodzących z kontrolowanych hodowli, zaczynając od doskonałej jakości żywienia, opartego w...
Włochy, Scario
Handel Produktami Typowymi z Cilento - Włochy - Bio - Wędliny bezglutenowe, Sery, Oliwa z oliwek extra virgin, Produkty bio, Produkty bezglutenowe w oleju, Konserwy, Makaron z mąk starych zbóż, Orzechy laskowe z Giffoni, Słodycze, Likery, Piwa rzemieślnicze, Panettone, Fragolino, Tuńczyk w oliwie extra virgin, filety sardeli, Cacioricotta, Caciocavallo, Pecorino, Kiełbasa, Soppressata, Pancetta...
Włochy, Cavriago
... owoców do wyprodukowania 100 g dżemu. Oprócz słodkich dżemów proponujemy słone konfitury, zaprojektowane do doskonałego towarzyszenia serom lub jako pyszne dodatki do mięs i wędlin. Wszystkie owoce i warzywa są gotowane w niskiej temperaturze, aby zachować smak świeżych produktów. Idealna kiełbasa jest smaczna, autentyczna i ręcznie robiona, zgodnie z tradycją Emilii.
Włochy, Ginestra Fiorentina
Salumificio Lombardi specjalizuje się od 1923 roku w produkcji typowych wędlin toskańskich, w szczególności świeżej kiełbasy, salami toskańskiego, finocchiony toskańskiej, pikantnego salami oraz pancetty toskańskiej. Firma wykazuje swoje zdolności adaptacyjne do nowych rynków, oferując wędliny różnego rodzaju i w różnych formatach, aby zaspokoić wszystkie obecne i przyszłe potrzeby uczestników GDO...
Włochy, Campodipietra
Firma rzemieślnicza produkująca produkty na bazie trufli (czarnej i białej), takie jak sosy truflowe, olej truflowy, kremy truflowe, miód truflowy, suszone grzyby porcini, ser truflowy, kiełbasa truflowa, przyprawy z truflami, aromatyzowany makaron oraz wiele innych.
Włochy, Portomaggiore
PRZETWÓRSTWO WIEPRZOWE - KIEŁBASA DO SOSU - ZWINIĘTA BACON...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play