Włochy, Martina Franca
Pioggia Store to włoska firma lider w produkcji i dystrybucji typowych produktów spożywczych z Apulii, z naciskiem na eksport na rynki międzynarodowe i sprzedaż hurtową. Dzięki starannemu doborowi surowców, pochodzących wyłącznie z lokalnych upraw i hodowli, gwarantujemy autentyczne i wysokiej jakości produkty. Nasza oferta obejmuje świeże sery, takie jak mozzarella di bufala, kremowa burrata, doj...
Włochy, Mugnano Del Cardinale
...Waga: 0,4 kg Składniki: Mięso wieprzowe, Sól, Deksroz, Aromaty naturalne, Przyprawy, Przeciwutleniacze, E301, Konserwanty, E250 Wartości odżywcze i energetyczne na 100 g produktu Wartość energetyczna 432 kcal 1793 kJ Tłuszcze 36 g, w tym tłuszcze nasycone 12 g Węglowodany 1,4 g, w tym cukry 1,3 g Białko 27 g, błonnik pokarmowy 0,02 g, sól 7,9 g...
Produkcja szynki i "culatello" Rosa dell'Angelo jest wyjątkowa już od samego początku. Mięsa mają różne jakości, ze względu na rodzaj hodowli na świeżym powietrzu oraz starożytny proces ręcznej obróbki, z użyciem tylko soli i długiego dojrzewania. Nasze czarne świnie z dawnych ras, które niemal całkowicie zniknęły, mają swobodę pasienia się w lasach. Wolne pod słońcem, wiatrem i deszczem. Wolne, b...
Włochy, Mesoraca
... dzikiego kopru. Masa jest pakowana w osłonkę i ręcznie związana, aby uzyskać klasyczny kształt salamino. Dojrzewanie odbywa się w pomieszczeniach o kontrolowanej wilgotności i temperaturze przez co najmniej 40 dni. Polecany jako przystawka oraz do nadziewania kanapek. WAGA: 500/550g Waga: 0.350 kg Składniki: Mięso wieprzowe, Sól, Naturalne aromaty i przyprawy Cukry: dextroza i sacharoza Przeciwutleniacze: E301 Konserwanty: E250-E252 Kategoria: Wędliny kalabryjskie...
...Spożywając to mięso, mówisz nie cholesterolu i tak podwójnemu zawartości żelaza w porównaniu do innych mięs. Anemia, dieta odchudzająca, trening sportowy czy po prostu chęć spróbowania nowych i lokalnych smaków – powody, by wybrać to mięso, są liczne i wszystkie korzystne dla zdrowia. Mięso osła to produkt sycylijski. Mięso osła (80%), mięso wieprzowe (20%), dekstroza, sacharoza, czarny pieprz, przeciwutleniacz: E300, konserwanty: E252, E250, aromaty naturalne. Wszystkie nasze wędliny są pakowane w naturalne jelita. Przechowywać w temperaturze + 4 º C...
...Najlepsza włoska szynka. Tylko włoskie mięso wieprzowe...
... produktu, który przyniesie na Wasz stół smaki i cały urok Kalabrii. Składniki: tłuszcz wieprzowy, mięso wieprzowe, chili kalabryjskie, sól i oliwa z oliwek. Składniki: tłuszcz wieprzowy, mięso wieprzowe, chili, oliwa z oliwek, sól, przyprawy, naturalne aromaty. Opakowanie 290 g.
Włochy, Villafranca Piemonte
... włoskich wędlin. Firma zajmuje się ubojem, przetwarzaniem i handlem mięsem wieprzowym, zawsze zapewniając świeży i naturalny asortyment. W ofercie znajdują się: świeże i mrożone mięso wieprzowe, kiełbasy, szynki, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta i cotechino.
Włochy, Viterbo
Firma została założona w 1947 roku przez założyciela Coccia Sesto, znakomitego rzeźnika. Z biegiem czasu firma się rozwija i staje się przemysłem, ale zasada pozostaje ta sama: używać najlepszych surowców i nigdy nie mieć komór mroźniczych, aby zapewnić standard jakości różniący się od zwykłego. Dziś firma jest certyfikowana zgodnie z normą ISO 22000, uprawniona do eksportu do Kanady, wpisana na l...
Salumificio Bovo od 1987 roku, prowadzony przez Bortolazziego Massimo, w Weronie, oferuje produkty rzemieślnicze takie jak soppressa, salami, wędliny, pancetta arrotolata, salamella, cotechino, świeże mięso, produkty dojrzewające. Salumificio Bovo to wybór wszystkich, którzy chcą zaoferować swoim klientom najwyższą jakość i smak, ponieważ firma stawia się w roli uprzywilejowanego partnera klienta...
Włochy, Ferrere
... piemonckie, takie jak salame della rosa, salame al tartufo, salame al Barolo, kiełbasa, szynka gotowana, szynka surowa, cotechini i wiele innych, które sprzedajemy bezpośrednio w naszym punkcie sprzedaży. Aby zwiększyć sprzedaż, otworzyliśmy również wędzarnię w Langhe, w historycznym centrum Alby oraz kolejną w centrum Turynu, w pobliżu muzeum egipskiego, gdzie można zakupić całe nasze mięso wieprzowe i wędliny.
Sprzedaż detaliczna mięsa wołowego. Rodzina Gatti, od końca XIX wieku, z pasją zajmuje się uprawą pól i hodowlą. W 1979 roku została założona obecna agrozootyka, z której w 1998 roku powstała PIO BOVE, zarejestrowana marka gwarantująca jakość i pionier krótkiego łańcucha dostaw. Produkujemy mięso wieprzowe, lokalne wędliny, owoce sezonowe, warzywa sezonowe, świeże jaja.
Włochy, Crespina Lorenzana
Bernardini Gastone znajduje się w Crespina Lorenzana, w prowincji Pisa, i jest historyczną marką działającą od ponad 150 lat w wysokiej wędlinie. Firma produkuje i dystrybuuje produkty najwyższej jakości, wytwarzane z wiedzą i starannością dawnych czasów, z poszanowaniem nowoczesnych standardów produkcji i wykorzystując tylko surowce wysokiej jakości, zarówno lądowe, jak i morskie, które są w stan...
Włochy, Portomaggiore
PRZETWÓRSTWO WIEPRZOWE - KIEŁBASA DO SOSU - ZWINIĘTA BACON...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play